Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 7 Haziran 2010; 3:31:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Kasası bence gayet hoş gelmeye başladı. Ben sony i çok beğeniyordum mesela sony daha güzel keisnlikle kasa olarak. Ama bunun görüntüsü kesinlikle kötü değil. Gün geçtikçe benim hoşuma gidiyor. NBe biliim beyaz led ışık ve kasanın kırmızı çizgileri havalı bir görüntü katıyor açıkcası... bu benim düşüncem. touch pad in yanlarınd yumuşak bir tabakayla kaplı. o bölgenin verdiği his gayet güzel bence....

Ufuk , kardeş GTA 4 görüntülerini paylaşmışsın teşekkürler ,bir şey soracağım , oyun o ayarlarda akıcı çalışıyor mu ?Belirtirsen iyi olur ...

@Burrak ,

Çektiğin resimler gayet güzel ,hele şükür birileri bu işe el attı

Arkadaşlar bende nihayet kararımı vereceğim ,ancak corei5 li model mi yoksa core i7 mi ?Yemişim Nvidia'yı...

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Arkadaşlar bende nihayet kararımı vereceğim ,ancak corei5 li model mi yoksa core i7 mi ?Yemişim Nvidia'yı...

kesene kalmış.. performans açısından fark eder ama çok fazla programlarla uğraşan, sabah akşam oyun oynayan biri değil isen bence biraz abes kaçar..

benim şahsi fikrim i5 olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

kesene kalmış.. performans açısından fark eder ama çok fazla programlarla uğraşan, sabah akşam oyun oynayan biri değil isen bence biraz abes kaçar..

benim şahsi fikrim i5 olurdu..

evet grafik tasarım fln ağır işlerle uğraşmıyorsan aradaki farkı anlamazsın yani i5 yeterli normal kullanıcıysan.
  • bimeks de bu model niye yok 3 tane asus modeli bırakmıslar geçen gün 4 dü :D durmadan azalıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

bimeks de bu model niye yok 3 tane asus modeli bırakmıslar geçen gün 4 dü :D durmadan azalıyo

valla ya bimekse gelse %25 indirimden faydalansak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert!!

quote:

bimeks de bu model niye yok 3 tane asus modeli bırakmıslar geçen gün 4 dü :D durmadan azalıyo

bir arkadaş aramış bimeksi. bu modelden gelmeyeceğini söylemişler.. konulardan birinde yazılmıştı..

vatan notebook larda % 20 indirim vardı bir ara.. arayıp bir sorun isterseniz devam edip etmediğini.. ben 1570 / 6 ya aldım capacity den..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert!!

quote:

bir arkadaş aramış bimeksi. bu modelden gelmeyeceğini söylemişler.. konulardan birinde yazılmıştı..

vatan notebook larda % 20 indirim vardı bir ara.. arayıp bir sorun isterseniz devam edip etmediğini.. ben 1570 / 6 ya aldım capacity den..

çok iyi fiyat vatanda world carda 1700 civarında

• quote:

quote:

Kasası bence gayet hoş gelmeye başladı. Ben sony i çok beğeniyordum mesela sony daha güzel keisnlikle kasa olarak. Ama bunun görüntüsü kesinlikle kötü değil. Gün geçtikçe benim hoşuma gidiyor. NBe biliim beyaz led ışık ve kasanın kırmızı çizgileri havalı bir görüntü katıyor açıkcası... bu benim düşüncem. touch pad in yanlarınd yumuşak bir tabakayla kaplı. o bölgenin verdiği his gayet güzel bence....

Ufuk , kardeş GTA 4 görüntülerini paylaşmışsın teşekkürler ,bir şey soracağım , oyun o ayarlarda akıcı çalışıyor mu ?Belirtirsen iyi olur ...

@Burrak ,

Çektiğin resimler gayet güzel ,hele şükür birileri bu işe el attı

Tabiki. O ayarlarda gayet akıcı. Hatta biraz daha yükseltince de akıcı oluyor ama çok fark olmadığı için kasmıyorum. Zaten bu oyun akıcı olmadan oynanmıyor , hiç takılma falan yok

Bu arada bende resimler ekledim 3 . sayfada :D Adminler hala sorularıma cevap vemediler. Ondan albüm oluşturamadım. Gerçekten acayip ilgiller. Ceza vermeye gelince çok ilgili oluyorlar ama soru sorunca cevapz zor alıyoruz.

• Arkadaşlar recovery dvd si yapan oldu mu..

Bir de ben aldığımdan beridir bayağı bir programı kaldırdım.. Trend, live msn, office v.b.

Şimdi recovery aldığımızda en son kullandığımız anda ki görüntüsünü mü alıyor yoksa kendi ilk alındığı anda ki görüntüsü mü alınıyor.. Yani recovery bölümünde bulunan bir image falan mı var acaba..

Eğer öyle ise her geri yükleme de trend, office ve değiştirilen bütün özellikler yeniden geri gelecek..
  • arkadaşlar ankarada en ucuz nerden alabilirim bu ürünü??
  • quote:

Orijinalden alıntı: frddrst

arkadaşlar ankarada en ucuz nerden alabilirim bu ürünü??

Eğer world kartın varsa vatannotebookdan al. 6 taksitte %12 indirim var. 1.750 falana geliyor + ev veya araba çekilişine katılıyorsun
  • peki n61ja-240dv modeli yine ankarada en uygun nerde bulunur acaba?
  • quote:

peki n61ja-240dv modeli yine ankarada en uygun nerde bulunur acaba?

bimekste ucuzdu ama bitmiş. başkada bilmiyorum. internetten alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan.gs

quote:

peki n61ja-240dv modeli yine ankarada en uygun nerde bulunur acaba?

bimekste ucuzdu ama bitmiş. başkada bilmiyorum. internetten alabilirsin

teşekkürler ;)
  • quote:

Arkadaşlar recovery dvd si yapan oldu mu..

Bir de ben aldığımdan beridir bayağı bir programı kaldırdım.. Trend, live msn, office v.b.

Şimdi recovery aldığımızda en son kullandığımız anda ki görüntüsünü mü alıyor yoksa kendi ilk alındığı anda ki görüntüsü mü alınıyor.. Yani recovery bölümünde bulunan bir image falan mı var acaba..

Eğer öyle ise her geri yükleme de trend, office ve değiştirilen bütün özellikler yeniden geri gelecek..

evet aynen geldiği gibi oluyor makine. Bütün driverlerı falan yüklü oluyor ama tabi en güncel hali ile değil. 4 DVD gerekiyor recovery için.
  • vatan notebook 1570 lira 6 taksit aldım ne kadar sürer indirim bilmiyorum.
    quote:

• quote:

electorworld den cash 1799 a aldım ben
  • Arkadaşlar bu arada isteyenlerin isimlerini kullanıcılar bölümüne yazabilirim. Kaç üyemiz var öğrenmiş oluruz...
  • quote:

Arkadaşlar bu arada isteyenlerin isimlerini kullanıcılar bölümüne yazabilirim. Kaç üyemiz var öğrenmiş oluruz...

uffuk yazabilirsin beni..

emeklerin içinde teşekkürler..

bilgisayarımı gün geçtikçe daha çok seviyorum..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.