Asus n56 vz 16gblık modeli kullanıyorum bende. size bir şey danışacağım arkadaşlar,Fan çıkışındaki pisliği temizledim, sinmedi içime yeni fan aldım eskisini takmadım, macununu ZALMAN'dan 50 tl'ye alarak yeniledimBiraz az sürdüm macunu, incecik katman sür diyorlar internette. bende öyle uyguladım asla taşırmadım baklava hamuru gibi oldu ince kağıt gibi.75 80 civarında sıcaklıklar alıyorum fena sayılmaz ama yinede fandan istediğimi aldığımı söyleyemem, orjinalini tutmuyor. ama macun çok iyi.Sizde biliyorsunuzki Windows 10a yükseldikten sonra disk kullanımı aşırı kasma yapıyor. bende gittim Samsung 850 EVO 250 GB ssd aldımHDD yi çıkardığımız, Sata 3 yuvasına taktım SSD yi ve o şekilde kurdum Temiz kurulum yaptım usb den.Windowsun sitesinden indirdim bu arada "Win 10 Single Language"Kurulumu yaparken hddyi ve caddye DVD' boşluğuna takmadım, beklettim dışarda..Sistem kurulunca caddy ile birlikte hdd mi taktım, açtım windowsu ve komple biçimlendirdim HDD yi, recovery zımbırtıları dahilBios, Chipsetler, İntel HD grafik 4000, Nvidia 650M, klavye ışıkları vs ne prog varsa hepsini güncelledim , yükledim.En sonunda özel programlarıda yükeleyince açılış 5,5 -6,5 saniye Kapanış 6-7sn arasında oldu Memnunum.Fakat sorun şu ki mause da bazı programlara açmaya tıkladığımda anlık (0,5 - 1saniye arasında) donma oluyor. sonra aniden açılıyor mause.Bunu chrome yapıyor, pil göstergesi yapıyor. benim denk geldiklerim... açmak için tıkladığımda çok kısa süreli mausu kitliyor sonra bırakıyor.Sanki bilgisayar cpu dan kasılıyormuş gibi bir izlenim veriyor. ama görev yöneticisini açıp cpu ya bakıyorum Tıkladığım anlarda cpuda maksimum %10luk bir artış oluyor. öyle %100 falan gibi bir boğulma yok... ama mause anlık donuyor yaniİnsan istiyorki makine hızlı bende hızlı olayım, mausu akıcı bir şekilde i3 makine kaydırıyorsa sende kaydırmak istiyorsun.Ama işte sebebini anlayamadım. Windows 10a gelen 1709 kodlu güncellemeyi yaptıktan sonra böyle oldu diye düşünmüyor da değilim açıkcasıBerbat bir güncelleme olduğuna eminim, mause bile 10dk da bir üzerinde dönen şey çıkıyor 1 saniyelik sonra geçiyor.Fikir ve yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim, sağolun şimdiden