Şimdi Ara

Asus n56vz s4400d vs. s4283h arasindayim, yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arastirmalarim ve danismalarim sonucu bu 2 model arasinda kaldim. Soru su ki
    Blue ray dvd ve ekstra 8gb ram icin (4283te 16gb ram var) ekstra 207 tl verilir mi? Deger mi? Bu hesabi windows 8 farkini ve aldigim uygun fiyatlari kiyaslayarak buldum.
    Verilmezmis gibi geliyor ama blueray ne ise yarar bilmiyorum. Ram o seviyede cok farketmezmis gibi. 2 bilgisayarin gordugum kadariyla diger tum ozellikleri ayni.

Cok tesekkurler. Asus kullanicilarina selamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Blue ray film alıp izleyeceksen tabi ki değer. Zamanında dvd'ler çıkınca ne yapacaksın dvd okuyucuyu yarzı yorumlar yapılmıştı. Sonradan anlaşıldı ki dvd okuyucu bir ihtiyaç halini aldı.
  • 4283 al derim faha iyi
  • 8 gb ram farkı ortalama 100 lira diyelim, işletim sistemi ortalama 200 lira diyelim ve Blue ray farkı için 100 lira desek mesela.. sırf fiyat farkını baz alsak bile 4283h daha mantıklı.. ki bunlar için ilerde uğraş verip temin etme olayını düşünürsen yine aynı kapıya çıkarsın. şimdi Blue ray le işim yok deme ''azsussan'' söylediklerine katılıyorum; 1 sene sonra bütün modellerde olacaktır o özellik. Sonuç= 4283H tabiki
    ''
  • ben 2 sene hiç bluray kullanmadım, fakat neden? çünkü yeniydi, az kullanılıyordu. şimdi daha yoğun kullanılmaya başlandı.
    bunun yanında 16gb ram ne işe yarar? bence hiç gerek yok, 8gb yetecektir. illa da 16 yapacağım diyorsanız kit halinde 8+8 almanız gerekecektir, diğer model muhtemelen 2*4 şeklindedir.

16gb ram fiyatı; 160 lira civarı (gerek yok)
    bluray sürücü fiyatı 180lira civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 25 Ocak 2013; 17:47:46 >
  • An itibari ile ihtiyacın neyse ona para ver derim. Ben 200 lira ile gider SSD alır DVD WR yi de harici kullanırdım. Bu hareket ile pcden gerçek verimi alabilirsin. 8gb 16gb ta takılma. Ben yazılımcıyım ve bir çok programı aynı anda kullanmama rağmen ki buna pcde başka sanal pcleri çalıştırmak dahil 8gb ram yetiyor bana. Ama SSD farkını kullanan bilir diyeyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.