Şimdi Ara

ASUS N61JA-226DV(i3 350m-ATİ 5730)KULLANICILARI KULÜBÜ(33 ÜYE) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
4
Favori
61.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gta4 oyununu açamıyom bu notebook ile çoğu oyunu açamıyom gerçi.hata kodunu yazıyom neden kaynaklanıyo arıza yardımcı olan varsa sevinirim...

Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: LaunchGTAIV.exe
    Uygulama Sürümü: 0.1.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 48c7f3a1
    Hata Modülü Adı: StackHash_0a9e
    Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 00000000
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00000000
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 0a9e
    Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Ek Bilgiler 3: 0a9e
    Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  • i3 ile i5 arasında normal bırkullanıcı ıcın fazla fark olmadıgı soylenıyor bu konu hakkında fıkrı olan varmı bırde bu cıhaz la ılglı pek sıkayet yokıyı bır cıhaz bırde en ıyı fıyatı goren arkadas buraya yazarsa ıyı olur canta meselesıde onemlı syagılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx500

i3 ile i5 arasında normal bırkullanıcı ıcın fazla fark olmadıgı soylenıyor bu konu hakkında fıkrı olan varmı bırde bu cıhaz la ılglı pek sıkayet yokıyı bır cıhaz bırde en ıyı fıyatı goren arkadas buraya yazarsa ıyı olur canta meselesıde onemlı syagılar

Aşağıdaki link'ten i3, i5 ve de i7 arasındaki farka bakabilirsin. i5 ve i7 arasında parasının hakkını veren bir fark göremedim ama i5-i3 arasındaki fark dikkate değer gibi.

http://www.notebookcheck-tr.com/Inceleme-Intel-Core-i3-i5-i7-Islemciler-Arrandale.25115.0.html

• çok sağol hocam 2 soruya da açıklık getirmişsin. evet istediğim ekran görüntüsü de buydu. nasıl memnunmusun aletten kalite ses ekran mekran ısınma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRDofMuRDeR

quote:

i3 ile i5 arasında normal bırkullanıcı ıcın fazla fark olmadıgı soylenıyor bu konu hakkında fıkrı olan varmı bırde bu cıhaz la ılglı pek sıkayet yokıyı bır cıhaz bırde en ıyı fıyatı goren arkadas buraya yazarsa ıyı olur canta meselesıde onemlı syagılar

Aşağıdaki link'ten i3, i5 ve de i7 arasındaki farka bakabilirsin. i5 ve i7 arasında parasının hakkını veren bir fark göremedim ama i5-i3 arasındaki fark dikkate değer gibi.

http://www.notebookcheck-tr.com/Inceleme-Intel-Core-i3-i5-i7-Islemciler-Arrandale.25115.0.html

bence dikkate değer olan ellerinde olmadığı için i3'ü incelemeye sokmadıklarını belirtmeleri :)

• ben şuan bikaç oyun yükledim gayette açıyo..i5kullanan arkadaşlarda var sadece daha hızlı gibi geldi bana..yoksa oyun için biliyosunuz ekran kartı daha önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakkans

çok sağol hocam 2 soruya da açıklık getirmişsin. evet istediğim ekran görüntüsü de buydu. nasıl memnunmusun aletten kalite ses ekran mekran ısınma?

ne demek hocam Ses kalitesi oldukca yeterli bence son ses yaptıgımızda cızırtı gibi sesler gelmiyor ekran kalitesi olarakta iyi sagdan soldan yukaridan asagidan baktiginizda goruntu fazla bozulmuyor yani olmasi gerektigi kadar Tus takımı bana biraz ilginc geldi alirken farketmemisim fakat ozellikle klavyenin en solundaki ve en sagindaki tuslara bastigimizda tus takimi hafif iceri giriyor cok asiri derecede degil fakat hepsinde boyleymis bende eve geldigimde bunu farkedince hemen aldıgım yere geri goturdum sagolsun onlarda cok yardımcı oldular hemen yeni bitane actılar o da oyleydi yani hepsinde oyleymis simdi ise cok alistim gayet kullanisli fakat yinede alirken iyice bir inceleyin ısınma konusunda cok serin bir bilgisayar oldugunu soyleyemem bilgisayar henuz daha yeni acildiginda 45-50 arasında bir sıcaklıkta oluyor oyuna girdiginizde ise(Warcraft) sıcaklık hemen 62-63dereceleri buluyor. Everestin sistem kararlilik testini uyguladim yaklasık 35dakika en yuksek sıcaklık 69derece oldu.3-4 gun oncede 1saat 30dakika uygulamistim testi onda ise 68 cıkmıstı en yuksek sıcaklık neden oyle oldu anlamadım Fan sesi ise yok denecek kadar az internet msn vb kullanimlarda bilgisayarin calistigini anlamaniz icin kulaginizi klavyeye dayamaniz gerekiyor bilgisayari kastiginizda da da pek fazla fan sesi cıkmıyor
    genel anlamda memnunum sadece bilgisayarın bostaki sıcaklıgı biraz daha dusuk olabilirdi
    baska sorulariniz olursa memnuniyetle cevaplarim
    birkac fotograf

http://resimsakla.net/images/tj7cmwghgiwy7ov4ysb4.jpg
    http://resimsakla.net/images/m7hrgutbf3w0xcjiqoaf.jpg
    http://www.resimsakla.net/images/s5vh8boovy1som507508.jpg
    http://www.resimsakla.net/images/na60s02riaygonbdz2ls.jpg
    http://www.resimsakla.net/images/0kk0axmhu1knni0xlgk9.jpg

EDIT: pazartesi günü crysis ve nfs shift yukleyecegim yukledikten sonra bilgisayarin oyun esnasindaki sicakligini ve fps degerlerini eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeTaK -- 18 Mart 2010; 19:16:37 >

• benmkinin sıcaklıgı açıldıgnda 30ile40 arası 1buçuk hatta 2saat snra 52gördm bşta duruyodu oyundada 58 gayet serin bnce
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniogun

benmkinin sıcaklıgı açıldıgnda 30ile40 arası 1buçuk hatta 2saat snra 52gördm bşta duruyodu oyundada 58 gayet serin bnce

benimki daha hic 45in altina inmedi benimkinde bi sorun mu var acaba
  • Bu laptopu kullanan arkadaslar everestin sistem kararlilik testini yapip sonuclari yazabilirmisiniz?
  • kullanan arkadaşlar sıcaklık değerlerini koyabılırlermi ?
  • bendeyüz tanıma özelligini bulamadımi3 lerde yokmu yada varda bnmi bulmadım bi bilgisi olan varmı
  • arkadaşlar bu notebok a xp kursam herangi bi sorun çıkarmı win 7 kurulu ama çoğu oyunu oynayamıyorum.
  • az kaldı bur urunu alıyorum sonra bak buıyı degıll sunu al bu pahalı s u ııyı faalan demek yokk arkadaslar hızlı alda bonus kampanyası 1750 tl
  • quote:

az kaldı bur urunu alıyorum sonra bak buıyı degıll sunu al bu pahalı s u ııyı faalan demek yokk arkadaslar hızlı alda bonus kampanyası 1750 tl

al hocam pisman olacagini pek sanmiyorum fakat yukaridaki mesajdada belirttigim gibi gidip bir tus takimini incele. zaten bu fiyata alinabilecek en iyi iki laptoptan birisi bence digeride sony'nin i3lü modeli
    Buarada vatanda tekrardan kdv bizden indirimi var 1698tl 5taksit
  • şu bahsettiğiniz sony nin bi link ini atarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sari7

şu bahsettiğiniz sony nin bi link ini atarmısınız?

feci büyük bir pil sorunu var o alette sakın alma. her alan doğruluyor. %100 şarj ediyorsun. kapatıyorsun çantana koyuyorsun bir açıyorsun %92... %55te kapatıyosun açıyosun ne bileyim %41... pil azalıyo ya d ayazılımsal olarak öyle görünüyo neyse ne. büyük sorun! bir de "çok da önemli değil sony kalitesi tartışılmaz" tribindekiler var. belli ki adaptörle masada kullanmak için almışlar sadece..

http://forum.donanimhaber.com/m_38217513/mpage_7/tm.htm

• merhaba arkadaşlar.sonunda bende bu aletten aldım.acer 5740g i5 5650 olan notebookumu 1 saat bile kullanamadan sattım.yerine 100 tl fark verip asusu aldım.inşallah iyi çıkar.
    daha öncedende asus kullanmıştım.fena değildi.yalnız acer da çok kötü değildi.kasası güzeldi.ekran güzeldi.tuş takımı biraz ofsayttı.hadi bakalım hayırlısı.
    en yakın zamanda resimleri ve testleri ekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniogun

bendeyüz tanıma özelligini bulamadımi3 lerde yokmu yada varda bnmi bulmadım bi bilgisi olan varmı

hocam i3'lerde de mevcut asus smartlogon programindan ayarlaniyor bende simdi buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstafa_

merhaba arkadaşlar.sonunda bende bu aletten aldım.acer 5740g i5 5650 olan notebookumu 1 saat bile kullanamadan sattım.yerine 100 tl fark verip asusu aldım.inşallah iyi çıkar.
    daha öncedende asus kullanmıştım.fena değildi.yalnız acer da çok kötü değildi.kasası güzeldi.ekran güzeldi.tuş takımı biraz ofsayttı.hadi bakalım hayırlısı.
    en yakın zamanda resimleri ve testleri ekleyeceğim

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.