Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Nasıl yokmuş ki çanta, sistesinde var diyor vermeleri de lazım hiç de sorun çıkarmadan.

yarın kavga var o zaman..

Yalnız küçük bir sorun var arkadaşım, sitede ki yazıyı da değiştirmişler.... artık çanta vermiyor mu yanii

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE

Hemen hemen her gün siteyi takip ediyorum iki ürün de de çanta vardı

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n61jq-jx050v-n61jq-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-640gb-16hd-sl-cam-bt-1024mb-hd5730-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=45230

Jq da halen var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 8 Haziran 2010; 23:00:39 >

• quote:

quote:

quote:

Nasıl yokmuş ki çanta, sistesinde var diyor vermeleri de lazım hiç de sorun çıkarmadan.

Yalnız küçük bir sorun var arkadaşım, sitede ki yazıyı da değiştirmişler.... artık çanta vermiyor mu yanii

şimdi onu diyecektim.. yazı bugün varmıydı.. yada dün..

ona göre telefon edip çantamı isteyeceğim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi onu diyecektim.. yazı bugün varmıydı.. yada dün..

ona göre telefon edip çantamı isteyeceğim..

Vardı kesinlikle eminim arkadaş her gün takip ediyorum hatta özellikle baktım çanta veriyor mu diye vardı asus modeller de.

• tamam yarın bu işi hallediyorum..
  • arkadaşlar bir eksiğimiz var..

imzamız..

bu işin üstadlarından güzel bir imza bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

electroworld'de de çanta yoktu.

evet banada çanta vermediler.
  • Çanta dahil diye yazıyor ki zaten.
  • İmza eksik kalmış onu da ben hallettim bilgisayarı daha almadık ama imzamız da dursun alacağım allahın izni ile ,hayırlı uğurlu olsun...

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_40032512/tm.htm][center][image]http://img31.imageshack.us/img31/1884/asusn61ja.jpg[/image][/center][/link] 
    [url=http://forum.donanimhaber.com/m_40032512/tm.htm][b][center]ASUS N61JA CORE İ5-430M 2.26Ghz.-4GB-320GB-16"HD SL-CAM-BT-1024MB HD5730-DVDRW-W7PRE [/center][/b][/url]
    [b][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_40032512/tm.htm]ASUS N61JA-JX114V (İ5-430M, HD5730) KULLANICILARI KULÜBÜ[/link][/center][/b]
    [b][center][link=http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=sa9BVWJvBRcnd8jn]ASUS[/link][/center][/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 8 Haziran 2010; 23:36:03 >
  • Dostum tam da ben yapmıştım imzayı :D

İkimizin ki editleyip koyuyorum giriş sayfasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Dostum tam da ben yapmıştım imzayı :D

İkimizin ki editleyip koyuyorum giriş sayfasına.

Ok kardeşim kafana göre hangisini beğenirsen... Yazıları renki yapamadım Youtube video linki de ekleyecektim çok güzel bir video vardı kafamda ancak youtube a giremiyorum 2.3 saattir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 8 Haziran 2010; 23:54:32 >
  • Arkadaşlar imzamızda tamamdır. İsteyenler isimlerini bana söylesin ekliyeyim.
  • Arkadaşlar herkese merhabalar.Bende bahsettiğiniz modeli yaklaşık bir haftadır ayrıntılı olarak araştırıyorum,içime ençok sinen ürün bu oldu,gerek Asus olsun,gerek ekran kartı olsun.Oynamayı planladığım max grafikli oyun Aion olacakdır.Kullanan arkadaşlardan biraz bilgi isteyecekdim,max ısı değerlerini koruyarak laptopu ne kadar süre kullanımda kılabiliriz vede hangi aralıklarla ne kadar dinlendirmemiz yeterli olur?Benim alacağım ürün linkdeki;
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n61ja-jx114v-n61ja-core-i5-430m-2.26ghz.-4gb-320gb-16hd-sl-cam-bt-1024mb-hd5730-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=45522#divDigerResimler

Lakin ekran konusunda yaşanılan sıkıntılar yüzünden alırkene bizzat led ekran olup olmadığını soracağım.Bugün izmir vatan bilgisayara gidip detaylı bilgi alıp,ürünü inceleme fırsatıda edindim.Ama sizin yorumlarınızı okudukdan sonra beni rahatsız eden en önemli şey fiyatı idi.Bazı arkadaşlarımız ürünü 1600 lere varan fiyatlarda alırlarkene bana maximum kart 10 taksitte 1844 fiyat biçtiler.Acaba indirim olurmu,yoksa fiyatı standartmıdır.Ayrıca ürünün yanında laptop çantası veriliyormu?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Yarında best buy vede media markt i araştırmaya gideceğim,büyük ihtimalde perşembe günü ürünü alacağım.Ayrıca vatan bilgisayar ürün için ölü pixel sorun garantiside verdi;aldığım zaman incelediğimizde ölü pixel sorunu olursa,yeni paket açılıp yenisinin verileceği söylendi.

• Dediğin şeyleri test etmek çok zaman alır :D Sana şöyle diyim, çok ısınan bir alet değil. Fanı oldukça makul seviyede çalışıyor. Bence bu konuda çok çok iyi.

Fiyat konusuna gelince ise, vatanta %20 indirim kampanyası vardı, ondan dolayı 1600 lerde aldı millet. Gene ne zaman o indirim gelir belli olmaz. Şuan için world kartla %12 indirim ile alabilrsin. Electroworld ise 1799 a aldım ben. Yani görüpte alabileceğin mağazalarda 1700 ile 1800 arası değişiyor fiyat.
  • evet ekran kartı drıverı guncelledım. yalnız bıos uptade nasıl yapacagız yapan varmı yardımcı olursanız sevınırım. bu arada ekran kartı dıreverı 10.5 yukleyınce wın7 puanları cok artıyor. normalde 5.9 verıyordu ekran kartı su an 6.7 verıyor puan olarak
  • Hadi ya puanı bir daha deniyim. en son çıkan 10.5
  • Gene aynı verd. :D demekki güncelledikten sonra puanlama yapmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Çanta dahil diye yazıyor ki zaten.

şu an çanta dahil diyor mu..

kaldırmışlar..
  • bir önceki laptopum asus olup ekran kartı chipseti yanmasına rağmen yine ASUS N61JA-JX114V aldım :) umarım üzmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

bir önceki laptopum asus olup ekran kartı chipseti yanmasına rağmen yine ASUS N61JA-JX114V aldım :) umarım üzmez

hayırlı olsun..

iyi günlerde kullanın..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: underdog

bir önceki laptopum asus olup ekran kartı chipseti yanmasına rağmen yine ASUS N61JA-JX114V aldım :) umarım üzmez

hayırlı olsun..

iyi günlerde kullanın..

teşekkürler....
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.