Şimdi Ara

ASUS N56VZ BİOS SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: katsumoto21

quote:

Orijinalden alıntı: Alonso Menendez

quote:

Orijinalden alıntı: katsumoto21

quote:

Orijinalden alıntı: DevletAmca

Bu arada bu ilk bios la uğraşım arkadaşın fotoğraftakiyle aynısı görünüyor fakat secure boot gri yaziyor degistiremiyorum.Yardim ederseniz cok sevinirim.

bu arkadasla ayni sorunu yasiyorum kafayi yemek uzereyim ayri bi pcden usbye biosun guncel surumunu yukledim usb yi takip yuklemek istiyom bu seferde build date is too old diyor nasil kurtulacam bi turlu cikamiyorum bios ekranindan acil yardim lutfen

Mevcut bios sürümünden daha eski bir sürüm yüklemeye çalışıyorsunuz gibi gözüküyor güncel sürümü yüklemeyi deneyin yada belkide güncel olduğu içinde olmayabilir

guncel olan surumu yuklemeye calisiyorum ve guncel olan surum yuklu bide bunu gorustugum asusun musteri hizmetleri yetkilisi soyledi ama fayda etmedi dunden beri bilgisayar bios ekraninda ve cikmiyor ne yapacagimida bilmiyorum

zaten güncel ise dahada günceleyemessiniz haliyle

• Arkadaşlar bios sürümüm çok eskiydi, güncel biosu indirdim win8.1 olanı ama pc win10 du yükledim. Açılışta bios harici bir şeye girmiyor. Takılı kaldım biosta anlayacağınız. Easyflash ile atmaya calıstıgım zaman bios güncellenmiş görünüyor current rom kısmında. Tekrar kurayım dediğimde too old uyarısı alıyorum. Napıcam kafayı yicem

ÇÖZÜLDÜ

Çözüm:Secure bootu disable yapıyoruz kaydedip çıkıyoruz. Tekrar biosa atıyor boot kısmında csm enable yapıyoruz, tekrar kaydedip çıkıyoruz ve windows açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 7 Ağustos 2016; 4:14:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen adamsın ya. Geceden beri beynimi kemiriyordu. Allah razı olsun teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.