Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birşey daha eklemek lazım n552vw modelinde ekstradan 1 x USB 3.1 TYPE C port(s) da mevcut, ne kadar önemlidir. bilenler cevaplasın
  • kolleteral K kullanıcısına yanıt
    vw serilerinde 552 ile 551 arasında hiçbir fark yok vatanda tek fark olarak 551vw nin pil çıkartılabiliyor olması ve birini 120 gb ssd 552 nin de 256 ssd olduğu, bu arada panellerde aynı 4k panel var, eski 551jk lardaki ışık süzmesi gibi sorunlar hepsi giderilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

vw serilerinde 552 ile 551 arasında hiçbir fark yok vatanda tek fark olarak 551vw nin pil çıkartılabiliyor olması ve birini 120 gb ssd 552 nin de 256 ssd olduğu, bu arada panellerde aynı 4k panel var, eski 551jk lardaki ışık süzmesi gibi sorunlar hepsi giderilmiş

sayın erkan alım kararımızı etkileyecek önemli birşey söylüyorsunuz, bu bilgiye nerden sahipsiniz, verdiğiniz bilgi doğruluğunu bize ispat edebilir misiniz... 551 ekranında sorun olmaması ile ilgili söylüyorum vatan bilgisayar çalışanı olabilir misiniz. bu bir suç değil doğru bilgiyi veriyorsanız bir avantaj olur... yanlış anlamayın ama vereceğimiz para önemli bir miktar sık eleyip dokumamız anlaşılabilir...
    Ben vatan bilgisayarda çalışmıyorum ama çalıştığımız şirkete autocad kullanım için ikisinden de alındı, ve bu konuda haklısınız ben dikkatli okumamışım sadece 4k desteği varmış, vatan bilgisayarın sitesinden bakabilirsiniz özellik kısmındaki iafade şu

3 harici monitöre kadar 4K/UHD desteği
    N Serisi mini DisplayPort sayesinde size 4K/UHD desteği sunar. Böylece harici bir ekranda filmlerinizi izleyebilir ve ekranınızı paylaşabilirsiniz.
    Ayrıca N serisinin HDMI girişleri sayesinde 3 harici monitör bağlayabilirsiniz.

birini ben kullanıyorum gördüğüm kadarıyla sorunsuz bilgisayarlar, önceki sorunlu jk serileri gibi değiller ama şuda var tek fan olmasına rağmen soğutma konusunda başarılı fakat yinede oyun için düşünüyorsanız oyun açtığınızda biraz fan sesi ile karşılaşabilirsiniz, amaç oyun ise iki fanlı olduğu için MSI bence daha mantıklı,
    Normal usb olsa daha çok iş görecek hiç kullanmadım şimdiye kadar lazımda olmadı
  • ErKaN-23 kullanıcısına yanıt
    erkan hocam yanıtın için teşekkürler; her ikisi için de soruyorum kasaları aliminyum mu, metal görünümlü yine sitesinde kafa karıştırıcı ibareler mevcut;

bir de ses performansı açısından hangisi ön planda...

birinden birine karar vericem artık. bi fiyat farkı da yok vatanda ikisi de ayni fiyat; sen olsan hangisini tercih ederdin...
  • ek olarak n552 biraz daha şık duruyor gibi ama sonuçta kullanım özellikleri daha önemli...
    hocam aliminyum diye biliyoruz, zaten elinizi sürdüğünüzde aliminyüm hissi veriyor, ısındığıda çok çabuk soğumasıda buna işaret görüntü ve ekran konusuna aralarında hiçbir fark yok sadece 551in pili çıkıyor, masaüstünde kapakları açtığınızda ayırt edemezsiniz eğer bu seriyi alacaksanız bence 250gb 552 vw yi alın ssd önemli ve sonradan değiştirmek zor hdd gibi kolay yerde değil hemde masraflı olacak, çıkardığınız 120gb da elinizde kalacak, ama 120 yeter diyorsanız sıkıntı yok en iyisi yakın bir vatan şubesine gidip kontrol etmek
  • Bu modeli vatanda takip ediyordum 4400 tl de ucuzlamasını bekledim bugün baktım 5400 tl

Yuh yanı 1000 tl zammı olur.

* kısmen düzeltmişler fiyatı avantajlı fiyat olarak eski fiyatı indirimmiş gibi göstermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterman -- 1 Haziran 2016; 9:53:45 >
  • 5400 tl yapıcak bi bilgisayar değil, pazarlama taktiği, üstelik de vatandaki 551 modeli daha işlevsel..

ebrar ve nova bilgisayarda fiyat şu an en uygun olan, biri istanbul biri ankarada haberiniz olsun...
  • kolleteral valla kafamı iyice karıştırdın şimdi. dediğin gibi baya para vericez ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Aldığınız zaman yorumlarınızı paylaşır mısınız?
    Ben fiyatlarının düşmesini bekleyeceğim sanırım ya da fiyatları düşecek mi tahminleriniz ne yönde?
  • fezader, ben de bi kampanya bekliyorum işin doğrusu, 4000 tl nin biraz üzeri haricinde para vermem kesinlikle; ama işin kötusu bi alternatif de yok, 552 551 ayrımında ben son tahlilde 551 yönünde karar kıldım, sonuçta 2 bilgisayrda taşıma için değil de ev kullanımı için, ideal öyle olunca 551 ön plana çıkıyor... ben de beklemedeyim, acele etmiyorum
  • bugün akşamüzeri vatan bilgisayarda her iki modeli de tekrar inceledim, görünüm olarak menteşe dışında gerçekten arada bir fark yok, gönül rahatlığıyla 551 modeli tercih edilebilir...

ilgilenenler için bilgi vereyim 552 ıps panel, 551 552 ayni panel benim incelediğim modellerde ekranlarda bir sorun yoktu...

552 modeli 4 hücreli pil pil çıkarılamıyor ve ac desteklemiyor; 551 modeli 6 hücreli ve ac destekliyor; 552nin fazladan usb 3.1 type c girişi var...

şu aralar notebook almak isteyenler için düşünülebilecek, hatta bir kampanya olursa kaçırılmayacak modeller, ben doğru seçim oldukları kaaatindeyim, umarım faydam olmuştur...
  • Son mesajlara doğru, 551 de tercih edilebilir ve daha iyiymiş gibi yorumlar hissediyorum.
    Ama bazı sayfadalarda ise, "552 modelinde, 551'deki hatalar giderilmiş" gibi yorumlar da görüyorum.

551'de tam olarak ne sorun vardı da, 552'de giderildi ?
    ve 551 de sorun var ise, 551 hâla tavsiye ediliyor ?

Bu arada aynı üründen mi bahsediyoruz bilmiyorum ama "N552VW-FY147T" 4049 TL görünüyor. Bu normal fiyatı mı yoksa indirimli fiyatı mı ?

• ConquerorIron C kullanıcısına yanıt
    551 de tercih edilebilir diye ben söyledim, genel bir kanı değil benim şahsi görüşüm;

551 modelindeki hataların 552 de giderilmiş olması bilgisi de ne kadar objektif bilmiyorum,

forumlarda bahsedilen sorunlardan dişe dokunan sadece ışık sızması sorunu, o da her panelde yaşanabilecek bir
    durum, kaldı ki 552 tamamen ayni panel, sadece yurtdışı sitelerinden birinde 551 modelinde lg panel kullanıp sonradan
    samsugun paneline geçildiği ile ilişkili bir şey okumuştum.. sonuçta ayni sorun 552de de yaşanabilir.bir başka
    markada da yaşanabilir. tamamen panelle ilişkili bir durum, kaldı ki bu durum nadir mi sık mı onu bilemiyoruz. bu forumdaki
    durum sadece sorun yaşayanların yoğunlaştığı şeklinde açıklanabilir.

benim incelediğim modeller teknosa ve vatandaki n551vw ve n552vw modelleri, her iki modelde de bir sorun algılamadım ben
    her ikiside alınası modeller gibi duruyor. aldıktan sonra bir sorun yaşanır mı bilemiyorum.

buradaki görüşlerin tamamı benim subjektif değerlendirmemdir.

• Geri dönüş ve bilgi için teşekkürler.
    Sorun sadece ışık sızması ise, çok büyük bir sorun değilmiş gibi geliyor bana. Ya da sorunun büyüklüğünü kafamda canlandıramadım. (Işık sızsa ne olur, sızmasa ne olur?)

n551vw modellerini de araştıracağım.

Bu arada dün linkini verdiğim ürün 4469 TL olmuş bugün. Dün meğer ise indirimde imiş herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConquerorIron -- 2 Haziran 2016; 12:16:46 >
    evet dün akşama has indirim vardı ben de gördüm.

ben de 42 inç bir tv var panelin ışık sızmayan (yani kenarlardan siyah ekranda beyaz ışık sızması) herhangi bir yeri yok,
    panelde tv seyrederken hiçbir olumsuz tarafı yok. bunların teknolojisi gereği az çok bu durum vardır.
    normal film seyrederken görüntüde bir aksaklık varsa ki bu durumda da değişim mutlaka yaparlar, o zaman sıkıntı tabiki.
  • Dün akşam mediamarkta gidip sordum "n552 bize hiç gelmeyecek ama elimizde GL552 var onu verelim" dediler. beklemeye devam
    giderilen sorunlar 551 ile 552 arasında değil VW serilerinde sorunlar giderilmiştir, 551vw de yeni modeldir sorunları giderilmiş modeldir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

giderilen sorunlar 551 ile 552 arasında değil VW serilerinde sorunlar giderilmiştir, 551vw de yeni modeldir sorunları giderilmiş modeldir,

Bilgi için teşekkürler.
    551 ile ilgili 3 tane model gördüm ama sanki 552'den iyi değiller gibi. Ben özellikle 128 GB SD arıyordum.

İlk 2 modelinde SSD yok. N551VW-CN007T modelinde var. Onun da ram'i düşük. Fiyatlar da çok hesaplı değil 552'ye göre.

Şu an kendime göre en mantıklısı N552VW-FW171T veya N552VW-FW149T ya da Vatan tekrardan indirim yapar ise, N552VW-FY147T olacak gibi görünüyor. Yani 552 olacağına kesin karar kıldım ama hangisi olacağına ise, biraz avını bekleyen timsah moduna geçeceğim. Kim indirim/kampanya yapar ise almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConquerorIron -- 2 Haziran 2016; 18:42:48 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.