Şimdi Ara

Asus N580VD Serisi | 7700 HQ / GTX1050 GDDR5/ 128 SSD (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
10
Favori
41.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    n580vd-dm158t'de 8gb ram ve 128gb ssd var bunlar yeterli gelmeyebilir.Ama ikisi arasından n580vd daha iyi.
  • Pil süresinden kesinlikle memnun değilim 1-2 saat zor dayanıyor sizce benim cihazımda mı sorun var
  • N580vd dm027t 258gb ssd li modelini almayı düşünşyorum öneren veya önermeyen var mı acaba tn panel olması dışında şuanlık bana olumsuz bir yanı yok gibi geldi yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koksalbaba53 kullanıcısına yanıt
    Kullanım amacınız nedir

• İnşaat mühendisliği öğrencisiyim meslekte ihtiyacım olacak bütün ağır paket programları en az 4-5 sene kaldırması ve mevcut oyunlarla ileride çıkıcak oyunları rahatsızlık vermeden (aşırı ısınma,orta ayarda kasma vs.) oynatması çok aşırı oyun oynamıyorum ama yeni çıkan oyunları denemeyi severim en önemliside taşınabilirlik ve tasarım benim için çok önemli zaten o yüzden bu modele yöneldim en başta.ekranı üzer mi acaba

En ağır programlarda sıkıntı olmuyor.Oyunlarda da en yüksek ayarlarda dahi kasma yok ama fanlar gizli olduğu için çift fan dahi olsa etkili bir soğutma yapamıyor.Sıcaklık artınca da fan gürültüsü başlıyor.Eğer öncelikli amacınız oyunsa,ben saatlerce oyun oynarım derseniz kesinlikle tavsiye etmem.Ama ben bilgisayarı her yere taşımak isterim arada sıkıldıkça oyunları açarım derseniz tavsiye ederim.

Ekran konusunda da neredeyse tüm cihazlarım ips olmasına rağmen ilk aldığımdan itibaren hiç sıkıntı çekmedim.Ama 3-4 kişi film izleyemez,ortak çalışma yapamazsınız bunlar haricinde keşke bunu almasaydım dediğim anlar olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 17 Mart 2018; 16:2:50 >
  • Saatlerce oyun oymamam zaten ps4 üm var ama pubg gibi online oyunları oynarım sıkıldıkça. Anlattıklarınızdan benim kullanımıma tek olumsuz kaçan ekranın ortak çalışmaya uygun olmaması oldu oda sanırım başka bir panele bağlayıp çözülebilir . Peki seri olarak hangisini önerirsiniz bir çok farklı kodlu olanı var internetten kafam biraz fazla karıştı o konuda

Piyasadaki modelllerde şuan farkeden 3 şey var; Ram, Ssd ve renk.

bulabilirseniz dm159t tercih etmenizi öneririm. 16gb ram,256gb ssd ve altın rengi var.

Ağırlığından anladığım kadarıyla parmak izi eklenmiş versiyonu bu.Eğer parmak izi okuyucu çok lazım değilse tavsiye etmem 300-400gr ağırlık ekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 17 Mart 2018; 21:8:18 >
  • Dm159t modelini hiçbiryerde stokta bulamadım parmak izide fena bir özellik değil parmak izli 128 gb ssdli modelleri elimle test etmiştim yinede hafif gelmişti. Sanırım dm027t modelli bu ürünü alıcam attığım linkten

Satıcıya sorun da parmak izi özelliği var mı diye tam emin olamadım

• Sordum satıcıya yanıt bekliyorum, sadece parmak izinden mi emin olamadınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

n580vd-dm158t'de 8gb ram ve 128gb ssd var bunlar yeterli gelmeyebilir.Ama ikisi arasından n580vd daha iyi.

128 gb ssd'li olanından yeni aldım. yalnız klavyesi ışıklı olmasına rağmen capslock tuşunun açık ya da kapalı olduğunu anlayabileceğim bir ışıklandırma katmamışlar asus'un yüksek zekalı mühendisleri. Acaba bunun için bir program var mı? capslock kapalı iken tuşun altındaki ışık da kapalı olsun açıkken ışığı aktif hale gelsin. sinek küçük mide bulandırır hesabı 4500 lira verdiğin makinanın capslock tuşunun özellikli ışığı olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı.
  • dantebulut kullanıcısına yanıt
    Caps lock tusunun altındaki ışığı kapatıp açma işlemini yapabilecek bir program olduğunu sanmıyorum ama TrayStatus indirirseniz sağ altta (pil wifi vs olan kısım) görürsünüz büyük küçük olduğunu tabi uygulama içinden ayar çekmeniz gerekiyor
    Asus artık hiç bir laptobuna caps lock ve num lock ışığı koymuyor.Sebebi ise pil tasarrufu içinmiş (!).2 tane nokta kadar led ışık ne kadar enerji tüketecekse.Dediğiniz gibi bir program yok fakat caps lock açık olup olmadığını ekranda gösteren programlar mevcut.Yukarıdaki mesajda programın adı verilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

Asus artık hiç bir laptobuna caps lock ve num lock ışığı koymuyor.Sebebi ise pil tasarrufu içinmiş (!).2 tane nokta kadar led ışık ne kadar enerji tüketecekse.Dediğiniz gibi bir program yok fakat caps lock açık olup olmadığını ekranda gösteren programlar mevcut.Yukarıdaki mesajda programın adı verilmiş.

hocam bir sorunum daha var. bilgisayarı kullanalı 10 gün olmuştur. başta fan sesi gelmiyordu ama artık bilgisayar soğuk olsa dahi sürekli fan dönüyor ve sesi kulağımı tırmalıyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Mcafe'den tam virüs taraması yaptım.Bilgisayarda tek hantal şey call of duty modern warfere 3. onun dışında başka birşey yok. sebebi ne olabilir acaba? siz de böyle bir sorun yaşıyor musunuz?
    Güncelleme vs yapıyordur veya ayarlıysa virüs taraması yapıyor olabilir. ayrıca windows 10 un güncelleme gönderme sistemini kapatmanızı öneririm boşuna sistemi yorar,interneti yavaşlatır ve varsa kota bitirir.

• Herkese merhaba. Mimarlık öğrencisiyim ve kullanmış olduğum bilgisayar asus x550 l modeli (4. senesine girdi. Nvidia geforce 740 m :) ) şimdi malum baya program kullanıyoruz aktif olarak ve benim laptop da artık bi dur napıyon sen falan olmaya başladı. Benim de araştırdığım bir bilgisayar modeli olan Asus N580VD hakkında yazdıklarını teker teker okudum. Öncelikle ben de öyle saatlerce oyun oynayan birisi değilim ve oyun bilgisayarlarının kaba tasarımları hoşuma gitmiyor.Bu bilgisayarında özellikleri de gayet yeterli. Son olarak vatan da şu an 6.020 tl gibi bi fiyatta. Değer mi ? Sizce benim işime yarar mı bu bilgisayar? En çok tartışılan konu TN ve IPS ekran olmuş burada açıkcası benim şu an ki bilgisayarımdan sonra nur nimet gibi geleceğine inanıyorum bu bilgisayarın. Vatan daki şu an N580VD DM027T modeli parmak izi okuyuculu GTX 1050 16GB RAM 256 GB SSD vs.. Kullanıcıların son yorumlarını merak ediyorum. Düşüncelerinize ihtiyacım var. Saygılar...

• Ve hatta şu an vatanın geceleri yaptığı indirimle 5.200 e düşmüş durumda. Normalde kaçırmamamız gereken bi fırsat ama insan da bi kuşkulanmıyor değil açıkcası...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.