Şimdi Ara

asus n56vz üst kasa yamuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 7 ay önce aldığım asus n56vz laptopu çantanın içindeyken yere düşürdüm ve üst kasanın köşesi yamuldu. servise gönderdiğimde müşteri memnuniyeti adı altında onarmazlarsa çok büyük ihtimalle garanti kapsamında değerledirilmeyecek. bunun bana ne kadara patlayacağı konusunda fikirlerinizi paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler.

asus n56vz üst kasa yamuldu

• Bir fiyat tahminin de bulunmaya gerek var mıdır, bilmiyorum. Eğer donanımı zarar görmemişse, çok fazla bir tutar çıkarmayabilirler. Yine de servis , bu gibi hasarlarda abartılı olduğu için yüksek bir rakam da söyleyebilir.
  • Arkadasım aynı sorun bugun benımde basıma geldı dusurdum bılgısayarı aynen benımde köşesinde problem var , ne kadara mal olur acaba ve garantı dısına cıkar mı ?
  • Alüminyum ön panelin tamamı o kırılan köşeyle birlikte değişecek ihtimalini düşünürsek bu tarz bir parça için en az 250~350 TL para ister servis, köşe yamulmuş sadece ama değişecek kısım çok büyük biryer
  • bizde de kasası yamuk bir acer var ama masraf çıkmasın diye öyle kullanıyoruz bir engel teşkil etmiyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sa konu geçen sene açılmış bende de geçenlerde aynı sorun oldu sizler ne yaptınız garantiye yolladınız mı ücret falan bilgi verirseniz sevinirim. (Asus K55VD)
  • snake8951 kullanıcısına yanıt
    bendede aynı ama daha az zarar gördü kasa 15 gün önce. aradım masraf çıkar dediler.
    hem 1 ay loptop olmayacak hemde para alacaklar bende göndermedim. sonuçta donanımsal veya ekranda bi şey yoktu.
  • Bende de ekranda falan sorun yok fakat gördükce canım sıkılıyor o kadar makul bi ücret alıyorlarsa yaptırmak isterim açıkcası

• Servisten gelen fiyatı arkadaş haber verirse bu kadar arkadaşımız da gönderir değiştirtir ama denildiği gibi servis her zaman 100 200 fazla fiyat veriyo ve bu cihazı garanti dışına atarlar gibime geliyo

• servis hiçbir zaman makul fiyat vermez. malzeme + işçiliğe en az 500 lira üzeri bayılırsanız tamir ederler ancak. metal kasa değişecek boru mu...
  • Servise gönderdin mi acaba? Benim laptoptada aynı sorun var ve merak ediyorum ne kadar ücret aldılar

• 2022 yılında 500 lira ile 1500 lira arası fiyat veriyorlar. fan değişimi 600 tl fan temizleme 150 tl klavye değişimi 500 ile 1500 arası lakin ben 2500 e almıştım bilgisayarı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.