Bildirim
Asus N56VZ- Monster P150HM hangisi? Acil oneri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sadece bu ikisi arasında kaldıysan bence Asus N56VZ için 150 farka değer. Asusu daha güncel donanıma sahip + Servis + Malzeme Kalitesi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 19 Mayıs 2013; 21:55:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eguf
Sadece bu ikisi arasında kaldıysan bence Asus N56VZ için 150 farka değer. Asusu daha güncel donanıma sahip + Servis + Malzeme Kalitesi...
Oyun performansı olarak pekı? -
Hangi oyunlar ve beklenti seviyeniz(Mid-High-Ultra)! Tabi birde günülk oyun oynama süreniz?quote:
Orijinalden alıntı: western-digitalquote:
Oyun performansı olarak pekı?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 19 Mayıs 2013; 23:55:21 > -
quote:
Hangi oyunlar ve beklenti seviyeniz(Mid-High-Ultra)! Tabi birde günülk oyun oynama süreniz?
SC2 HOS Dıablo 3 4-5 saat
su an kı Asus g60jx ıle hıgh da oynayabılıyorum. Daha ıyısını ıstıyorum? -
Düzeltiyorum ultrada sıkıntı yaşayabilirsiniz ama MSI GE60 oynarsınız ve daha uygun fiyatlı düşünürseniz tabi...quote:
Hangi oyunlar ve beklenti seviyeniz(Mid-High-Ultra)! Tabi birde günülk oyun oynama süreniz?
SC2 HOS Dıablo 3 4-5 saat
su an kı Asus g60jx ıle hıgh da oynayabılıyorum. Daha ıyısını ıstıyorum?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 20 Mayıs 2013; 0:09:44 >
-
quote:
Sorun çıkarmaz Ultrada oynarsınız ama MSI GE60 ile daha rahat oynarsınız ve daha uygun fiyatlı düşünürseniz tabi...
Asus a 1650 Monster a da 1500 verecegım ben 2. el ıkısı de garantılı. Bu cıhaz 2000 ın uzerı :) -
Kardeş yukarıdada düzelttim bu iki cihazlada SC2 HOS Dıablo Ultra ayarlarda sıkıntı yaşarsınız. ikinici el olduğunu bilmediğim için önermiştim zaten !quote:
Sorun çıkarmaz Ultrada oynarsınız ama MSI GE60 ile daha rahat oynarsınız ve daha uygun fiyatlı düşünürseniz tabi...
Asus a 1650 Monster a da 1500 verecegım ben 2. el ıkısı de garantılı. Bu cıhaz 2000 ın uzerı :)
Alıntıları Göster
-
bu ıkısınden hangısı pekı?quote:
Orijinalden alıntı: NevhiSahsi
Kardeş yukarıdada düzelttim bu iki cihazlada SC2 HOS Dıablo Ultra ayarlarda sıkıntı yaşarsınız. ikinici el olduğunu bilmediğim için önermiştim zaten ! -
Yukarda da belirttiğim sebeblerden dolayı Asus. SC2 HOS Dıablo high ayarlarda rahatlıkla oynarsınız. Tabi ben birinci eline göre konuşuyorum; sizin düşündüğünüz ikinci ellerde herhangi bir güncelleme varmı bilemem!quote:
Orijinalden alıntı: western-digital
bu ıkısınden hangısı pekı?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 20 Mayıs 2013; 0:42:51 > -
quote:
Yukarda da belirttiğim sebeblerden dolayı Asus. SC2 HOS Dıablo high ayarlarda rahatlıkla oynarsınız. Tabi ben birinci eline göre konuşuyorum; sizin düşündüğünüz ikinci ellerde herhangi bir güncelleme varmı bilemem!
Asus da drr3 128bıt vram(gt 650M) var monster de gddr5 192bıt vram(gtx 560m) -
Aralarında pek bir fark yok; hem sadece ekran kartına bakarak bilgisayar alınmaz!quote:
Yukarda da belirttiğim sebeblerden dolayı Asus. SC2 HOS Dıablo high ayarlarda rahatlıkla oynarsınız. Tabi ben birinci eline göre konuşuyorum; sizin düşündüğünüz ikinci ellerde herhangi bir güncelleme varmı bilemem!
Asus da drr3 128bıt vram(gt 650M) var monster de gddr5 192bıt vram(gtx 560m)
Alıntıları Göster
-
quote:
Aralarında pek bir fark yok; hem sadece ekran kartına bakarak bilgisayar alınmaz!
benı daha ılerı hangısı tasır su an 540m cpu var gts 360m var -
Kardeş bak üçüncü kere tekrarlıyorum ; Asus daha güncel donanım + Servis + Malzeme Kalitesi ile daha doğru tercih olur ve seni ileride taşır...quote:
Aralarında pek bir fark yok; hem sadece ekran kartına bakarak bilgisayar alınmaz!
benı daha ılerı hangısı tasır su an 540m cpu var gts 360m var
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 20 Mayıs 2013; 1:08:05 > -
quote:
Kardeş bak üçüncü kere tekrarlıyorum ; Asus daha güncel donanım + Servis + Malzeme Kalitesi ile daha doğru tercih olur ve seni ileride taşır...
Sagol vakıt ayırdıgın ıcın ;) -
Rica ederim.. Tercihinin hakkında hayırlı olmasını dilerim...quote:
Kardeş bak üçüncü kere tekrarlıyorum ; Asus daha güncel donanım + Servis + Malzeme Kalitesi ile daha doğru tercih olur ve seni ileride taşır...
Sagol vakıt ayırdıgın ıcın ;)
Alıntıları Göster -
Msi ge60 al gtx660m var -
sen msi yetkili satıcısımısın????quote:
Orijinalden alıntı: elano68
Msi ge60 al gtx660m var
neden her sayfada msi ge60 al yazıyorsun bari sebepleriyle yazzzz -
N56vz daha cok multimedya serisi olarak adlandirilir asusda
Gaming serisi cok pahAlidir asusun
Msi gaming serileri daha uygundur
Nedenine gelince mesela asagidaki urunun kasasi uzun sure oyun oynamAlara isinmaya dayanikli
Gtx serisi ekran karti var
Ssd disk ile oyunlarda ucarsin
http://www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-602XTR-Core-i5-3230-260-Ghz-8-GB-750-GB128-SSD-2-GB-VGA-156-Freedos-Full-HD-pmu253579.html
Bu yuzden dolayi arkadas msi tavsiye etmistir
-
quote:
Orijinalden alıntı: peketo96
sen msi yetkili satıcısımısın????
neden her sayfada msi ge60 al yazıyorsun bari sebepleriyle yazzzz
Onlari da soyluyorum da sizin dunyadan haberiniz yok herhalde.:)
Msi sayfasinda mesajinizi alintiladigimi da hatirlatiyim
Benzer içerikler
- mimarlar için laptop önerisi 2024
- bilgisayar mühendisliği için laptop
- mühendislik için laptop
- lenovo loq alınır mı
- asus mu lenovo mu
- yazılım için laptop önerisi 2024
- honor magicbook art 14
- hx işlemci nedir
- en iyi laptop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X