Cad programları kullanacağım. Bunun yanında oyunda oynarım. Lakin sürekli yeni çıkan oyunları denemek, çok yüksek grafikli oyunlar oynamak gibi bir huyumda yoktur. Daha çok menajerlik oyunları, pes falan oynamaktayım. Nadiren assasin creed veya nfs gibi oyunlar oynasamda çabuk sıkılırım ve uzun süreli oynamam.
Bu koşullar gözetildiğinde Asus benim için daha ağır basmakta ancak msi'da ssd ile yükseltebilme ve gtx660m kullanılmış olması cezbediyor. Aynı zamanda 8 gb olan ram'de 16 gb'a çıkartılabilmekte.
Forumu araştırdım. Bulabildiğim başlıklarda hiç de kesin bir sonuç çıkmamış "msi ge60" diye bir yükselen bir grafik yok. Önceki benzer başlıklardan bi farkım olmasaydı yeniden sormazdım. lütfen..!
asusda hdd 5400 rpm mside 7200 rpm.. wd scorpio black msinin hddsi asusun marka modelini bilmiyorum...ısınma olarak 2 bilgisayarda işlemcisinden dolayı ısınıyor .. 3630qm yüzünden yani.. eğer 250 gb fark sizin için cok önemli değilse 7200 rpm 750 gb wd scorpio black daha iyidir hdd olarak.. kalite olarak 2side kaliteli hddler... ısınma olarakta msi işlemci ısınması olarak 1-2 derece ekran kartında 3-5 derece daha iyi ,, ekran olarak ikiside fhd 1920x1080 led ekran