Şimdi Ara

ASUS N61JA-226DV(i3 350m-ATİ 5730)KULLANICILARI KULÜBÜ(33 ÜYE) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
4
Favori
61.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kst37

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih`

quote:

Orijinalden alıntı: kst37

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih`

n61ja notebookum aniden kapandi ve acilmasi saatler suruyor simdi ve acilincada hicbirseye tiklanmiyor ne yapmaliyim ? asus musteri hizmetlerinin numarasini bulamadim bulduklarim da cevap vermiyor. birde asusun hangi sehirlerde notebook servisi oldugunu bilen var mi ? yardim lutfen.

Buradan servis listesine ulaşabilirsiniz;

http://www.asus.com.tr/About_ASUS/Facilities_Branches/

Ben yukarıdaki linkte ilk sırada yer alan İstanbul servisine daha önce gitmiştim, İstanbulda yaşıyorsanız bu başlığın ilk mesajında servise nasıl gidileceği konusunda birkaç bilgi vermiştim. Ayrıca bulunduğunuz ilde servis yoksa kargo ile gönderebilirsiniz, bunun için yukarıdaki servisleri arayıp bilgi alabilirsiniz.

bulundugum ilde yok malesef kargo ile servise nasil yollayabilirim ?

Yarın yukarıdaki linkten istanbul yada ankarayı arayıp kargolama hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

tesekkurler

• gençler klavyedeki birçok tuş birdenbire çalışmamaya başladı. bunların arasında "A", "delete", "esc" ve "sağ yön" tuşu gibi önemli tuşlar da var. şimdilik "A"yı capslock'a del'i de numpad 2ye atadım bi programla; ama bios'a giremiyorum mesela çünkü pc açılırken del tuşu henüz atanmamış oluyor. sorun klavyeden midir makineden midir. ne yapmam gerekir acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: datumdatzgr

gençler klavyedeki birçok tuş birdenbire çalışmamaya başladı. bunların arasında "A", "delete", "esc" ve "sağ yön" tuşu gibi önemli tuşlar da var. şimdilik "A"yı capslock'a del'i de numpad 2ye atadım bi programla; ama bios'a giremiyorum mesela çünkü pc açılırken del tuşu henüz atanmamış oluyor. sorun klavyeden midir makineden midir. ne yapmam gerekir acep?

Büyük ihtimalle klavyedendir. Sanırım klavyeyi değiştirmen gerekecek.http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-n61-klavye-turkce-57304717

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogge -- 15 Ağustos 2012; 17:26:57 >

• Herkes sıkıntısını yazıyor. Bilgisayarı 2 yıla yakın oluyor aldığımdan beri halen tık yok taş gibi çalışıyor. İlk defa bi diz üstünden böyle memnun kadım. Çevremdekilere asus aldırdım. HP alanların bilgisayarları yandı 2 kişi beni dinlemediler. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH turuncusu

Herkes sıkıntısını yazıyor. Bilgisayarı 2 yıla yakın oluyor aldığımdan beri halen tık yok taş gibi çalışıyor. İlk defa bi diz üstünden böyle memnun kadım. Çevremdekilere asus aldırdım. HP alanların bilgisayarları yandı 2 kişi beni dinlemediler. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: gogge

quote:

gençler klavyedeki birçok tuş birdenbire çalışmamaya başladı. bunların arasında "A", "delete", "esc" ve "sağ yön" tuşu gibi önemli tuşlar da var. şimdilik "A"yı capslock'a del'i de numpad 2ye atadım bi programla; ama bios'a giremiyorum mesela çünkü pc açılırken del tuşu henüz atanmamış oluyor. sorun klavyeden midir makineden midir. ne yapmam gerekir acep?

Büyük ihtimalle klavyedendir. Sanırım klavyeyi değiştirmen gerekecek.http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-n61-klavye-turkce-57304717

klavye aldım ggden bi adamdan düzeldi. o deil de klavyenin ilk hali bayaa güzelmiş tuşlar yumuşacık kayıyo böyle keşke hep böyle kalsa:)

• Biraz ısınma problemi var sadece oda hala soğutucu alamadım fakirlikte dolayı :)
    Bide arada saniyelik bir renkli pixeller ortaya cıkıyor ve kayboluyor nedenini bilmiyorum
    Onun harici bir sorunum yok 2 Yılı geçti işte

Ha birde fatura ve kutusunu kaybettiğim için hiç servise gönderemedim batarya ışığı arada kırmızı yeşil yanıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmerian -- 15 Ekim 2012; 5:23:00 >
  • Daha önceden bahsettiğim webcam sorunu tekrarladı, sürücüyü sildim yeniden yükledim ne yaptıysam olmadı önerisi olan ya da aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Bilgisayar artık emektar oldu ama; DVD sürücü bazı cdleri boş cd olarak görüyor, önerisi olan var mı?
  • Arkadaşlar bende neredeyse aynı özelliklere sahip laptop var bütün grafik programları çatır çatır çalıştırıyor siz hemen emektar yaptınız aletleri daha t serisi işlemcili laptoplar satılıyor bunlar canavar gibi 2 yıl daha kullanırız

not: cihaza 60 gb ssd takın farkı gözlerinizle göreceksiniz
  • N61JA ile Crysis 3 'ü açıp oynuyorum low ayarlarda .Bu cihaz ne zaman emektar olmuş? ATİ'nin DX 11 destekli ilk mobil ekran kartını kullanıyoruz bu bilgisayarda , kıymetini bilin .

Ayrıyetteen ben bu kadar sağlam bir dizüstü göörmedim. Üzerine 2-3 kere sıvı döküldü ,4-5 kere masadan düştü ama banamısın demedi . Sadece 2 tuş basmıyor klavyede o kadar ve 3 senedir 1kez olsun yollamadım teknik servise.Şu anda Crysis 3 ve Metro Last light gibi aşmış grrafikli oyunları oynuyorum N61JA ile . Zamanının çok ötesinde bir dizüstü ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 12 Haziran 2013; 5:31:47 >
  • Ve evet gençler sonunda menteşe kırıldı.

İstanbuldayım ne yapabilirim yardım edin.

Sarıyerde bir yere sordum 130 tl dedi marka model söylemedim. Biz asustan orijinal menteşe getirecez falan filan dedi. 130 çok pahalı değil mi?
  • quote:

Ve evet gençler sonunda menteşe kırıldı.

İstanbuldayım ne yapabilirim yardım edin.

Sarıyerde bir yere sordum 130 tl dedi marka model söylemedim. Biz asustan orijinal menteşe getirecez falan filan dedi. 130 çok pahalı değil mi?

Benim bilgisayarın da kırıldı bir tanesi nazar değdi herhalde. fazla taşımıyorum zaten ben yapıştımayı düşünüyorum.
    130 çok pahalı.
  • PES 2013 oynarken ikinci maç esnasında kasılmalar başlıyor benim bilgisayarımda malesef. Geçen gün içini açıp epey bol miktarda toz çıkarttım fanın içinden ama sıkıntı devam ediyor. şu an 61 derece mesela laptobum sadece Tarayıcı açık. Isınma sorununu nasıl aşacağız acaba
  • arkadaşlar elinde laptopu bozulup anakartı kalan varsa ya da bu makinenin anakartını nereden uyguna bulabileceğimi bilen varsa beni aydınlatabilir mi?

makine bozuldu temmuzun sonunda antalyada bir yere verdim. chipten dediler, 180 tlye yaparız dediler. 1 hafta sonra aradığımda chipten değil anakart komple gitmiş dediler. 300tl fiyat çektiler gittim geri aldım makineyi oradan tamir ettirmeden. elimde akıllı telefon, tablet, netbook, desktop gibi evde-işte her türlü cihaz olduğundan acele etmiyordum ama 2 ay oldu hala düzgün fiyata bir anakart bulamadım. sizce 250-260 tl civarına alibabadan falan mı getirteyim yoksa burada tamire mi vereyim ya da böyle ölü dursun mu?
  • Ekranım kırıldı.ekran satmak isteyen yada yedek parça niyetine almak isteyen pm.(n6
    ja)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptopun performans çok iyi . Skyrim oynuyorum asla kasılma yapmıyor .Crysis 3 low ayarlarda akıcı oynanabiliyor.Medium 'da kasmalar oluyor ara sıra ,High ayarlarda ise oyun kasılmaktan oynanmıyor. Ultra 'ya getirdiğiniz zaman ise 5 saniyeir ilerliyor adam . HD 5730 cok sağlam bir ekran kartıydı fakat 2009 'da kaldı. N61JA da zaten multimedya ve oyun fakrörüyle çıkmıştı .

Biz bu laptopu 2009-2010-2011 de aldık tabiki. 2014 yılında biraz eskidi artık .
  • I5 lisi var bu konuyu da takip edeyim.
    fifa 15 i full ayarlarda azcik kasilma ile oynayabiliyorum. Sadece ssd modifikasyonu var.

• Arkadaşlar elimde Asus N61Ja'nın çoğu parçası mevcut anakart,ram, klavye,menteşe vs. Ihtiyacı olan varsa bana ulaşsın.

• Windows 10'a yükselten oldu mu?
    Ben denedim kilitlenmeler olduğu için geri döndüm 7'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Praeceptorem -- 28 Ağustos 2015; 21:13:40 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.