Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Battery Saving modunda bilgisayarı test ettim, paso nette dolaştım 2.5 + saat kadar dayandı. Bana gayet yeterli geldi. Bir de film falan izleken test etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Beyler Battery Saving modunda bilgisayarı test ettim, paso nette dolaştım 2.5 + saat kadar dayandı. Bana gayet yeterli geldi. Bir de film falan izleken test etmek lazım.

teşekkürler uffuk..

zaten 16 ekran da çok daha fazla pil süresi beklemek yanlış olur ki standart bir süre çıkmış sende..
  • Bende daha update etmedim bende de 6.7 veriyo ilk windows kurulduğundaki değerlendirmeyi göz önüne almayın 2. defa yaptığında o değerlendirmeyi 6.7 veriyor zaten driverdan değil.

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_Thematrix

evet ekran kartı drıverı guncelledım. yalnız bıos uptade nasıl yapacagız yapan varmı yardımcı olursanız sevınırım. bu arada ekran kartı dıreverı 10.5 yukleyınce wın7 puanları cok artıyor. normalde 5.9 verıyordu ekran kartı su an 6.7 verıyor puan olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

Bende daha update etmedim bende de 6.7 veriyo ilk windows kurulduğundaki değerlendirmeyi göz önüne almayın 2. defa yaptığında o değerlendirmeyi 6.7 veriyor zaten driverdan değil.

quote:

evet ekran kartı drıverı guncelledım. yalnız bıos uptade nasıl yapacagız yapan varmı yardımcı olursanız sevınırım. bu arada ekran kartı dıreverı 10.5 yukleyınce wın7 puanları cok artıyor. normalde 5.9 verıyordu ekran kartı su an 6.7 verıyor puan olarak

ilk kurulumda bende de 5,9 verdi. daha sonra puanlamayı yeniden çalıştırdım 6,7 oldu.

işlemci de 6,6 veriyordu. 6,7 oldu.

güncelleme ile galiba değişmiyordu. yukarlarda bir yerde uffuk söylemişti.

• arkadaslar bios nasıl guncellenıyor yapan yokmu
  • quote:

arkadaslar bios nasıl guncellenıyor yapan yokmu

hocam bios güncelleme sıkıntılı bir iş.. kolay ama en ufak bir yanlış tuş, hareket bilgisayarı çökertebilir..

ben şu aşama da performası çok fazla etkilemeyen bir güncellemeyi kısa vade de yapmayı düşünmüyorum..

daha yeni bilgisayar.. biraz kullanalım. sonra bakarız duruma..
  • bimekste 1648 ama ekran kartı 512 yazıyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert!!

bimekste 1648 ama ekran kartı 512 yazıyor :S

5730 ve 512..

yanlış yazılmış..
  • Bende fikirlerimi belirtmek isterim. Kasası hakkında olumsuz bi düşüncem yok. Klavyenin dizaynı çok çok güzel. Gereksiz ışıklar çıkartan dokunmatik tuşların olmaması benim için iyi. Karanlıkta kullanırken gözümü yormalarını istemem ayrıca da pb de bozulan dokunmatik tuşlar olduğunu duymuştum. Bu dertlerin olmayacağını bilmek güzel. Touchpad yine hoşuma giden cinste. Zımpara gibi touchpedler var piyasada :) Donanım performansı zaten bilinen seviyede. Bu arada geç açılışla ilgili msconfig ayarlarına bir bakın derim. Win7 nin açlşta tüm cekirdekleri kullanabilme özelliği var. Masaüstü pc de yaklaşık 20sn fark etmişti (Amd phenom x4 3.3ghz). Elbet hız artışı olacaktır. İyi forumlar...
  • Ben de dun Vatan Notebook'tan aldim bu laptopu. 1765 Liraya 12 taksit yaptilar Worldcard'a. Yaninda Canta vermiyorlar. Daha kullanmak nasip olmadi 12 saattir sarjda alet 2 saat daha bekleyeyim dedim..

Tavsiye ettiginiz bir sey var mi kurulumdan sonra ? Ayrica ekran kartinin driveri direk ATI sitesinde mevcut mu yoksa Asus'un sitesinden mi buluyoruz ?

Alet cok guzel bu arada:)
  • Beni neden eklemedin ufuk:)
    ya bunun ekranı kaç ms bilen varmı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

Ben de dun Vatan Notebook'tan aldim bu laptopu. 1765 Liraya 12 taksit yaptilar Worldcard'a. Yaninda Canta vermiyorlar. Daha kullanmak nasip olmadi 12 saattir sarjda alet 2 saat daha bekleyeyim dedim..

Tavsiye ettiginiz bir sey var mi kurulumdan sonra ? Ayrica ekran kartinin driveri direk ATI sitesinde mevcut mu yoksa Asus'un sitesinden mi buluyoruz ?

Alet cok guzel bu arada:)

hayırlı olsun.

güzel günlerde kullanın..
  • Tesekkur ederim... Vallahi su Core i3 + Hd 5650 modeller Acer , PB'de geldiginden beri ciddi ciddi laptop almayi dusunmeye baslamistim... Sonra i5 + HD 5650 ler geldi.. Dedim aliyorum kesin... PB ya da Acer diye.. Birkac gun once bu modeli gordum,

USB 3.0 destegini i5 430 + HD 5730 ile gorunce dun son surat gittim aldim :))
    Ekran Led Backlighting ve guzel 16'' olmasi vs.... Kullanmak nasip olmadi dogru duzgun bir tek kurulum yapabildim o kadar.. 2 saate takilmaya baslayacagim benim veteran laptoptan kurtulup:)
  • quote:

Benıde ekleyebılırsınız bu aksam vatan notebook tan aldım 1743 TL/ world play card 8 taksit aldım. Yanında asus canta ve mouse hedıye verdıler. Su an recovery yapıyorum 4 dvd deyım. uzun suruyor. Cihaz cok sessız ısınmıyor fan sesı yok ekran cok guzel bıraz kurcalayayım yıne yazarım.

dostum hangi vatan notebook mağazasından aldın acaba..
  • Arkadaşlar bu arada kendimiz win7 kurulumunu yapsak sıkıntı yaşarmıyız,yoksa direk yetkilileremi yaptırmak lazım.Birçok kez xp kurdum lakin yeni seriler hakkında en ufak bilgim yok.
  • Arkadaşlar Allah' ın izniyle bugün bu pc'nin siparişini vericem. Şimdi pc elime geldiğinde ne yapmalıyım ( İlk kez laptopum oluyor :D )

Şarj, driver, backup felan.. Başlangıçta neler yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Başlangıçta fişi takmadan çalıştır aleti, kendisi windows7 kuracak zaten ondan sonra pilde kalan şarjını da bitir. Şarj tamamen bittikten sonra 12 saat şarj et. Ondan sonra fiş ve pil takılı şekilde kullanabilirsin yada bir kaç defa doldur boşalt yapabilirsin pili. İlk mesaja bakarsan zaten driver linkleri mevcut. Backup ben yapmadım fakat her windows açılışında eğer kapamazsan soruyor sana recovery dvd si yaratıyım mi diye evet dersen 4 adet dvd ye yapıyormuş forumdakilerin dediğine göre. Onun dışında masaüstünden farklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timecatz

Arkadaşlar bu arada kendimiz win7 kurulumunu yapsak sıkıntı yaşarmıyız,yoksa direk yetkilileremi yaptırmak lazım.Birçok kez xp kurdum lakin yeni seriler hakkında en ufak bilgim yok.

yoo sen hic bir sey yapmiyorsun zaten sadece kullanacagin dili , saat dilimini ve klavye dilini seciyorsun o kadar.. her seyi kendi kuruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

Arkadaşlar Allah' ın izniyle bugün bu pc'nin siparişini vericem. Şimdi pc elime geldiğinde ne yapmalıyım ( İlk kez laptopum oluyor :D )

Şarj, driver, backup felan.. Başlangıçta neler yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

sadece kullanıcı adı gireceksin. diğerleri zaten varsayılan olarak seçilmiş olacak.. sistem yapılandırılıyor aşaması biraz sürüyor..

çok rahat yaparsın.. yapamaman zaten mümkün değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert!!

bimekste 1648 ama ekran kartı 512 yazıyor :S

Ben de bugün panora bimeksteydim 512 yazıyordu sordum görevliye açtı gösterdi. Yanlış yazılmış kart 1gb tabi ki
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.