Şimdi Ara

ASUS N61VG-253DV ram arttılabiliyormu max nekadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS N61VG-253DV serisinde ram arttılabiliyormu max nekadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaydj -- 12 Kasım 2009; 5:27:05 >

• dostum ben bu laptop u aldım. 64 bit sistemle birlikte geliyor, ama 32bitlik programları da kurabiliyorsun, bir sıkıntısı yok.
    benim bildiğim 4 gb rami 2x2gb olarak ayırmışlar. 2 slotu dolu ama anakartına bakmak lazım nedir ne değildir diye. bu arada win7 home premium var, sistem derecelendirmesi 5.8
  • öncelikle hayırlı olsun kardeşim. perfomans olarak memnunmusun ısınma problemı vs. varmı ? birde bu modelın dışı beyaz olanlar var senınkı kahverengimi ?
  • arkadaşlar ben de yeni aldım bu cihazı...bir sorunum var...oyun oynarken; güç kablosu takılıysa problemsiz onuyorum, güç kablosunu çıkardığımda ise oyunda donmalar başlıyor...bu normalmidir yoksa bir arızamıdır...???
  • Ben de bu modelden geçen hafta aldım. Sınav haftasından dolayı oyun performansı olarak deneme şansım olmadı, onun dışı hiçbir sıkıntım yok şu ana kadar =)
  • nihat_ sorunun pile geçince ekonomık guç kullanma moduna geçebılıyo olabılır onun bır ayarları fln wardır.. oyun performansı nasıl ?? bende dusnuyorum almayı bu urunden

oyun performansını yazarsanırz test ettıkten sonra
  • oyun performansında bir sıkıntı yok...fakat dediğim sıkıntı devam ediyor...vatan bilgisayara götürdüm ve durumu anlattım...bir gün boyunca test ettiler ve senin dediğin gibi ayarlardan olabileceğini donanımsal bir arızanın olmadığını söylediler...şu anda her türlü güç ayarı ile oynadım ama değişen birşey yok...bakalım denemeye devam...bu arada need for speed shift ve pes 2010 da full ayarlarda gayet rahat oynayabiliyorum...dedim ya cihaz çok güzel ama bu detay midemi bulandırdı...neticeyi yazarım...
  • Marka ASUS
    CPU Ailesi INTEL CORE 2 DUO IŞLEMCI
    İşlemci Modeli INTEL P8700 2,53GHZ 1066MHZ
    CPU Hızı (Mhz) 2533
    Cache Bellek 3MB
    Ekran Tipi TFT
    Ekran Boyutu (Inch) 16
    Ekran kartı chip seti NVIDIA GEFORCE 220M
    Sistem belleği türü DDR II 1066 MHZ
    Sistem Bellek hızı 1066
    Standart Sistem Belleği (MB) 4096
    Maks. Sistem Belleği (MB) 8192
    Anakart Chip Set INTEL 945PM
    Sabit Disk (Gb) 500
    Sabit Disk Devir Hızı (rpm) 5.400
    Tv Out YOK
    Optik sürücü tipi DVD SUPER MULTI DVD-R/RW COMBO
    USB 2 portu 4
    VGA portu HDMI
    Smart kart okuyucu 8-1
    Tuş Dizimi Q TR
    Network 10/100/1000
    Bluetooth VAR
    Parmak İzi Okuyucu YOK
    WLAN/Wi-Fi VAR
    Kamera VAR
    Tasınabilir Bilgisayar Türü NOTEBOOK
    Net Agırlık Aralıgı KG 3 - 3,5
    İşletim Sistemi WIN 7 HOME PREMIUM 32-TR/EN
    Satış Garanti Süresi (ay) 24

• bu laptopun artıları ve eksilerini söyleyebilecek biri var m ıacaba?
  • Arkadaşlar Asus N61VG 253 DV kullanıcısıyım... Bilgisayarı daha yeni aldım. Ama şöyle bir sıkıntım var. Bilgisayar şarja takılıykan bütün oyunlar çok güzel hiç sorun çıkarmadan yüksek çözünürlükte oynanıyor... Ama bilgisayarı şarjdan çıkarıp batarya ile çalıştırmaya başlayınca oyunlar takılarak, zorlanarak oynuyor. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Bu konuda bir bilgisi yada çözümü olan varmıdır. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
  • bu donanımsal bır sorun değil.. ekran kartı ayarlarından kaynaklanıyor bende çözemedım.. xp yuklemış bir kısıde powermızer ayarı dıe bışey war.. ordan halletmış.. son drıverını ındırdım öyle bişey göremedım bende..

sorunu çözen warsa yardım etsın..
  • Al benden de o kadar. Son sürümü yüklememe rağmen bende çözemedim bu olayı. acaba Xp de mi çıkıyor bu seçenek sadece... Bende Mobil diye bi seçenek çıkmıyor... Yokmu bu sorunu bilen duyan çözen bi arkadaş... İlgin için teşekkür ederim...
  • bilemıyorumda xp ekran kartı driverinda olabılır.. bi pilde oynamak için lisanslı 64 bit win7 den wazgeçip xp kurcak değilim.. herkes win7 ye geçmeye çalışırken....

bilen warsa bunun yolunu wın7 de bizede yardımcı olsun..
  • arkadaslar masaüstünde sağ tıklayın navidia denetim masasını açın ayarları performans yapın sorun çözülür bende 213dv var cod 5-pes2010-vs sorunsuz bir şekilde oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sps1991 -- 23 Aralık 2009; 10:08:49 >
  • Sağolasın ama buda olmadı arkadaşım. Buda derdime çare olmadı. Bilgisayar şarjda iken döktürüyor. Ama batarya ile kullanınca ekran kasıyor.
  • arkadaşlar recovery dvd sini taktım recovery yapamadım... bıyerde duruyor yardımcı dvd yi takın dıyor.. drıver dvd sını takıyorum olmuyor ?? recovery dvd s ine işe yarıyor çözemedım :/

f9 la cd takmadan recovery yaptım.. normal ilk gunku halıne geldı ama pc de genel bır yavaşlık war :/ oyunlarda kasıyor... önceden böyle birşey yoktu
  • bide güç seçenekleri ayarlarına bakın sorun çözülmedi ise pilde işlemci güç yönetiminden en düşük işlemci durumunu yüzdeyüz yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj
    bu donanımsal bır sorun değil.. ekran kartı ayarlarından kaynaklanıyor bende çözemedım.. xp yuklemış bir kısıde powermızer ayarı dıe bışey war.. ordan halletmış.. son drıverını ındırdım öyle bişey göremedım bende..

sorunu çözen warsa yardım etsın..

çözüm basit powermizer swich diye minicik bir program var onunla halledebılırsınız

• nerden ındırebılırım yardımcı olabılırmısnız.. aradım bulamadım..
  • Allah razı olsun arkadaşlar çözdüm sonunda sorunu. Gerçektende Powermizer Switch programını bulup indirdim ilk başta hata verdi kabul etmedi ama denetim masasından Sistem ve Güvenliğe oradan da işlem merkezinden Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştire girdim. Orada ayarı tamamen kıstım. Bilgisayarı kapatıp yeniden açtım ve programı yeniden çalıştırdım. Bu sefer program çalıştı ve PowerMizer Off yaptım bilgisayar kapanıp açıldı ve sonuç BİNGO...
    Artık oyunlar batarya ile çalışırken takılmadan oynuyor. Harika birsey tekrar teşekkür ederim arkadaşlar. Huzura erdim artık. Gerçi bunun bilgisayara bir zararı varmı bilmiyorum. umarım yoktur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.