Beyler merhabalar. N55 1194V modelini kullanıyorum.Yalniz uzun zamandır gereksiz oyun program vs. derken pc iyice kasmaya başladı ve format atmak istiyorum. Su ana kadar bu pc ye hiç format çekmediğimden bilmiyorum nasıl çekiliyor. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz hangi yolları izlemem gerekiyor ne yapmam gerekiyor.Yalnis birsey yapmak istemiyorum.Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler.
üzerinde recovery kurulu bağlangıçta asus ekranına gelinse f9 tuşuna basın otomatik başlar talimatları takip edin
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
üzerinde recovery kurulu bağlangıçta asus ekranına gelinse f9 tuşuna basın otomatik başlar talimatları takip edin
Teşekkürler,dediğiniz gibi F9 a bastım başlarken ve şöyle bir ekran çıktı hangini seçmem gerekiyor?
( Bu arada şu an harddiskim 2 eş parçaya bölünük 305+367 GB olmak üzere Toplam 750 GB . Yine böyle iki parça olmasını istiyoruım ve her iki bölümede format atılmasını istiyorum)
1-Windowsu sadece ilk bölüme kurtarın.
2-Windowsu tüm HD ye kurtatın.
3-Windowsu iki bölümüyle birlikte tüm HD ye kurtarın.
1. seçenek sadece c diskini siler 2 seçenek hdd'yi birleştiri siler 3. seçenek her iki bölüm olduğu gibi kalır ama siler.
Çok teşekkürler.Formatı attım bir sıkıntı olmadı.Son olarak Recovery bölümüm silinmemiştir değilmi HDD nin içindeki?
silmez kendi kenini silermi kendi formatı atıyor zaten
daha önce bilgisayarınıza recoveryden değil de normal dvd den format atmışsınız.buda boot bilgilerinin değişmesine neden olmuş.zamanında çok uğraşmış ama yapamamıştım bende.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme