Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NightVision88

ürün bugun elime geçti, belli bir süre şarj ediyormuyuz, kullanım klavuzunda böle birşey göremedim

Ürün İlk kutudan çıkarıldığında neler yapılmalı alan arkadaşlar belirtebilirse yardımcı olabilir alacak arkadaşlara.

Şarj olayı sonrası
    bakup dvd ?
    driver ? vs konulara değinirlerse seviniriz.
  • Gerek yok. Direk pile tak kurcalamaya başla. 6-7 kez pili doldur boşalt yap ki, şarjdan çıkarttığın zaman daha uzun süre dayansın. Bu sayede pili açmış olursunuz. Hani derler ya arabayı alınca 2000 km çok sürat yapmayın ani frenden kaçının diye. Amaç motoru açmaktır. Bu da o misal işte. Bir kaç kez pili doldur boşalt yapmak daha fazla dayanmasını sağlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

quote:

ürün bugun elime geçti, belli bir süre şarj ediyormuyuz, kullanım klavuzunda böle birşey göremedim

Ürün İlk kutudan çıkarıldığında neler yapılmalı alan arkadaşlar belirtebilirse yardımcı olabilir alacak arkadaşlara.

Şarj olayı sonrası
    bakup dvd ?

Şarj olayını söyledim

Recovery yapmanı istiyor açılışta. 4 adet DVD ye ihtiyacın var. Aslında buna gerek yok çünkü hard diskte bu direk kayıtlı. Açılışta f9 a basınca direk bilgisayarı formatlıyor ve ilk gün bilgisayar nasılsa gene o hale geliyor. Bu DVD ler ise bilgisayar tam olarak çöker ve f9 ile format yapamadığınız anda devreye giriyor. Yani bilgisayar çöktüğü taktirde.

Driver konusna gelince ise ilk mesajda dirver linklerini yayınladım. Asus un sitesinden güncel diriverlerı takip edebilirsiniz. Ama en önemlisi tabi ki ekran kartı driveri. 10.5 i çıktı , en günceli bu. Açılış sayfasında onunda linki var. Onu indirip ekran kartı driveri güncelleyebilirisniz. yalnız büyük olasılıkla eski driveri silip ondan sonra yüklemeniz gerekcek. Çünkü bende üstüne yüklemedi....

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Orijinalden alıntı: ciyaezim

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

vatanbilgisayarda yüzde 20 indirim yaptırabilirim.(peşin almak koşulu ile)

pm den ulaşabilirsiniz

selam ben yararlanmak istiyorum. fakat PM yollayamıyorum. Telefon onayı istiyorlar.

Nasıl yararlanabilirim acaba?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n61ja-jx114v-n61ja-core-i5-430m-2.26ghz.-4gb-320gb-16hd-sl-cam-bt-1024mb-hd5730-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=45522

indirim 2000TL üzerinden uygulanacak. 1600TL ye gelir.

gerekli açıklamayı mail gönderdim

Simdi bu klubun sahiplendigi bilgisayar vatan bil.de 1765Tl.hala gecerlimidir bu? Ayrica nasil alinca yuzde20 indirim aliyoruz?haa birde indirimi vatancard fiyatindan mi yoksa vatancard olmayan kisimdan aliyoruz?

Hocam vatandan alacağım var 1270TL(iade çeki) ve yüzde 20 indirim hakkım var.
    card falan önemi yok. eğer vatandan peşin alacaksanız 1600TL ye düşürecekler fiyatı.
    Hem sizin hem benim işim görülmüş olur.
    World card için şu anda geçerli olan indirim yüzde 12.

• quote:

quote:

Şarj olayı sonrası
    bakup dvd ?

kutusundan ilk çıkarıldığında yapılması gerekene şeyleri yazan kitapçık yok..

isterseniz bataryayı takıp bitene kadar kullanın.. sonra şarja takıp ( ne kadar kalması gerektiği de yazmıyor hiçbir yerde) tam şarj olduğunda kullanmaya devam edin diyeceğim ama salladım bu dedikleri mi..

yaptığımı soracaksan eğer :

bataryayı takıp içinde olan az bişeyi bitirdim. salladım bir köşeye bataryayı.. bataryasız olarak kullanmaya devam ediyorum. mobil olmak gereksinimi olursa bataryayı takıp kullanırım..

bu arada ilk açılışta backup alıyım mı diye soruyor.. evet dersen yukarda belirtilmişdi galiba bir kaç dvd istiyor.. backup ta almadım. :)

yapılması gerekenlerin tersini yaptım hep..

tavsiyem bataryalı kullanmanız ve backup almanız..

onun dışında trend virüs programını kaldırın. avastı kurabilirsiniz onun yerine..

• quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

quote:

quote:

Şarj olayı sonrası
    bakup dvd ?

Şarj olayını söyledim

Recovery yapmanı istiyor açılışta. 4 adet DVD ye ihtiyacın var. Aslında buna gerek yok çünkü hard diskte bu direk kayıtlı. Açılışta f9 a basınca direk bilgisayarı formatlıyor ve ilk gün bilgisayar nasılsa gene o hale geliyor. Bu DVD ler ise bilgisayar tam olarak çöker ve f9 ile format yapamadığınız anda devreye giriyor. Yani bilgisayar çöktüğü taktirde.

Driver konusna gelince ise ilk mesajda dirver linklerini yayınladım. Asus un sitesinden güncel diriverlerı takip edebilirsiniz. Ama en önemlisi tabi ki ekran kartı driveri. 10.5 i çıktı , en günceli bu. Açılış sayfasında onunda linki var. Onu indirip ekran kartı driveri güncelleyebilirisniz. yalnız büyük olasılıkla eski driveri silip ondan sonra yüklemeniz gerekcek. Çünkü bende üstüne yüklemedi....

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çok teşekkür ederiz sağolun.

• bu arada konu bayağı aktif.. ben yazana kadar bir sürü mesaj yazılmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

Şarj olayı sonrası
    bakup dvd ?

kutusundan ilk çıkarıldığında yapılması gerekene şeyleri yazan kitapçık yok..

isterseniz bataryayı takıp bitene kadar kullanın.. sonra şarja takıp ( ne kadar kalması gerektiği de yazmıyor hiçbir yerde) tam şarj olduğunda kullanmaya devam edin diyeceğim ama salladım bu dedikleri mi..

yaptığımı soracaksan eğer :

bataryayı takıp içinde olan az bişeyi bitirdim. salladım bir köşeye bataryayı.. bataryasız olarak kullanmaya devam ediyorum. mobil olmak gereksinimi olursa bataryayı takıp kullanırım..

bu arada ilk açılışta backup alıyım mı diye soruyor.. evet dersen yukarda belirtilmişdi galiba bir kaç dvd istiyor.. backup ta almadım. :)

yapılması gerekenlerin tersini yaptım hep..

tavsiyem bataryalı kullanmanız ve backup almanız..

onun dışında trend virüs programını kaldırın. avastı kurabilirsiniz onun yerine..

Bence bataryasız kullanmamalısın. Şarj olurken bile batarya kesinlikle takılı olmalı bence.

• quote:

Bence bataryasız kullanmamalısın. Şarj olurken bile batarya kesinlikle takılı olmalı bence.

dediğin doğru ama çoğu yerde okuduğum aynı anda hem elektrik hem bataryanın takılı olmasının bataryanın ömrünü kısalttığı yönünde..

riski var evet. elektrik kesintilerinde bilgisayar ciddi zarar görebilir..

yeni bilgisayar olunca gözün gibi bakmak istiyorsun. biraz kullanayım, bataryayı takmaya başlarım..

tabii ki tavsiyem batarya takılı kullanılması yönünde..
  • Yalan o. Batarya tam dolu olduğu zaman şarj olmaz. Elektirk girişini keser yani. Bu da ömrünü etkilemez. Bataryalar her türlü 2 yıldan sonra ölmeye başlar. Bunu engelleyemezsiniz. Ama allah korusun bataryasız iken adaptör takılı ise ve voltaj da değişiklik olursa bilgisayar elinde patlar. Garantiden de değiştirmezler. Yani varsın 2 ay az dayansın ama sen bataryalı kullan.

Şu an batary saving modunda şarj süresini deniyorum bakalım ne kadar dayancak..
  • quote:

Yalan o. Batarya tam dolu olduğu zaman şarj olmaz. Elektirk girişini keser yani. Bu da ömrünü etkilemez. Bataryalar her türlü 2 yıldan sonra ölmeye başlar. Bunu engelleyemezsiniz. Ama allah korusun bataryasız iken adaptör takılı ise ve voltaj da değişiklik olursa bilgisayar elinde patlar. Garantiden de değiştirmezler. Yani varsın 2 ay az dayansın ama sen bataryalı kullan.

Şu an batary saving modunda şarj süresini deniyorum bakalım ne kadar dayancak..

tamam.. akşam eve gidince ilk işim bataryayı takmak olacak..
  • beyler bimekse gelmiş ürün ama bi terslik var ekran kartı 512 mb ve fiyata bakın
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/111995/asus-n61ja-jx114v.aspx
  • Mail atın bimekse düzeltirler. Yalnış yazılmıştır.
  • evet bimekse gelmiş ama fiyatı uçurmuşlar :S
  • şuanda en uygun nereden alınıyor. ordan alalım bari.
  • bunun camı nasıl açılıyor, virtual camı açıom aşağa simd gelioo kendi resmimi neden çekcem :D
  • Beyler üye olmak isteyenler isimlerini söylesinler. Üye sayımız artsın.....
  • bu indirim olayı tam olarak ne oluyor
  • NightVision88

uffuk bu cam işini nasıl halletcez? 2 msaj üstte yazdım
  • lifeFrame programı ile çekebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.