Şimdi Ara

ASUS N61JA veya ASUS N61JV veya PACKARD BELL TM86

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum 3 adet laptop buldum ama karar veremedim birinin işlemcisi diğerinin ekran kartı iyi sizinde yorumlarınızı bekliyorum aşağıdaki resimde karşılaştırma yaptım direk ordan görebilirsiniz teşekkürler
    bu arada üçünün de fiyatı 1.683 tl

şu kırmızı elips içine aldığım noktalara takıldım packard bell in işlemcisi asusun kalitesi ve N61JA modelinde ekran kartı ilgimi çekti

ASUS N61JA veya ASUS N61JV veya PACKARD BELL TM86

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapay_zeka -- 13 Haziran 2010; 14:12:46 >

• Ortadaki Asus'u tavsiye ederim.Oyunlarda performansı olarak diğerlerine fark atar.Ayrıca i5-520///i5-430 farkı için o dandik ekran kartlarına kalınmamalıdır.İşlemciler arasında o kadar fark olacağını da düşünmüyorum.
  • kesinlikle asus n61ja
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

Ortadaki Asus'u tavsiye ederim.Oyunlarda performansı olarak diğerlerine fark atar.Ayrıca i5-520///i5-430 farkı için o dandik ekran kartlarına kalınmamalıdır.İşlemciler arasında o kadar fark olacağını da düşünmüyorum.

teşekkür ederim yorumun için ama hız farkı yüksek değilmidir acaba 2.53 ve 2.93 büyük fark yanii
  • Fark oluşsa da küçük bir farkla öndedir 520.Yani bu fark için 5730'dan vazgeçmek olmaz
  • quote:

Fark oluşsa da küçük bir farkla öndedir 520.Yani bu fark için 5730'dan vazgeçmek olmaz

az önce yabancı forumlarda araştırdım da aşağıdakigibi bir test sonucu buldum ilginçtir M430 için daha iyi diyor

Actually it seems 430 is faster pper this benchmark
    http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php

Intel Core i3 M 350 @ 2.27GHz 2057 165
    Intel Core i5 M 430 @ 2.27GHz 2391 136
    Intel Core i5 M 520 @ 2.40GHz 2215 156
    Intel Core i5 M 540 @ 2.53GHz 2274 146

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapay_zeka -- 13 Haziran 2010; 14:31:24 >

• http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
    ("show only notebook cpu's") seçeneğini işaretle.

Burada da 520 önde gösterilmiş.Demekki 520 az bir farkla önde ve testlere göre farklılaşıyor.
    Örneğin:
    520-430 farkına %5 gibi bir değer verirsek,
    5730-gt320 farkı %90'dır.

Fazla söze gerek yok kesinlikle n61ja
  • quote:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
    ("show only notebook cpu's") seçeneğini işaretle.

Burada da 520 önde gösterilmiş.Demekki 520 az bir farkla önde ve testlere göre farklılaşıyor.
    Örneğin:
    520-430 farkına %5 gibi bir değer verirsek,
    5730-gt320 farkı %90'dır.

Fazla söze gerek yok kesinlikle n61ja

teşekkürler yorumlarını dikkate alacağım

• N61JA yı tercih etmekle ne kadar doğru bir iş yaptığımı anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

N61JA yı tercih etmekle ne kadar doğru bir iş yaptığımı anladım

dostum sen madem kullanıcısısın sana bir sorum olacak usb 3.0 bağlantısı olduğu doğru mu ve sen ne tür programlarda kullandın mesela mühendislik prrogramlarında performansı nasıldır sence
  • 5730 u tek geçerim
  • Ortadaki. Bu arada bu site hangi site acaba? Fiyatı uygun geldi ben de düşünüyorum bu aralar laptop almayı.
  • Külübümüze bekleriz :D
  • Site sanirim vatan bilgisayar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Ortadaki. Bu arada bu site hangi site acaba? Fiyatı uygun geldi ben de düşünüyorum bu aralar laptop almayı.

dostum vatanbilgisayar bende ortadakine karar kıldım hafta içi alacağım sanada tavsiye ederim çok araştırdım herkes ortadaki dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Külübümüze bekleriz :D

hafta içi alacağım birader kesinleşsin kazasız belasız inşallah o zaman haber veririm sana :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yapay_zeka

quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Külübümüze bekleriz :D

hafta içi alacağım birader kesinleşsin kazasız belasız inşallah o zaman haber veririm sana :))

arkadaşım bimeksteki kampanyayı takip et derim, bittimi bilmiyorum ama "akşam 9 sabah 9" kampanyası var asus n61ja 1489'a kadar düştü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.