Şimdi Ara

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.831
Cevap
21
Favori
443.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler cihazı bordo renk karbon folyo ile kapladım. diğerleri gibi klavye hariç değil yekpare kaplamaya çalıştım, nasıl olmuş

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ  ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ  ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ  ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 29 Ekim 2014; 13:58:08 >

• Man Down kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş ama maalesef uygulaması zor gibi. Hazır şablon olsa fena olmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Ben Aralık/2008'de N61VG modelini aldım. Bu mesajı yazdığım güne kadar hiç format atmadan aldığım gibi kullandım.

Ekran kartı eski model. Kullanımda sıkıntı yaratmıyor ama sürücü güncellemesinde güncelleme yapmıyor.

Ekran kartını değiştirsem her hangi bir sorun yaşarmıyım?

Ekran kartını asus teknik servis değiştirse garanti bittiği için sıkıntı yaratır mı?
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Keşke değişse ama maalesef değişmiyor. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

notebook ömrü dolduğunda çöpe mi gidecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

notebook ömrü dolduğunda çöpe mi gidecek?

Aynen öyle.

• arkadaşlar recovery diski oluştaracağım ancak aygıt ile dvd hızı uyumsuzluğunu neden gösterip dvdye yazmıyor. ayrıca başka dosyalarıda dvdye yazmıyor. kısacasıa dvdye yazmama gibi bir sorunum var. donanımlara girdiğimde MATSHITA DVD-RAM UJ890AS görünüyor. olması gereken bu mu Dvd Rw olması gerekmiyormu. Sizde de böylemi acaba bir yardımcı olursanız... Model N61JQ bu arada
  • Arkadaşlar Selamun aleyküm herkese , forumda birazdan kendimi tanıtacağım fakat çok önemli sorunlarım var ve tek doktorum sizlersiniz

ASUS N61JQ 4 gb ram 1 gb hd 5730 pc ye sahibiyim

İlk olarak 2010 yılında aldığım ilgisayarın hardiski ( 640 gb ) bozuldu içindeki bilgileri vs kurtardık güzel bi parayla.. ve bilgisayarcı c ve d sürücülerini biçimlendirdi komple çünkü format vs yemiyordu bilgisayar
    OR

Daha sonra 2 gün önce bi abi ile beraber windows 7 HOME PREMIUM kurduk ve sıkıntı başladı...

Win 7 kuruldu hiç bir problem yok sürücüleri de asus sitesinden indirdim bazılarını ( touchpad açma kapama ve usb 3.0 hala çalışmıyor ) FAKAT EKRAN KARTI GÜNCELLEMEYE GELİNCE GÜNCELLEME OLMUYOR

HD 5730 EKRAN KARTIMI GÜNCELLEDİĞİMDE 13.4 ---- 14.9 SERİSİNE KADAR HANGİ BİRİNİ GÜNCELLESEM YENİDEN BAŞLATTIĞIMDA AÇILDIĞINDA SİYAH EKRAN HATASI ALIYORUM tekrar güvenli moddan driverı siliyorum

GÜVENLİ MODDAN BAKTIĞIMDA EKRAN KARTIM HD 5000 OLARAK GÖRÜNÜYOR , EKRAN KARTI DRIVERINI SİLİNCE TEKRAR AÇILIYOR PC NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN YARDIM EDİN MAKİNE MÜHENDİSİYİM PROJELERİM VAR YETİŞTİRMEM GEREK 2 GÜNDÜR BÜTÜN FORUMLARI KONULARI OKUDUM HEP SONUÇSUZ KALMIŞ

TEK ÇAREM SİZSİNİZ BANA Bİ YOL GÖSTERİN EKRAN KARTINI NASIL YENİDEN KULLANILABİLİR DURUMA HD5730 ŞEKLİNE GETİREBİLİRİM

HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER SAYGILAR

• weST27 W kullanıcısına yanıt
    Fn fonksiyon tuşunu aktif etmen için atk sürücüsünü kurman lazım, atkosd ve atkosd2 yazılımlarını kur.

Ekran kartının 13.4 sürücü sürümünden sonrasını sadece windows 8 ve üstü işletim sistemleri destekliyor.

Windows 7 için güncel ekran kartı sürücüsünü yüklersen siyah ekran hatası alırsın, bundan sonra ekran kartı için yeni bir yamanın çıkacağını sanmıyorum.
  • şu an için windows 8 ile hangi ekran kartı sürücüsünü kullanmalıyız. yada 8.1 ile ?
  • hakanmbe kullanıcısına yanıt
    Güncel olarak sürücüleri takip edip kurabilirsin, sorun olmaz.
  • Led Zeppelin , Existencia ve
    itanyum arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı allah razı olsun hepinizden gerçekten konudaki bilgi ve paylaşımlardan dolayı

sorunum çözüldü hala aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için açıklama olsun

WINDOWS 7 HOME PREMIUM veya başka bir sürüm kullanan ve güncelleme sonrasında ( ati hd5730 ekran kartı ) SİYAH EKRAN ALAN ARKADAŞLAR ÇÖZÜM YOLU ;

ilk olarak ( led zeppelin adlı üyeden alıntı ) amd cleanup adlı programı ve amd nin 13.4 sürümünü bilgisayara indiriyoruz , daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp güvenli modda çalıştırıyoruz

güvenli modda pc açıldıktan sonra amd cleanup programını çalıştırıp eski amd nin bütün sürümlerini kaldırıyoruz ve tekrar yeniden başlatıyoruz

daha sonra normal şekilde pc açıldıktan sonra amd nin 13.4 sürümünü kuruyoruz , kurulurken ÖZEL seçeneğini seçip TÜMÜNÜ SEÇ seçeneğini tıklayıp kurulumu tamamlıyoruz

pc tekrar başlatıldıktan sonra hd 5730 ekran kartı kullanıcıları için ekran kartı windows 7 de güncel duruma gelecektir. şuan görüntü bağdaştırıcılarında ekran kartım HD 6570/5700 series olarak görünüyor.

etiketler : Windows 7 siyah ekran , ati hd5730 siyah ekran , ekran kartı güncelleme siyah ekran hatası , format sonrası ekran kartı güncelleme siyah ekran , hd5730 siyah ekran

• windows 8'de sorunlar devam ediyormu acaba? Son durum nedir?
  • Merhaba arkadaşlar asus n61jq driver iso olarak bulabilirmiyim acaba? bluetooth asla yükleyemiyorum, pc ye corsair 128 gb ssd aldım sistem yükleme yaptım fakat bluetooth kuramıyorum ,,sitesinden direver indirip kuruyorum ama olmuyor, cd sinin iso olarak bulabilirsem çok mutlu olurum herkese teşekkürler
  • an itibariyle 14.9.1 beta driver ı kurdum notunda çözülen problemlerde driver kurulumu sonrası mavi ekran ve siyah ekran sorununun cozuldugu yazıyordu bı cacık olmuyor gene husran aynı siyah ekran ya dota 2 bile kasar oldu artık driver guncelleyemıorz diye !
  • Hocam bir çözüm bulabildiniz mi? Ben birçok siteden araştırdım olmadı ne yazık ki.
    Arada bir pvz garden warfare oynuyorum çok şükür çalışıyor 13.4 ile.
    14.9.1 beta'yı görünce sevindim ama sizin mesajınızı görünce üzüldüm ne yazık ki.
  • TheCustomizer kullanıcısına yanıt
    maalesef çıkardıkları driver packler bi işe yaramıyor gene aynı backlight problemi var windows 8 yada 8.1 yuklemez isen son cıkan drıverları kullanamıyorsun sanırsam bu laptopda 8 ve 8.1ler bıraz sorunluymus bakalım kısmet w10 a o stabıl olursa bende dırek ona yuksekltıcem os yı :/
  • Çok sağlam laptop aslında, ne bir ısınma, ne bir donma, mavi ekran vs 3 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım ta ki şu backlight sorununa kadar. Belki insanlara yeni laptop, ekran kartları aldırma politikasıdır.

Hocam olur da bir çözüm bulursak buraya yazalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCustomizer

Çok sağlam laptop aslında, ne bir ısınma, ne bir donma, mavi ekran vs 3 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım ta ki şu backlight sorununa kadar. Belki insanlara yeni laptop, ekran kartları aldırma politikasıdır.

Hocam olur da bir çözüm bulursak buraya yazalım.

çözüm var varda extra bı monıtore bağlayınca laptop 'u sorun kalmıyor denedım cunkı :D onlarda urasmak ıstemıyorum sureklı evde kullanmıcaksın cunkı laptop bu w8 -8.1'ide yuklemek ıstemedım w8 ıle kaybettıgını gerı kazanmak zorunda mıcrosoft dedıgım gıbı ben umutluyum yeni os'den umarım bu sorunda aşılmış olunacak ozman
  • Onu ben de farkettim hocam tv'ye bağlamıştım, düşüncelerinize katılıyorum. Biraz sinir bozucu ama bekleyeceğiz mecbur.
  • 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.