öncelikle selamlar arkadaşlar bir sorum olacaktı benim asus n61jq model bir leptop bilgisayarım var acaba SSD sata3 disk alsam desteklermi acaba sata 3 destegi varmı bilmiyorum ama yeni nesil bir leptop normaşde sistemde sistem bilgi programlarıyla baktıgımda sata2 HDD disk var üzerinde yardımcı olusanız sevinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: TheImamTeam
öncelikle selamlar arkadaşlar bir sorum olacaktı benim asus n61jq model bir leptop bilgisayarım var acaba SSD sata3 disk alsam desteklermi acaba sata 3 destegi varmı bilmiyorum ama yeni nesil bir leptop normaşde sistemde sistem bilgi programlarıyla baktıgımda sata2 HDD disk var üzerinde yardımcı olusanız sevinirim...
bu soruyu ben de merak ediyorum. Dün asus mh yi aradım. Desteklenmiyor dedi ama kullanan varmış araştırmak lazım.
Bendede ja modeli var sata 2 destekliyor arkadaşım hatta merak ettiğim için corsair force gt 120gb ssd taktım maksimum 230 mb hızı gördü umarım yardımcı olabilmişimdir
ANAKART SATA2 İSE SATA2 PERF. GÖRÜRSÜN. SONUÇTA 250 CİVARI. SÖYLENEN EĞER SSD Yİ YARIN BAŞKA BİR BİLGİSAYARDA (SATA3 LÜ) KULLANACAKSAN AL. YOKSA, SATA2 SSD AL.
quote:
Orijinalden alıntı: turkprince
Bendede ja modeli var sata 2 destekliyor arkadaşım hatta merak ettiğim için corsair force gt 120gb ssd taktım maksimum 230 mb hızı gördü umarım yardımcı olabilmişimdir
peki içinden gelen hddden gözle görülür daha iyi performans veriyomu almalımıyız sence? sen tekrar imkanın olsa alırmıydın ? bendede aynı pcden var alacagımda