Merhaba arkadaşlar.Elimde Şubat ayinda aldiğim N56Vz S4400D var.Son günlerde klavyeden birşeyler yazarken touchpade temas etmediğim halde tıklıyor.Mesaj yaziyorum mause kendi kendine işlem yapıyor sağa sola tıklıyor.Bu sorun neden olabilir herhangi bir zorlama olmadi.Touchpad ısıya duyarlidir falan diyen oldu ama daha önceden niye yapmadı? Sizce ne yapayim arkadaşlar başka ayari falan olabilir mi bunun?
Güncel bi fikri olan yokmu arkadaşlar..
güncel ++++++ Açılan konu cokmu garip arkadaşlar.Bu forumda ne zaman konu acsam bi yorum atılmıyor.Sayfa görüntülenmiş fakat yorum yok..
sende tocuhpadı kapat touchpad elınden gıden elektırıkle çalısır bilgisayarın elektırıgıyle çalışmaz sanki buyuk bı sorun varmıs gıbı konusmussun
touchpad nasıl kapatılıyor krdes acaba?
Hocam şimdi toucpadi iptal etmek için uğraştim biraz.fn f9 tuşu ile kapanıyormuş ama iptal etmiyor touchpadi nasıl iptal ederim bunu?
quote:
Orijinalden alıntı: frmdost
Hocam şimdi toucpadi iptal etmek için uğraştim biraz.fn f9 tuşu ile kapanıyormuş ama iptal etmiyor touchpadi nasıl iptal ederim bunu?
Touchpad in driver ı yüklü değilse kapanmayabilir.Ayrıca ben servise göndermeni tavsiye ediyorum.Gönder yapsınlar.
Tmm üstad iptal ettim touchpadi.Driverini kurdum.Fakat benim elimle alakalı galiba arkadaş denedi kalvyeyi kullandı.Onda bi sıkıntı olmadı şimdi touchpadi iptal ettim öyle kullanıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme