Şimdi Ara

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.831
Cevap
21
Favori
443.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim cihaz ısınıp kapanmaya başladı. Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oacar84

benim cihaz ısınıp kapanmaya başladı. Ne yapmalıyım?

ISınmaya başladı kapanmıyor ama donuyor. Fanı felan temizledim baya toz dolmuştu. Donma olayını araştırmam lazım
  • Arkadaslar yaklasik 4 gundur falan laptopumla wifiya baglanamiyordum. Bugune kadar baglanti yerinde sarili, cevrede wifi var ama baglo degilsin isareti vardi. Gecicidir diye buyutmedim kurcalamadim fazla ama bugun denemeye basladim, telefonumun hotspotunu aci pcden telefona baglanmaya calistim yine baglanmadi. Yani ilk zamanlar sadece evdeki modeme baglanmiyo saniyodum. Halbuki evdeki masaustu ve telefonum ayni modeme baglaniyordu. Telefona da baglanmayinca sorunun laptopta oldugumu anladim. Ama artik sarili isaret degil, direk kirmizi carpi cikiyor. Bi suru sey denedim, telefondan driver imdirdim, 4 5 sey denedim.olmadi bi turlu. Bi el atar misiniz, tesekkurler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anarchistdoomer kullanıcısına yanıt
    Laptopun sol tarafında wireless tuşu var acaba onumu kapattın yanlışlıkla. Wireless ışığı yanıyor mu? (farenin altındaki ışıklarda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gambit_

Laptopun sol tarafında wireless tuşu var acaba onumu kapattın yanlışlıkla. Wireless ışığı yanıyor mu? (farenin altındaki ışıklarda)

Yok hocam sol taraftaki tus ile degil, onu acsam kapasam farketmiyo, eskiden ekranda bluetooth ve wireless logolari cikiyodu o switcheri oynatinca artik o da cikmiyo, f2+fn yapiyorum yine etki etmiyo. Sinyalin gorunmeei gereken yerde surekli carpi var. Ne yapicam

• quote:

Orijinalden alıntı: oacar84

benim cihaz ısınıp kapanmaya başladı. Ne yapmalıyım?

Ayni sorun bende 3 sene falan once oluyordu. Asiri isiniuodu ve fan asiri ses cikariyodu sonra kapaniyodu kendiliginden, 2+3 yil garantisi vardi, goturmustum servise fani ve sogutma sistemini komple degistirdik dedilet, bi daha oyle bi sorun yasamadim.

• anarchistdoomer kullanıcısına yanıt
    Aygıt yöneticisinden wireless adapter Ar9285 olanı, sağ tıkla önce devre dışı bırakı dene sonra yeniden etkinleştir.Restart filan at Pc'ye
    Olmadı gene sağ tık kaldır filan de, reset atınca kendiliğinden bulması lazım.
    O da olmadı format.
  • quote:

Orijinalden alıntı: witcher91

Aygıt yöneticisinden wireless adapter Ar9285 olanı, sağ tıkla önce devre dışı bırakı dene sonra yeniden etkinleştir.Restart filan at Pc'ye
    Olmadı gene sağ tık kaldır filan de, reset atınca kendiliğinden bulması lazım.
    O da olmadı format.

Hocam dediklerini yaptim duzzelmedi. Yarin etherneti baglayip denicem olmazsa format, olursa driveri silip gunxellemeyi denicem yine olmazsa format

• quote:

Orijinalden alıntı: anarchistdoomer

quote:

Orijinalden alıntı: _gambit_

Yok hocam sol taraftaki tus ile degil, onu acsam kapasam farketmiyo, eskiden ekranda bluetooth ve wireless logolari cikiyodu o switcheri oynatinca artik o da cikmiyo, f2+fn yapiyorum yine etki etmiyo. Sinyalin gorunmeei gereken yerde surekli carpi var. Ne yapicam

Laptopun touchpadin altında 4 tane ışık var. Orada wireless ışığı yanıyor mu? Yanmıyorsa
    1- Format at
    2- Yine wirless ışığı yanmıyorsa wireless kartındaki bağlantıda problem olabilir yada yanmıştır (yani donanımsaldır)

• Arkadaşlar benim pc beklemeden uyandırınca sanırım, wireless kapanıyor. Sağ alttan ağı gösteren işareti tıklayıp sorun gider, ardından kablosuz özelliği aç demem gerekiyor. Çok önemli değil ama basit bir çözümü varsa yapmak isterim.

win10, win7'lere ücretsiz gelecek sanırım, sizce nasıl olur bizim eski toprak dizüstülere.
  • TheCustomizer kullanıcısına yanıt
    Bence yine devam eder sürücü sıkıntıları.
    Ben şahsen 13.4'ü artık son sürücüm olarak kabullendim :))
  • witcher91 W kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de kabullendim :) ayda bir bakıyorum yeni versiyon geldi mi diye.

Yeni bir laptop alsam mı diye düşünüyorum ama şu an tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor. Bir sonraki bilgisayarım yine asus marka olacak çok memnun kaldım. Ne ısınma, ne donma, ne mavi ekran hiç birşey yok.
    Artık yeni oyunları kaldırmıyor tabi o sıkıntıyı da PS4 ile çözdüm.
  • TheCustomizer kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 kurup dene. 8.1 için donma sorunun çözümünü yukarıda videolu şekilde anlattım :D
  • _gambit_ _ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim okumuştum yazınızı zaten :) Şimdilik bir şikayetim yok. Yaza doğru win10 gelecek galiba win7'lere. Onu beklemeyi düşünüyorum :)

Aslında değiştirmek istiyorum ama gerekte yok diyorum PS4'te oyun oynuyorum artık. Dursun bakalım biraz daha :)
  • Arkadaşlar Asus N61JQ bilgisayarım masadan düştü, led panel lcd ekranı çatladı.
    Ekran 16" 16:9 HD (1366 x 768) LED Arkadan Aydınlatma olarak geçiyor bizim laptoplarda ve piyasada 16 bulamıyorum, heryerde 15.6 var. Nereden orjinal olarak temin edebilirim lcd ekranı? ve fiyatları nasıl? yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa laptopu satmak zorunda kalacağım. Ayrıca bi firma 15.6 led ekranı buna takabileceğini söyledi bu mümkün mü? 1 yılda garanti veriyor.
  • Wyzchuk kullanıcısına yanıt
    Sayende Windows 7 için Atinin son sürücüsünü kurdum :D İşte kanıtı burada :DNasıl yaptığımı anlatayım. Önce format attıktan sonra (ekran kartı sürücüsü yokken) regedite girip aynen dediğini yaptım 1 yerine değeri 2 yaptım sadece (değişen bir şey olmaz herhalde) sonra atinin son sürücüsünü kurdum baştan başlattım ve tataaa oldu bitti :D
    -Regedit>>"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0000">> Yeni 32bit dword değeri "KMD_EnableBrightnessInterface2">> Sayıyı 2 yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gambit_ -- 12 Şubat 2015; 4:29:59 >

• evet beyler aynen denedim ama ben değeri 1 yaptım son driver yuklendı fakat ekran parlaklığını %50 nin altına düşürünce ekran siyah oluyor gene ve geri yukseltsenız dahi parlaklığı eskisi gibi randıman vermiyor restart atana dek ben sureklı %100 de kullandığım için sıkıntı yok benim için herkese iyi forumlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefMeister -- 12 Şubat 2015; 17:41:06 >
  • Oldu lan bende de harbi 1 yapınca
    Ben önce denediğimde 0000 klasörüne değilde bir öncekine açmışım yeni anahtarı galiba. Mallık bende özür dilerim genşşşler.
  • witcher91 W kullanıcısına yanıt
    şunu yazmadan geçemiyecem

OHHHHH
  • Birde ekran kararıp açıldıktan sonra parlaklığı azalıyo o yüzden ben ekranı karartmasını hiç yapmıyorum :D. Ekranda aydınlık azalması olunca ekran parlaklığını %50 altına getirip tekrar fulleyin (%50 altına inince kararıyo ekran ona dikkat edin :D) ve tekrar baştan başlatın
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.