Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GhOsTTT

Beni neden eklemedin ufuk:)
    ya bunun ekranı kaç ms bilen varmı:D

eklerim dostum sadece istekte bulunmanız yeterli. bu arada şmza yaptık o kadar kullanın yaw :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

Arkadaşlar Allah' ın izniyle bugün bu pc'nin siparişini vericem. Şimdi pc elime geldiğinde ne yapmalıyım ( İlk kez laptopum oluyor :D )

Şarj, driver, backup felan.. Başlangıçta neler yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

sadece kullanıcı adı gireceksin. diğerleri zaten varsayılan olarak seçilmiş olacak.. sistem yapılandırılıyor aşaması biraz sürüyor..

çok rahat yaparsın.. yapamaman zaten mümkün değil..

Electoworl de açıp kontrol ediyorlar ve yüklemeyi orda yapıyorlar. Test ediyorlar yani.
  • Bence yanlış yazılmadı.. defalarca mail atılmasına rağmen düzeltilmediğine göre yanlış yazılmadı..!
  • Modeli ayni tutup ekran kartini degistirmis olabilirler. Detayli olarak urun icerigini vermemis mi Bimeks ? HD 5730 olacak.

Ya arkadaslar bu sarj olayini nasil yapsak daha iyi olur ? Batarya 2 saatte gumluyor.. Dun 15 saat sarj ettim makineyi kurulum yapip bataryayi tamamen bosalttiktan sonra.. Priz ve pil takili kullansak bataryadan yemeye ilk gunden baslariz herhalde degil mi ? Obur turlu de cok zor oluyor ama 2 saatte bir makineyi kapatip durmadan sarj etmek gerekiyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blablashin

quote:

Orijinalden alıntı: mert!!

bimekste 1648 ama ekran kartı 512 yazıyor :S

Ben de bugün panora bimeksteydim 512 yazıyordu sordum görevliye açtı gösterdi. Yanlış yazılmış kart 1gb tabi ki

kutuda 512 mi 1 gb mı yazıyordu..

valla merak ettim şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

Modeli ayni tutup ekran kartini degistirmis olabilirler. Detayli olarak urun icerigini vermemis mi Bimeks ? HD 5730 olacak.

Ya arkadaslar bu sarj olayini nasil yapsak daha iyi olur ? Batarya 2 saatte gumluyor.. Dun 15 saat sarj ettim makineyi kurulum yapip bataryayi tamamen bosalttiktan sonra.. Priz ve pil takili kullansak bataryadan yemeye ilk gunden baslariz herhalde degil mi ? Obur turlu de cok zor oluyor ama 2 saatte bir makineyi kapatip durmadan sarj etmek gerekiyor:)

Uzun şarj etmek bir işe yaramaz. bili 6-7 kez tam boşaltıp doldurum. Mesela %100 de iken çıkrtın %8 e geldiğinde tekrar şarj edin. Bu tekrar ettiğinzde dayanma süresi biraz daha artar. Kesinlikle bataryasız kullanmayın. Bataryanız her türlü 2 sene sonra ömrünü doldurmaya başlar. 2 saat civarında dayanmasıd çok çok normal zaten.

• hata var sitelerinde zor düzeltirler

acer in bazı modellerindede hata var. ağırlığını yanlış yazmışlar. üründe dvd sürücü bulunmamasına rağmen var yazabiliyorlar

ekran kartı kesinlikle 1 gb. ihtimal dahilinde değil 512 olması.

jq içinde aynı hatayı yapmışlar.
  • quote:

quote:

quote:

Ben de bugün panora bimeksteydim 512 yazıyordu sordum görevliye açtı gösterdi. Yanlış yazılmış kart 1gb tabi ki

Arkadşlar 512 olamaz yanlış yazılmıştır.....
  • arkadaşlar şimdi bimeks ümraniye ye aradım. eleman kutuya baktı. açamadı tabii ki bantlı olduğundan. fakat kutuda ekran kartı hakkında bilgi yazmıyor. gerçektende öyle. kutunun üstünde ekran kartı hakkında bilgi bulamadım bende..

kendisi de vatanın sitesi baktı. dediğiniz doğru dedi. 1 gb gözüküyor. bende bu devirde hemde 5730 lu bir ekran kartının 512 mb olması çok komik değil mi dedim. haklısınız dedi. merkeze ileteceğim dedi. bakın çok müşteri var sırada haberiniz olsun dedim. teşekkür etti.

anlayacağınız adamlar yanlış yazmışlar.

% 100 eminim..

eğer bimeks bir kampanya daha yaparsa kaçırmayın derim..

sizin için çabaladım. gördünüz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 9 Haziran 2010; 21:36:38 >
  • quote:

arkadaşlar şimdi bimeks ümraniye ye aradım. eleman kutuya baktı. açamadı tabii ki bantlı olduğundan. fakat kutuda ekran kartı hakkında bilgi yazmıyor. gerçektende öyle. kutunun üstünde ekran kartı hakkında bilgi bulamadım bende..

kendisi de vatanın sitesi baktı. dediğiniz doğru dedi. 1 gb gözüküyor. bende bu devirde hemde 5730 lu bir ekran kartının 512 mb olması çok komik değil mi dedim. haklısınız dedi. merkeze ileteceğim dedi. bakın çok müşteri var sırada haberiniz olsun dedim. teşekkür etti.

anlayacağınız adamlar yanlış yazmışlar.

% 100 eminim..

eğer bimeks bir kampanya daha yaparsa kaçırmayın derim..

sizin için çabaladım. gördünüz..

sağolasın valla düzeltselerde yumulsak :D aynı hata i7 li modelde de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert!! -- 9 Haziran 2010; 21:42:04 >

• Beklemeyin direk yumulun....
  • arkadaşlar benim yavru çok tozlanıyor.. unutuyorum işe giderken ve kapak açık kalıyor..

siz napıyorsunuz bu konuda.. içinde çıkan şu naylon kılıfında mı muhafaza ediyorsunuz yoksa benim gibimi yapıyorsunuz..
  • En kolayı tozlu yerde bırakmamak :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

En kolayı tozlu yerde bırakmamak :d

7. katta oturduğumuz halde cadde üzeri olduğundan maalesef tozlanıyor.

Biraz daha dikkat edeyim o zaman..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

En kolayı tozlu yerde bırakmamak :d

7. katta oturduğumuz halde cadde üzeri olduğundan maalesef tozlanıyor.

Biraz daha dikkat edeyim o zaman..

ekranı kapatırsan çok sorun olmaz sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır kutusunda değil tanıtım için koydukları kağıtta yazıyordu. Hiçbir sorun yok ben de 1-2 haftaya alıyorum bu ürünü:)
  • düzeltmişler arkadaşlar şimdi baktım
  • quote:

düzeltmişler arkadaşlar şimdi baktım

düzelttirdim sonunda..

hücum..

Not: İ7 hala aynı.. bu bimeks bir işi illa yarım yamalak yapacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 9 Haziran 2010; 23:06:46 >
  • Ben demiştim inanmadınız :D Tecrubeliyim bu konuda. Hadi saldırın kaçmaz bu fiyata
  • helal valla bu hafta içi alırım heralde stoklar bitmezse inşallah :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.