Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus N55SF Cover (LCD Arka Kapak) 45 TL Satın Al 2 Nisan 2017 22:40 1 1 Asus N55SF Cover (LCD Arka Kapak) 45 TL Merhaba arkadaşlar Elimde sadece Asus N55 serisinin LCD arkasındaki kapağı(Cover) kalmıştır. Kapak temizdir yazı tahtası gibi izleri yok 1 yerinde ışığa tuttuğunuzda bir çizik vardır ve derin değildir (Sonra söylemedi demeyin) O yeride son resimde çektim.Fiyatını uygun tutuyorum hiç kırığı yoktur tırnaklarına kadar sağlamdır. Kargo senden olsun mesaj atmayın adil olsun samimiyetle söyleyeyim. Fiyat kontrolu mutlaka yapın. Fiyat 80 isterdim o çizik olmasaydı Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS Orjinal MİNİ VGA USB 3.0 Tüm Cihazlarda kullanılabilir SIFIR ORJİNAL ASUS USB 3.0 ETHERNET DÖNÜŞTÜRÜCÜ DOUNGLE (RJ45) ASUS X555&K555 SIFIR KLAVYE TUŞ TIRNAĞI KIRIK DETAYI AÇIKLAMADA
Forum dışına satıldı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS Orjinal MİNİ VGA USB 3.0 Tüm Cihazlarda kullanılabilir SIFIR ORJİNAL ASUS USB 3.0 ETHERNET DÖNÜŞTÜRÜCÜ DOUNGLE (RJ45) ASUS X555&K555 SIFIR KLAVYE TUŞ TIRNAĞI KIRIK DETAYI AÇIKLAMADA