Şimdi Ara

ASUS N61JA-226DV(i3 350m-ATİ 5730)KULLANICILARI KULÜBÜ(33 ÜYE) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
4
Favori
61.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar b u hdd cıkarıp 500 gb takmak gıbıbır durum olabılırmı bunda
  • arkadaşlar ekran led mi acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: pass11

arkadaşlar ekran led mi acaba???

eğer satın alırken "içindeki hddyi çıkarıp bana 500 gb ile verin farkını vereyim" demen gibi bir durumdan söz ediyorsan imkansız, kimse yapmaz. ama sen kendin ayrıca 500 gb hdd alıp içindekini çıkarıp onu takarsın içinden çıkan 320yi de bi disk kutusuna koyar harici usb disk olarak kullanırsın bu elbette mümkün. hdd yeri kasanın altında bağımsız vidalarla ulaşabildiğin ve açtığnda garanti kapsamı dışına çıkarmayan bir yer.

eğer 500 gb hdd alıp takarsan 7200 rpm almaya dikkat et. toplamda pil sürsi %5-6 civarında azalır 5400 yerine 7200 rpm kullanınca ama performans %15 civarında artıyor. değer yani varsın 10 dk az gitsin.

markaların inatla 5400rpm kullanmalarının sebebi de bu zaten. sen, ben "varsın 10 dk az gitsin nolcak 7200rpm performansı varken" diyoruz da marka için önemli olan şeylerden biri pil süresi. 2 saat 30 dk yerine 2 saat 40 dk gidiyor diyebilmek için disk performansından ödün veriyor markalar malesef. kullanıcı kafasına inemediler hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: pass11

arkadaşlar ekran led mi acaba???

Evet
  • şu bilgisayara sahip o kadar kullanıcı var hala gzel bir inceleme yok çok üzülüyorum valla. 3 tane fotoğraf, windows 7 puanları ve everestle donanıma ait ayrıntılı raporu kopyala yapıştır yapıp 2 paragraf klavyesi şöyle hoparlörü böyle sıcaklığı şudur yazmak bu kada rmı zor. bilgisayarı alana kadar herkes forumda geziyor. sonra soun yaşarsa uğruyor. inceleyip merakta olanlara yardımcı olayım demek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakkans

şu bilgisayara sahip o kadar kullanıcı var hala gzel bir inceleme yok çok üzülüyorum valla. 3 tane fotoğraf, windows 7 puanları ve everestle donanıma ait ayrıntılı raporu kopyala yapıştır yapıp 2 paragraf klavyesi şöyle hoparlörü böyle sıcaklığı şudur yazmak bu kada rmı zor. bilgisayarı alana kadar herkes forumda geziyor. sonra soun yaşarsa uğruyor. inceleyip merakta olanlara yardımcı olayım demek yok

Hocam bahsettiğiniz konuların çoğu hakkında yardımcı oldum forumda,Zamanım olmadığından oyun yükleyemedim ama ilk mesaja gerekli incelemeleri ekleyeceğim.
  • Şu anda vatan computer mağazalarında %18 ind sona erdi ama vatannotebook mağazalarında devam etmekte.Hatta 21 Marta kadar olduğunu okumuştum sanki tam hatırlayamasam da..
    http://www.vatannotebook.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf1690

Şu anda vatan computer mağazalarında %18 ind sona erdi ama vatannotebook mağazalarında devam etmekte.Hatta 21 Marta kadar olduğunu okumuştum sanki tam hatırlayamasam da..
    http://www.vatannotebook.com/

bu mağaza öylesine bir arabirim, bir düşünce sanırım henüz. ne satış var ne ürün. 2-3 flash reklam koymuşlar o kadar. ayrıca orada da 14 mart yazıyor kdv için.
  • ya vatanın yaptığı kdv indiriminden ne olur. adamlar kvd kadar indirim dedi ama kdv siz fiyatını arttırdı. sözde kdv indirimi yaptık hesabı resmen müşteriyi salak yerine koyuyo adamlar.

örnek verim.

asusun N61JA modeli kdv indiriminden önceki fiyatı 967 Dolar + KDV idi.

KDV indirimi yaptık dediler ve fiyatı şöyle yazdılar : KDV Bizden 1099 Dolar

KDV indirimi kalktı ve fiyat şu an yine 967 Dolar + KDV olmuş.

bu ne şimdi ? madem fiyat 967 dolar + kdv idi, kdv indirimi olunca fiyatın 967 dolar olması gerekir ama adamlar 967 doları 1099 dolara çıkarıp kdv bizden dedi :) kdv siz fiyatına zaten kdv oranı kadar zam yapıp kdv bizden kampanyası yapmak müşteiriy salak yerine koymaktan başka bişey değildir.

kdv indirimi yokken fiyatı 1750 lira olan ürün kdv indirimi olduğu günlerde 1693 liraydı. sözde % 18 kdv indirimi yapıldı ama ürünün fiyatı 170 liradan 1693 liraya düştü. yani % 18 değil sadece % 3.5 :)

vatan bilgisayar ya bizi salak sanıyo, ya da bu fiyatları belirleyenler salak. vatandan şimdiye kadar hiçbişey almadım. ve bu saçmalığı gördükten sonrada bi daha bişey alıcağımı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRIMINALL -- 16 Mart 2010; 22:17:38 >

• yahu zaten vatanın kdv indiriminin büyük yalan olduğunu herkes biliyorda... sonuçta piyasada en ucuz 1740 olan ürün 1680di. ha 60 tl için değer mi değmez de bütçesi çok kısıtlı olan arkadaşlar için iyi bişeydir yine de.
  • valla ben artık ne asus ne pb ne de başka bişey bakıyorum tam istediğim fiyata sony i5 li eb1s1e buldum artık onu alıcam kesin kararımı verdim :) vatan naparsa yapsın zaten ordan almam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRIMINALL

ya vatanın yaptığı kdv indiriminden ne olur. adamlar kvd kadar indirim dedi ama kdv siz fiyatını arttırdı. sözde kdv indirimi yaptık hesabı resmen müşteriyi salak yerine koyuyo adamlar.

örnek verim.

asusun N61JA modeli kdv indiriminden önceki fiyatı 967 Dolar + KDV idi.

KDV indirimi yaptık dediler ve fiyatı şöyle yazdılar : KDV Bizden 1099 Dolar

KDV indirimi kalktı ve fiyat şu an yine 967 Dolar + KDV olmuş.

bu ne şimdi ? madem fiyat 967 dolar + kdv idi, kdv indirimi olunca fiyatın 967 dolar olması gerekir ama adamlar 967 doları 1099 dolara çıkarıp kdv bizden dedi :) kdv siz fiyatına zaten kdv oranı kadar zam yapıp kdv bizden kampanyası yapmak müşteiriy salak yerine koymaktan başka bişey değildir.

kdv indirimi yokken fiyatı 1750 lira olan ürün kdv indirimi olduğu günlerde 1693 liraydı. sözde % 18 kdv indirimi yapıldı ama ürünün fiyatı 170 liradan 1693 liraya düştü. yani % 18 değil sadece % 3.5 :)

vatan bilgisayar ya bizi salak sanıyo, ya da bu fiyatları belirleyenler salak. vatandan şimdiye kadar hiçbişey almadım. ve bu saçmalığı gördükten sonrada bi daha bişey alıcağımı sanmıyorum.

Hocam vatanı takip edenler bilir bu konu çok tartışılıyor ama vatan zaten sürekli %12 indirim var yazar bu indirimi %12 nin üstüne yapmış oldu ve bu üründe 60/65 tl civarı bir indirim oldu.%12 nin üzerine %18 indirim olması mümkün gözükmüyor zaten ,burada bir aldatmaca olabilir ama vatanı takip edenler bunun direk %18 indirim olmadığını biliyor.Vatanı takip etmeyip siteye girenler için aldatmaca olabilir.Vatandan aldım diye vatanı savunmayacagım sonuçta %18 indirim yok ama 50/60 tl civarı indirim çoğu kişi için güzel bir indirim,Lütfen bu başlıkta sadece Asus n61ja ile ilgili paylaşımları,soruları,kim nerden nekadara aldı yazalım almayı düşünen arkadaşlara + veya - yardımcı olalım.Vatan hakkında iyi kötü yorum yerine Asus n61ja hakkında yorumlarda bulunmak daha yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kst37 -- 17 Mart 2010; 10:20:26 >

• vatan konusu açıldığı için görüş belirttik dostum sonuçta her konunun başlığında her zaman o konuyla ilgili yazılar olucak diye bi kaide yok buda onunla bağlantılı bişeydi ve bizde fikrimizi belirttik ayrı konumu açsaydık yani bunu söylemek için :)

neyse zaten vatandan alışveriş yapan biri değilim bundan sonrada yapmasam bişey kaybetmem heralde :)
  • elektro world e yeni asus n61ja serisi geldi 1800küsür peşin fiyatı akbank hariç diger kredi kartlarında vadede uygunluk yapıyolarmış..ben aldım..gayet memnunum
  • ürünü alan birileri en üsteki gpu-z ekran görüntüleri gibi cpu-z nin yani işlemcinin de özellğiklerini koyabilir mi acaba
  • testten 5.6 alıyo oyun 3d den 6alıyo disk ve aktarımdan 5.6 alıyo saniye başına işlem sayısındanda 6.3alıyo vs...oyunlar çok akıcı hiçbir takılma yok..birara foto çeker koyarım
  • arkadaşlar bende yeni aldım bu notebooku herşey güzel ama be oyun oynayamıyorum doğru dürüst bide çok programları açmıyo bile heralde win 7 den kaynaklanan bişey xp kursam drıverları yıne uyar dımı arkadaşlar.belki o zaman rahat oyun oynayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniogun

elektro world e yeni asus n61ja serisi geldi 1800küsür peşin fiyatı akbank hariç diger kredi kartlarında vadede uygunluk yapıyolarmış..ben aldım..gayet memnunum

elektro world e gelen n61ja serisi i3 mü yoksa i5 mi?
  • arkadaşlar ürünü alan bazı arkadaşlar içinden çantası da çıktı demişler. şunu bir netleştirelim de alırsak falan ona göre kovalayalım. çanta var mı yok mu şimdi? bazıalrına içinden çanta çıkıyorsa demekki pakete dahil normalde. uyanıklar içinden çıkarıp ayrıca falan satıyor olabilirler. nasıl netleştiririz bunu. dandik mandik de olsa çanta çantadır. neden kaptıralım hakkımızsa eğer değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakkans

arkadaşlar ürünü alan bazı arkadaşlar içinden çantası da çıktı demişler. şunu bir netleştirelim de alırsak falan ona göre kovalayalım. çanta var mı yok mu şimdi? bazıalrına içinden çanta çıkıyorsa demekki pakete dahil normalde. uyanıklar içinden çıkarıp ayrıca falan satıyor olabilirler. nasıl netleştiririz bunu. dandik mandik de olsa çanta çantadır. neden kaptıralım hakkımızsa eğer değil mi?

hocam cantanin icinden asus'un kendi cantasi cikiyor

hocam birde pek anlamam bu islerden de istedigin fotograf bu sanirim yanlissa düzelteyim

ASUS N61JA-226DV(i3 350m-ATİ 5730)KULLANICILARI KULÜBÜ(33 ÜYE)

ASUS N61JA-226DV(i3 350m-ATİ 5730)KULLANICILARI KULÜBÜ(33 ÜYE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeTaK -- 18 Mart 2010; 7:37:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.