vatan notebook 1570 lira 6 taksit aldım ne kadar sürer indirim bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: frddrst
arkadaşlar ankarada en ucuz nerden alabilirim bu ürünü??
galiba bitti %20 indirim
quote:
Orijinalden alıntı: altugaaa
quote:
ne zaman aldın bu indirimde hergün bakıyorum yok ya
Geçen çarşamba yani 2 haziranda almıştım, cuma günü hala devam ediyordu. Şu an var mı bilmiyorum açıkcası.
quote:
Orijinalden alıntı: mert!!
quote:
quote:
quote:
Geçen çarşamba yani 2 haziranda almıştım, cuma günü hala devam ediyordu. Şu an var mı bilmiyorum açıkcası.
quote:
quote:
quote:
2 gün falan yapıyorlar. Babalar gününde yapmaları büyük ihtimal...
pcdepoda world kartta 5 Taksit 1.765,40 TL vatanda tekrar indirim olur mu? istanbula gidecem 1-2 haftaya o zaman alıcam inş. ürünü hiç asus düşünmezdim aklımı çeldiniz
Pişman olmazsın
vatan notebooktaki indirimin devam edip etmediğini öğrenen haber verebilirmi? ankamall'e baya uzakta oturuyorum da boşa o kadar yolu çekmek istemiyorum :)
quote:
vatan notebooktaki indirimin devam edip etmediğini öğrenen haber verebilirmi? ankamall'e baya uzakta oturuyorum da boşa o kadar yolu çekmek istemiyorum :)
quote:
quote:
quote:
2 gün falan yapıyorlar. Babalar gününde yapmaları büyük ihtimal...
olabilir babalar gününü bekleyim ben
vatandaki indirim bitmiş şimdi arayıp sordum.
İndirim olduğu zaman netten duyururlar zaten.
arkadaşlar recovery tuşu f9 mu..
Arkadaşlar merhaba ben de yeni aranıza katıldım ,pili akşam doldurmuştum full sabah açtım prizde takılı kullanırken %96 kullanılabilir gozukuyo,pillerde bole durumlar olabiliyo mu yoksa garantiye goturmeme gerek var mı ? teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: metalizm
Arkadaşlar merhaba ben de yeni aranıza katıldım ,pili akşam doldurmuştum full sabah açtım prizde takılı kullanırken %96 kullanılabilir gozukuyo,pillerde bole durumlar olabiliyo mu yoksa garantiye goturmeme gerek var mı ? teşekkürler
öncelikle hayırlı olsun..
pillerde olur böyle sorunlar..
ben ilk aldığımda pil ve elektrik takılı kullandım.. sonra pili bitirdim ve attım bir köşeye.. şimdi pilsiz kullanıyorum. arada sırada şarjlar kullanırım..
ömrü için iyi olduğunu okumuştum..
garantiye götürecek bir durum yok. merak etme..
keyfini çıkar..
En sonunda cuma günü bende aldım ve ağlet mükkemel ötesi birşey arkdaşlar birinde led var yok demişler aslında iki makinede aynı tek fark satan mağazaların en iyi fiyat garantisi vermesi o yüzden iki farklı model olmuş gibi oldu gta 4 pes 2010 full de oynuyorum. bazı arkaşlar hdd ses veriyor demiş ama bende o ses yok:S
arkadaşlar bu modelin bi altı gelmiş bimekse Asus N61JA-240DV 1600 kusür sizce nasıl
quote:
arkadaşlar bu modelin bi altı gelmiş bimekse Asus N61JA-240DV 1600 kusür sizce nasıl
ürünü kullananlardan aldığımız bilgi bu konuda ki ile aynı ürün olduğu..
alt model değil, eş model galiba..
yarın vatannotebook a telefon ile bir sorun bakalım.. %20 indirim devam ediyor mu.. ben bu indirim ile 1570 / 6 ya aldım..
quote:
vatandaki indirim bitmiş şimdi arayıp sordum.
arkadaş sormuş bimeksteki %25 indirimi beklicem o zaman alırım artık
n61ja-240dv den farkı led ekran farkı ve usb 3 mü oluyor bunun
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
quote:
Orijinalden alıntı: metalizm
öncelikle hayırlı olsun..
pillerde olur böyle sorunlar..
ben ilk aldığımda pil ve elektrik takılı kullandım.. sonra pili bitirdim ve attım bir köşeye.. şimdi pilsiz kullanıyorum. arada sırada şarjlar kullanırım..
ömrü için iyi olduğunu okumuştum..
garantiye götürecek bir durum yok. merak etme..
keyfini çıkar..
teşekkürler cvbın için ,pilsiz kullanmanın zararlı olabileceğini düşnüyorum ,herhngi bir elektrik kesintisi veya dalgalanmada tehlikeli olabilir,iyi günlerde kullanalım