Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gecede ne olduysa 500 lira zam yemis 552 modeli. Dupeduz dolandirici kurumlar yasal olarak satis yapmaya devam ediyor bu ulkede...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ConquerorIron C kullanıcısına yanıt
    Eğer 120 gb ssd li model istiyorsan bunu alacaksın N551VW-CN006T

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-128-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html

ama fiyat uçuk bizzat kendim kullanıyorum sorunsuz ve tamamen yenilenmiş bir model ama fiyat çok yüksek ben aldığımda şu anki fiyatdan 667 tl kdv indirimi vardı

yada 250 gb ssd li model istiyorsanda N552VW-FY147T modeli bu

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n552vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-256-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html

tabi bu model taraftarı değilim bunuda çok iyi inceledim arada gözle görülür bir ssd farkı var birde pil dahili arkada çıkmıyor, bu modeli alacağıma asus şart değil iki fanlı msı ge62 modellerine bakılır diye düşünüyorum.

• şu an 3.999'a düşürmüş vatan N552VW-FY147T modelini daha da düşer mi acaba
  • ErKaN-23 E kullanıcısına yanıt
    pilin dahili olması çok dezavantaj olur mu sizce?
  • fezader kullanıcısına yanıt
    kullanıma göre değişir mesela ben evde pil ile kullanmıyorum, ups ile kullanıyorum pil takılı değil, ama bu akşam n5552 tam alınacak fiyatda bence uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

kullanıma göre değişir mesela ben evde pil ile kullanmıyorum, ups ile kullanıyorum pil takılı değil, ama bu akşam n5552 tam alınacak fiyatda bence uygun

Merhaba,

Bir iki mesaj yukarıda "Vatan tekrardan indirim yapar ise, N552VW-FY147T olacak gibi görünüyor." demiştim. Sesimi duymuş olmalılar.
    Ürün 3999 TL. Kredi kartı ile 9 taksit vade farksız satınaldım.

128GB SSD arıyordum. 256 GB SSD'li ürün aynı fiyata kısmet oldu.

Hayırlısı olmuştur umarım. Biraz kullandıktan sonra da kullanım sonrası tecrübelerimi aktarırım.

Teşekkürler bilgiler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezader

şu an 3.999'a düşürmüş vatan N552VW-FY147T modelini daha da düşer mi acaba

Bence daha düşmez hocam. @Erkan-23'ün dediği gibi, tam alınacak fiyatta şu an.

Dün gece baktığımda "4049 TL" idi. İndirimde olduğunun farkında değildim. Bu sabah ürün, "4469 TL" olmuştu.
    Şu an Web'e özel 3999 TL. 10 Adet vardı ve benimle birlikte bir kişi satınaldı sanırım ve şu an 8 tane kaldı görünüyor. Sanırım benim gibi bir timsah daha varmış.

Fiyatın daha da düşmesini beklemek için, ya Dolar'ın bir hayli düşmesini beklemek gerekecek. Ya da çok daha üst modeller çıkacak ve bu ürün demode olunca anca düşer fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConquerorIron -- 3 Haziran 2016; 0:31:15 >

Hocam hayırlı olsun. izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Bu modelin IPS olup olmadığıyla alakalı bir belirsizlik var. Ürün elinize ulaştığında bizle paylaşır mısınız?
    Hocam size hayırlı olsun. Henüz ben alalı 7 gün oldu. Süper cihaz. Vatan bize 4.350 ye kitledi sağlık olsun

• Bir kere WiFi konusu ilerde sıkıntı yaratacak.
    2) Bu modelin max 3600 felan anca eder.
    3) N551vw bir düşük modeli olduğu halde WiFi konusunda bile daha iyi.
    4) usb type 3.1 varmış. Geç abi o işi yeni yeni geliyor. Sanki başıma herkes usb 3.1 kullanıyor.
    5) Pil konusu berbat. Telefonlar daki kadar pil koymuşlar.
    6) Herşeyi geçtim WiFi konusu büyük sıkıntı.
    7) Adama diyorum ips panel değil felan deniliyor yandan bak görüntü gitmiyor felan diyor.
    Aklıma geldikçe sorunları dile getireceğim ama ASUS Türkiye müşteri hizmetleri berbat. Adamlara 15 madde halinde soru sordum cevap sadece 1 yazıyor gerisi yok. Çok ilgisizler birşey bildikleri yok. Biraz da ülke de denetim yok hep kötü ürünleri bize kitliyorlar. Denetim olsa böyle ürünleri piyasaya dahi girdiremezler. Bilmiyorum ama en büyük sorunu pil ve WiFi nin eski teknoloji olması. Birde n551vw ile arasında öyle aşırı bir fark var mı ? Ben bu iki konuyu kafaya takıyorum.

• arkadaşlar n552vw 256gb ssd modelini vatandan pazar günü aldım bende isteyen olursa uygun fiyata satabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozturk51

Galaxy note 4 battery
    3220 mah x 3,85v : 12,4 wh

Asus n552vw battery
    3200 mah x 18v (buna yakın dir deger) : 57,6 wh

yani icinde fiziki 5 tane telefon bataryası buyuklugunde bataryası oldugunu dusunun.
  • Kafam iyice karıştı ya. Wifi a/c ,g/b/n ayrımı çok ciddi bir ayırım mı? büyük boyutlatda dosya indirme -yükleme yapamayan ortalama bir kullanıcıyı etkiler mi?

Dahili pil gerçekten saçma ya. acaba ağırlığı artmasın diye mi böyle yaptılar?
  • Ben de Vatan'a uğradım bugün. Çalışanın benden fazla bildiği bişey yok, sorularıma cevap veremedi. Eğer bu modelde ekran IPS değilse N551'i tercih ederim ben. Ama hala bu sorunun cevabını bulamadım. Ayrıca mağazada N551'in ekranı daha canlı görünüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yucl

quote:

Galaxy note 4 battery

Asus n552vw battery

yani icinde fiziki 5 tane telefon bataryası buyuklugunde bataryası oldugunu dusunun.

Hmm bak bunu bilmiyordum ama yine de bir pc için çok düşük değil mi ? Ne bileyim sene 2016 olduğu için artık bazı şeyleri arttırmaları gerek gibi düşünüyorum. Bu sorunu es geçtik Desem de benin aklım bu WiFi de ona da bir açıklık gelse ne güzel olur. :) teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için.

• aliozturk51 kullanıcısına yanıt
    Ben wifi konusunun büyük sorun yaratacağını düşünmüyorum açıkçası büyük sorun teşkil etmesi için wifinızın çok çok güçlü olması gerekir yani 100 megabitten falan bahsetmiyorum. Maksimum değeri için önemli yani çok kullanıcıyı etkileyeceğini düşünmüyorum zira bu kadar önemli derseniz yine de dosya oyun indirirken kablo kullanırsanız hepsinden dahha iyi sonuç verir ama dediğim gibi internette gezinirken falan fark görüneceğini düşünmüyorum. Pil konusunda benim de tereddütlerim var o konuda katılıyorum. Ama yeni usb girişi bence çok mantıklı 2 3 sene sonra çoğu bilgisayarda kullanılacak şimdiden macbooklar ve lg geçmeye başladı bile büyük avantaj olarak görüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yucl

quote:

Galaxy note 4 battery

Asus n552vw battery

Hmm bak bunu bilmiyordum ama yine de bir pc için çok düşük değil mi ? Ne bileyim sene 2016 olduğu için artık bazı şeyleri arttırmaları gerek gibi düşünüyorum. Bu sorunu es geçtik Desem de benin aklım bu WiFi de ona da bir açıklık gelse ne güzel olur. :) teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için.

Öncelikler kişiye göre değişir. 802.11 ac destegi yoksa yoktur.
    Benim onceligim : oynadıgım 2 oyunu akıcı sekilde oynatması (Ship Sim.Ext. ve Med. Total war serisi) , ısınma olup olmaması , kaliteli kasası ve sesi olması,ssd,ekranında ısık sızması olmaması,isletim sistemi kurulu olması yoksa hala driver kuruyor olurdum vs..
    Turkiye piyasası malum,dolar serbest kurda,ticaret ahlakı yok,musteri memnuniyeti hak getire bunlar bizim lokal sorunlarımız , bir de global sorunlar var : "planlı eskitme" gibi.
    Alacagınız en iyi tek. cihaz , satın aldıgınız gunden , 2 gun sonra piyasaya cıkandır.Ayrıca teknoloji sans isi degildir cunku matematik sans isi degildir.Kronik sorunlu cihazları "ya ben de sorun cıkarmassa" diye satın almak,pisman/magdur olmak ve uzerine kaderci olmak malesef bizim insanımız da cok.
    Onceliklerinizi belirleyin ona gore yol izleyin derim.
    son olarak bir ingiliz atasozu :
    "ucuz mal alacak kadar zengin değilim"

• Merhaba,

Perşembe gecesi sipariş vermeme rağmen ürün elime malesef henüz geçmedi. Pazartesi kısmet ise artık. (Vatan bilgisayar & UPS Kargo kardeşliği)

Wifi ile ilgili eleştiriler için ; Şu an için yani günümüz şartlarına ve kullanım durumuma göre çok fazla dez avantajını hissetmeyeceğim. İş yerinde Wireless Networkdeyim. Evde de aynı şekilde Wireless network. Cep telefonumdan sürekli wifi paylaşımı yapıp internete giriyorum. Yani wireless olayını çok sık kullanıyorum. Ama bu şuanki teknoloji ile bile işimi gayet iyi görüyor. "802.11 ac" desteği olunca, kullanım anlamında çok büyük bir fark hissedeceğimden emin değilim. O yüzden olmamasını dert etmiyorum kendime.

Şarj konusunda haklısınız. Zaten ne kadar laptop kullandı isem, zamanla süresi kısalıyor. Şu an kullandığım laptop ilk başlarda 2-3 saat çok rahat işimi görür iken, şimdi 1 saat'i zor çıkarıyor. Bu Asus'unki de böyle olmayacak mı ? Sanırım bu ürünün de ilk başta 2-3-4 saat, bir süre sonra o da 1 saatlere düşmez mi ?

IPS olayından ise şüpheliyim. Ürün tanıtım sayfalarında IPS olduğu yazıyor. Ürünü kullandıkça geri dönüş yaparım bu konu ile ilgili. Bu arada ürünün IPS olup olmadığını, yazılımsal olarak gösteren/tespit eden bir şey yok sanırım ?

• Bugün gittim vatana ürüne bakmak için Adama WiFi konusunu anlattım anlamadı. Sonra dediği şu birinde WiFi kartı güçlü diğerinde düşük birinde ssd fazla dedi, kasaları aynı diyor, son olarak da şunu dedi n551vw de 960 yazıyor n552vw de 960m yazıyor. N552vw için mobile ekran kartı n551vw ise daha güçlü ekran kartına sahip dedi.

Batarya dediğim gibi ilerde sıkıntı çıkarır zaten düşer bataryanın performansı. WiFi bilmiyorum ya tam teknik olarak bilgi sahibi değilim şimdi ne desem yanlış olacak. Ayrıca mağazalarda n552vw diye n551vw modelini gösteriyorlar. Özelliklere girince farkettim iki yerde de. Ama onlar n552vw diye tanıtıyor. Ayrıca 3999 tl ye düştü bu diyorum benle inatlaştı. Vallaha iki modelden biri olacakta kafam gerçekten çok karışık ben genelde mühendislik için kullanacağım. Yazılım programları ne bileyim video düzenleme gibi şeyler. Arada tek tük oyun oynarım. Yine de bu n551vw ile n552vw kafamı alt üst etti :(

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.