Şimdi Ara

ASUS N56V - Nvidia Geforce 650 M Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Belirttiğim marka laptopa sahibim ve windows 8.1 güncelleştirmesini yapmak gibi bir hatada bulundum . Güncelleştirme sonrası ekran kartını vs. vs. hepsini güncelleştirdim fakat sorun yine de devam etmekte . Diğer oyunlarda olur mu bilmem ama Leauge of Legends adlı oyunda her maç mutlaka hata verip oyun siyah ekrana dönüyor ve aşağıdaki hatayı alıyorum .

Görev yöneticisini açarak oyunu kapatmam ve tekrar başlatmam gerekiyor onun haricinde bir düzelme olmuyor . Ekran kartının driver sürümü de sık sık böyle hatalara neden oluyormuş ama ben daha çok windows 8.1 güncelleştirmesinin neden olduğu bir sorun olarak görüyorum .

Yukarıda belirtilen şekilde ayar da seçili olmasına rağmen sorun devam ediyor ..

Daha önce böyle problemler yaşamış , çözüme ulaşmış arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler .

ASUS N56V - Nvidia Geforce 650 M Ekran Kartı Sorunu ASUS N56V - Nvidia Geforce 650 M Ekran Kartı Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polyphemus -- 20 Ocak 2014; 0:53:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.