Şimdi Ara

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.831
Cevap
21
Favori
443.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bir sorum olacak overclock nedir ve bizim bu alete yapılır mı yapılırsa bir fayda alabilir miyiz ?
  • ChiefMeister kullanıcısına yanıt
    Dota 2 kasmıyor bende aga keskinliği yumuşatma filan kapatıp + gölgeleri orta seviyeye alıyorum gerisi full açıkta oynuyorum.
    Lag filan olmuştur onu kasma sanmışındır belki hocam.
  • Arkadaşlar benim bataryanın ömrü 2 yılda bitti:) Batarya alıcam önerisi olan varmı
  • Arkadaşlar benim pc donuyor ne klavye ne mouse çalılıyo.kitlenip kalıyo ve bu durumdayken hdd ışığı ya yanmıyo yada sürekli yanıyo.bu durumu yaşayan varmı çözümü olan???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozandemir- kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var. Bir kac kez ac kapat duzeliyor. 1 ay sonra yine aynı. Sanırım bu bilgisayar win 8.1 ile olmayacak. Bundan sonra atiyi sokmam evime. Yazıklar olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Bende de aynı sorun var. Bir kac kez ac kapat duzeliyor. 1 ay sonra yine aynı. Sanırım bu bilgisayar win 8.1 ile olmayacak. Bundan sonra atiyi sokmam evime. Yazıklar olsun.

ara ara oluyor bu.2 3 gün sürüyo bende. işin komik kısmı 2 yıllık garanti dolduktan 1 ay sonra bu olay başladı.sorun ekran kartında olabilir sanırım.genelde tarayıcı üzerinden özellikle facebooktan oyun oynarken yada normal oyun oynarken oluyor ve arada amd görüntü yöneticisi yanıt vermeyi kesti gibi bi ileti alıyorum. sen git 2 bin küsür tl para ver 2 sene sonra çöp vallahi yazık bir daha bu kadar para vermem laptoplara.
  • asus n61jq anakartı arızalı kasa ekran sağlam şekilde alınır satan varsa iletişime geçsin
    numaram:05367450600
  • Ekran kartı üreticisi uyumlu driver çıkartmadı.
    Vidalar kendiliğinden çıkıp kayboldu hep.
    Menteşeler öldü, servis fahiş fiyat isteyince çevre bilgisayarcılara yaptırmaya çalıştım onlar da istediğim sonucu vermediler. Menteşeler bozuk olduğu için ekranı her oynattığımda Win7 mavi ekran verdi.
    Win8.1 kurdum donma sorununun önünü alamadım, tek düzgün yol driver kurmadan update'ler kapalı şekilde Win8 kullanmaktı. Onda da oyunlarda sıkıntı yaşamaya başladım.
    Sonuç olarak nvidia ekran kartına sahip bir bilgisayar aldım. Bu bilgisayar artık annemin internetten dizilerini izlemesine yetecek bir bilgisayar. Daha fazla can çekişmesin benle.
  • http://www.tamindir.com/gta-5-sistem-gereksinimleri-internete-sizdi_h-8295/

haber doğruysa Gta 5 mediumda çalışır.

Edit: Haber yalanmış.

Oyun için Minimum Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

- Yani biraz zor çalışır , ultra low'da belki açar belki açmaz.
    Tahminim 30 fps zor görür gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witcher91 -- 13 Ocak 2015; 23:08:58 >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bilgisayara format attım ve ati'nin 13.4 driverını yüklemek istedim. Fakat internetten bulduğum 135 mb'lık olan driver'ın tahmin ediyorum ki dosyaları eksik. Çünkü kurulum yaptığım zaman çok kısa sürüyor ve hiçbir şekilde güncelleme yapmıyor. 2 tane basit dosyayı (hdmi ses gibi) dosyayı yüklüyor. Sizden rica etsem kendi kullandığınız setup dosyasını buraya koyabilir misiniz? amd cleanup ile silip kurduğum zaman da aynı şey olmaktadır bu arada
  • beyler yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yardımı için witcher91'e teşekkürler.
    Arkadaşlar bildiğiniz gibi 13.4'den sonraki driverlarda siyah ekran sorunu var. Bir forumda gördüğüm kadarıyla şöyle bir çözümü var:
    "All you have to do is to launch Registry Editor (regedit), then look for a key "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0000" and add there a value: DWORD Value (32-bit). Set the name of the value "KMD_EnableBrightnessInterface2" and set it on "1"."
    Yani regedit'te belirtilen yere gidip yeni bir DWORD değeri açıp ismini "KMD_EnableBrightnessInterface2" yapıp değerini de "1" yaptıktan sonra yeni driverları kullanabiliyormuşuz. Fakat yine yazıldığına göre ekran parlaklığını %30'un altına getiremiyormuşuz, yoksa tekrar siyah ekran veriyormuş . Ben her zaman %30'un altında parlaklığı kullandığım için denemedim bu yöntemi.
    Size sorum, içinizde bu çözümü kullanan var mı? Varsa başka bir sorunla karşılaştımı ve gerçekci bir performans artışı sağladı mı?
    Kolay gelsin.

• Wyzchuk kullanıcısına yanıt
    Hemen deniyorum %30 iyidir gene ya,
    çalışırsa şuku.

Edit: Win7'de Çalışmadı :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witcher91 -- 29 Ocak 2015; 0:13:41 >
  • MBP 13" Retina sahibi oldum Bu konuda benden bu kadar
  • ARKADASLAR SELAM BU SITEDE YENIYIM BIR SORUM OLACAK BILGISI OLAN ARKADASLARA

ACER LAPTOP DA NVİDA GEFORCE GT 640M 2GB EKRAN KARTIM MEVCUT ANCAK CAL OF DUTY OYNARKAN EKRAN MATLASIYOR (AMA SADECE OYUN ESNASINDA BOYLE OLUYOR BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA ? TUM GUNCELLEMELERINI YAPTIM
  • Bilgisayar an itibari ile ömrünü doldurmuş durumda.önceki sayfada yazdığım mesajdaki sorun daha da ilerledi ve internette bile takılamaz oldum.2 işlem yapıyorm 2 web sitesi açıyorum donuyor.pcyi çöpe atsam yeridir.verdiğim paraya acıyorum şuan yazıklar olsun asus haram olsun sana verdiğim para.bir daha da bu kadar para vermem laptopa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu burada okumuştum:
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=391029
    Sayfanın ortalarında anlatıyor yapılışını ve olumlu geri dönüşler var. Ben de o yüzden yazmıştım.
    1 yapın denilen değeri birisi 0 yaparak başarıya ulaşmış, bir de onu deneyebilirsiniz. Ekranın fazla aydınlık olması beni rahatsız ettiğinden ben hiç uğraşmıyorum.

Fakat bilgisayarımdan memnunum takır takır çalışıyor hala, ilk zamanki gibi işlemlerde kasma yok (2010 yazında almıştım). Muhtemelen yeni bilgisayar alırsam yine Asus olacak ama kesinlikle AMD ile bir daha işim olmaz

• Windows 8.1 donma sorununu çözdüm. Çözümünü yazıyorum

Bilgisayara windows 8.1 yükledikten hemen sonra= 1- Bilgisayarıma sağ tıklayın özellikler diyin 2-Aygıt Yöneticisini açın 3-Ağ bağdaştırıcıları 4-Qualcomm AR8131'e sağ tıklayıp devre dışı bırak diyin
     ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ

Evet bu kadar :D

Note: Windows güncelleştirmelerinden Qualcom sürücüsünü asla kurmayın

Buda videolu anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gambit_ -- 6 Şubat 2015; 17:08:03 >

• _gambit_ _ kullanıcısına yanıt
    Emin misin hocam. Sen bi kullan 1 ay filan donmazsa biz de geçeriz o zaman :))
    Ne de olsa kablolu internet kullanmıyorum, sorun olmaz heralde...
  • witcher91 W kullanıcısına yanıt
    Ben en az 10 kere win8.1 kurup denedim. Her seferinde bilgisayarın 2. yada 3. açılışında 1 dakika sonra donmaya başlardı. Bu kez 5. kez baştan başlatışım (her şey yüklü windows güncellemeleri yapıldı office güncellemesi hariç :D ) hala çalışıyor. 5. kez baştan başlatmama kapatıp açmama rağmen aniden donmuyorsa artık bundan sonra da donmaz :D

Note: İsteğe bağlı güncellemeleri özellikle Devre dışı bıraktığımız Qualcom sürücüsünü asla ama asla kurmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gambit_ -- 6 Şubat 2015; 15:18:59 >
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.