Şimdi Ara

Asus N580VD Serisi | 7700 HQ / GTX1050 GDDR5/ 128 SSD (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
10
Favori
41.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aktif olarak bilgisayarı kullanıp izlenimlerini paylaşabilecek güzel insanlar var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercaner M kullanıcısına yanıt
    Bende 256GB SSDli olan dm159t versiyonu var,
    Cihaz güzel ekimden beri kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar.

Bana Göre İyi Yönleri:
    Oyun ve program performansı gayet yerinde (oyun olarak Rainbow Six Siege, Dirt 4, Project Cars 2, The Withcer 3 oynadım),
    2 fanı var ve soğutmada başarılı,
    Pil ömrü iyi gibi fazla pilde kullanmadım ama bazen açtığımda pilin 6-8 saat gibi bir süre gideceği yazıyor kullanıma göre değişiyor tabii ki bildiğiniz gibi,
    Cihazın boyutları ve hafifliği gerçekten güzel(hem performanslı olsun hem ince hafif olsun diyorsanız),
    Klavyesi beyaz ışıklı ve kullanımı gayet rahat aynı şekilde touchpad kısmında gayet güzel.

Bana Göre Kötü Yönleri:
    Ekranı beni tatmin etmedi yani görüş açıları çok dar ve RGB oranı %45 falan olması lazım renkleri tam yansıtmıyor(bendeki model 1080p TN panel olanı, 1080p TN panelin birde %72 lik RGB olanı var, 1080p IPS ve 4K olan modellerin eminim ki çok daha iyidir.),
    Yüksek seste bazı seslerde titreşim sesi geliyor hoparlörden tabi bu her cihazda olacak diye bir şey değil diğer arkadaşlar da bilgi verirler bu konuda,
    2 tane usb 2.0 ve 1 tane usb 3.0 olması bence eksiklik keşke hepsi 3.0 olsaydı,
    2 fana sahip olduğu için ağır yük durumunda biraz fazla ses yapıyor,
    Arada sırada normal kullanımda fanlar çalışıyor ama düşük hızda çok hafif bi ses duyuluyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Alpin -- 15 Aralık 2017; 16:22:12 >

• B.Alpin B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ayrıntılı ve güzel bir bilgilendirme oldu. Ekran beni de düşündürüyor. 2 aydır sırf ekran sebebiyle beklemedeyim. İps ekran gelecek diye ümit ediyorum ama artık sıkıldım. Ya başka bir modele yöneleceğim ya da tn paneli kabulleneceğim😭

Ağustos ayından beri kullanmaktayım. TN panel benim sıkıntım oda sunumda kullandığım bir makina olduğu için dikey bakış açılarında sorun yaratıyor ama yatay ve tam karşıdan bakıldığında gayet yeterli bir performansı var. rengin önemli olduğu işlerle uğraşıyorsanız mevcut ekran baya bir sıkıntılı.

128 gb SSD li versiyonu yetersiz kalıyor 256 Gb olanı alın derim. Ben 256 GB sadece vatanda buldum.

Kucağınızda kullanmanız sıkıntılı havalandırmalar altta
    Yüksek seste baslarda hafif bir cızırtı mevcut.

Tavsiyem kesinlikle bir sonraki nesli beklemeniz yönünde. İncelik ve taşıma konusu aklımı çelen olaydı. Benim tüm cihazlarım Asus du. Ama bunda sanki biraz acelecilik yapılmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semerci -- 16 Aralık 2017; 21:25:17 >
  • semerci kullanıcısına yanıt
    Bu serinin 3. veya 4. ürünü zaten önceki versiyonları daha sorunluydu.Ekran dahil çok fazla bir sorun yaşamadım ben.Tek sorun aşırı yükte fanlarının çok fazla ses çıkartması.

• 308 kodlu bios guncellemesi gelmis asusun sitesinden indirip winflash ile kurabilirsiniz performans iyilestirmesi yaziyor detaylarda.

• Arkadaşlar bende yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum.daha öncede incelememi yazmıştım.şimdiye kadar oynamadığım oyun kalmadı tatmin edici ayarlarda hiç performans sıkıntısı yaşamadım.arkadaşların dediği gibi ağır oyunlarda çift fan çalıştığından dolayı fan sesi biraz yüksek.birde hoparlörlerden cızırtı geliyor diyenler var bu sorunu bende yaşadım başta çok rahatsız oldum ama biraz daha dikkatli dinleyince cızırtı ve titreşimin hoparlörlerden gelmediğini anladım.yüksek seste müzik dinleyince basın etkisiyle bilgisayarın bütün tuşları oynuyor o yüzden cızırtı geliyor bu konuda yapılabilecek birşey olduğunu sanmıyorum sonuçta her klavyede boşluklar vardır ve yüksek seste titreşim yapar.ilerleyen zamanlardaki incelemelerimi tekrar yazarım.ayrıca benimde bir sorum olacak,eski bilgisayarımda bilgisayar kapalıyken telefon şarj etme olayı vardı bunda yok galiba yada ben bulamadım.bilgisi olan biri yazarsa sevinirim.

• Bilgisayar kapalıyken sadece sol taraftaki USB’de enerji oluyor.Hatta üzerinde güç işareti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 19 Aralık 2017; 8:10:35 >
  • Ruling_S kullanıcısına yanıt
    bende olmuyor nedense.acaba biosta ayar mı var ?
  • Sanırım yeni seri gelmiş ama ips mi anlayamadım. Mağazada buldum bunu ama internet sitesinde hâlâ yok.

Asus N580VD Serisi | 7700 HQ / GTX1050 GDDR5/ 128 SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercaner -- 21 Aralık 2017; 19:19:5 >
    Hocam ürünü görmediniz mi ? Belli olması lazım
    Büyük ihtimal TN bu da;

Buyurun linki; 4700TL sitede;

Vatan N580VD-DM027T
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Büyük ihtimal TN bu da;

Buyurun linki; 4700TL sitede;

Vatan N580VD-DM027T

tn panel olup olmadığını nerden anlayabiliriz? eğer değilse fiyat bence çok iyi
  • Küçük bir sorunum var yardımcı olabilirseniz seviniirm.

Şuanda almanyada bulunuyorum ve amazon.de'de ürünün fiyatı 1300 euro olduğu için Türkiye fiyatlarına bakarken ürünün Teknosa'nın sitesinde indirimde olduğunu gördüm. TN panel olayı kafama çok takıldığı için akşam akşam buradaki saturn'e gittim ve gerçekten ekran oldukça kötüydü. Doğrusu ekranlardan çok anlayan biri değilim ama ekrana birazcık bile yandan bakıldığında çok büyük görüntü farkı oluşuyordu.

Şimdi teknosadaki ürünü almak istiyorum ancak ürün tn panel mi yoksa ips mi anlayamıyorum. Ürünlerin model numarasından ekran hakkında bir bilgi almamız mümkün mü acaba? İncelemeniz için linkleri aşağıya bırakıyorum.

ASUS N580VD-DM425T:

ASUS N580VD-DM158T:

Dell Gaming 7577:http://www.hepsiburada.com/dell-gaming-7577-intel-core-i7-7700hq-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-ips-tasinabilir-bilgisayar-fb70d128f81c-p-HBV000009FDXO

Bunun dışında bir sorunum daha var.

Şuan mühendislik öğrencisiyim. Catia V5, Autodesk Inventor 2018 gibi programları kullanmak istiyorum. Bunun yanında günümüz oyunlarını da oynayabilmek isterim tabii. Ayrıca genelde bilgisayarımı yanımda gezdirdiğim için bu ürün oldukça avantajlı geliyor. Ancak Dell inspiron 7577(gtx 1050ti versiyonu) biraz kafamı karıştırmıyor değil. İkisi de yakın fiyatlara sahipler ama aralarında ips ekran ve gtx 1050ti gibi bir fark mevcut. N580vdnin ips olanını uygun fiyata bulabilirsem sunduğu taşınabilirlikten sonra ekran kartı farkı çok umrumda olmaz gibi geliyor ama ips ekranlısı da 4300 lira gibi bir rakama bulunmaz sanırım. İps ekranlı versiyonunu nereden bulabilirim, bu konu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü internetten anlayamıyorum ekranının türünü.

Bu iki ürünü de kullanma şansı olmuş birileri varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

• Hafta sonu Vatan'dan 256GB SSD'li modelini aldım. Benim sorum şu olacaktı: oyun oynadığımda cihazda aşırı bir ısınma ve yüksek fan sesi var. Çok oyun oynama fırsatı yakalayamadım ancak klavyenin orta kısmı çok fazla ısınıyor. Altta fan çıkışlarında aşırı bir ısınma yok. Program indirip CPU sıcaklığına baktığımda 15-20 dakikalık bir oyunun ardından 80 dereceye kadar çıkıyor. İnternette gezinirken de 35-40 derece arası. Sizce bu normal mi? Ne yapmalıyım? Teşekkürler.. (Bu arada Cities Skylines oynadım.)
  • arkadaşlar 128 gb ssd 1050x modeli 4300 4500 civarıydı yılbasından önce
    yarın alalım dedık 5600 olmuş 1000 lira artmış niye böyle oldu ya :/ 1000 lira fazla verılıp alınmaz ki şimdi
  • ChandlerrBing C kullanıcısına yanıt
    Hocam kaça aldınız? Kullandığınız zemin etkiliyor olabilir.

• Ruling_S kullanıcısına yanıt
    Mümkün değil pilinden hiç memnun değilim imkansız bu değerler
  • 10ege10 kullanıcısına yanıt
    Değerler hemen hemen böyle.Antivirüs programı vs açıksa pil süresi çok kısalıyor.

• arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyordum ama yorumları okuduktan sonra vazgeçtim alan kimse memnun değil
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.