Şimdi Ara

ASUS N61VG-253DV ram arttılabiliyormu max nekadar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba..Bende N61VG253DV asus kullanıcısıyım..Özel bir nedenden dolayı mevcut olan Windows 7 home premium 64 bit işletim sistemini kaldırıp XP kurmam gerek..Fakat Sata driverları gören XP cdsi yapamadım..ASusun bu modeline Xp kuranlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferisto

Arkadaşlar Merhaba..Bende N61VG253DV asus kullanıcısıyım..Özel bir nedenden dolayı mevcut olan Windows 7 home premium 64 bit işletim sistemini kaldırıp XP kurmam gerek..Fakat Sata driverları gören XP cdsi yapamadım..ASusun bu modeline Xp kuranlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum...

sata diskleri tanıyan bı sp li xp cd si bul
  • yapmaya çalıştım ama bir türlü okuyamadı xp cdsini...nlite programını kullandım forumlardan araştırdım ama bir türlü olmadı..sata driverlarrı gören sp xp cdsini nereden bulabilirim acaba?
  • merhaba
    asus n61vg253dv laptopda dvd yazdırmaya çalışıyorum nero nun birçok sürümünü denedim amasürekli dvd yazarken hata veriyor ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyfoagam

merhaba
    asus n61vg253dv laptopda dvd yazdırmaya çalışıyorum nero nun birçok sürümünü denedim amasürekli dvd yazarken hata veriyor ne yapabilirim?

Pc' nin kendi cd yazma programı ile rahatlıkla yazdırabilirsiniz.
  • Konu güncel kalsın , bu dizüstü bilgisayarı ben de kullanıyorum , geçenlerde ekranında dikine çizgiler oluştu , garantiden gönderdim sorun çözülmüştü. Burada sorunları ve gelişmeleri paylaşmaya devam edelim isterim. Bu bilgisayarı imkan olursa daha uzun süre kullanmak taraftarıyım. Selamlar.
  • dostum bu model bende de var oyun falan hiçbir problem yok 1gb paylaşımsız ekran kartı p8700 işlemci en sağlam seri ve en üstün bir alt kalite işlemci 4gb ram 500gb hdd hd ekran bu donanımla oyunda problem yaşaman zor pc asus sa asla korkma :)
  • okanbilgisayar kullanıcısına yanıt

Açmaz oyunları gardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.