Şimdi Ara

Asus N61VG Windows XP/7/8/10 Kamera Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuda belirtilen marka / model bilgisayarın kamera driverlarıdır. (LİNKLER GÜNCELDİR)

Kamera Görüntüleme Yazılımı (Amcap)

Windows XP x86 (32 Bit)

Windows XP x64 (64 Bit)

Windows Vista x86 (32 Bit)

Windows Vista x64 (64 Bit)

Windows 7 x86 (32 Bit)

Windows 7 x64 (64 Bit)

Windows 8 x86 (32 Bit)

Windows 8 x64 (64 Bit)

Windows 8.1 x86 (32 Bit)

Windows 8.1 x64 (64 Bit)

Windows 10 x86 (32 Bit)

Windows 10 x64 (64 Bit)

LİNKLER GÜNCELLEŞTİRİLMİŞTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maychell17 -- 31 Ekim 2020; 13:7:50 >

• http://turbobit.net/q6dw76pn48xv.html

Verdiğiniz aygıt kimliğine uygun driver budur. Webcam driver'ını yükledikten sonra webcam yazılımını açıp ordan ayarlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

http://turbobit.net/q6dw76pn48xv.html

Verdiğiniz aygıt kimliğine uygun driver budur. Webcam driver'ını yükledikten sonra webcam yazılımını açıp ordan ayarlayabilirsiniz.
    Malesef bu sürücü Windows 8 değil sanırım. Ek'te gönderdiğim resimde görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: maychell17

Malesef bu sürücü Windows 8 değil sanırım. Ek'te gönderdiğim resimde görebilirsiniz.

Win7 x64 driver'ını gönderdim. Malesef Win8 x64 bulamadım ben. Uyumluluk sorunu giderme modunda denemelisin.
  • Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Win7 x64 driver'ını gönderdim. Malesef Win8 x64 bulamadım ben. Uyumluluk sorunu giderme modunda denemelisin.

Gönderdiğim yazıyı okusaydın tamamen sevinirdim. Neyse sağ ol yine de.
  • quote:

Gönderdiğim yazıyı okusaydın tamamen sevinirdim. Neyse sağ ol yine de.

Alıntıları Göster
    Yardım beklemekteyim!
  • quote:

Yardım beklemekteyim!

Alıntıları Göster

TIKLA&İNDİR...

sendeki driverları kaldır bunu yükle bunun bulduğunu indirip yüklettir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

TIKLA&İNDİR...

sendeki driverları kaldır bunu yükle bunun bulduğunu indirip yüklettir.

Alıntıları Göster
    Kamera driverini yakalamıyor. Diğer sürücülerinde güncel olduğu uyarısını veriyor. Sonuç update etmiyor yani ;)

• quote:

Kamera driverini yakalamıyor. Diğer sürücülerinde güncel olduğu uyarısını veriyor. Sonuç update etmiyor yani ;)

Alıntıları Göster
    Win7 x64 driver'ı ile win8 x64 driver'ı aynıdır. Vista x64'de aynıdır. Yazını baştan sona okudum. Kameran arızalanmış olabilir.
  • quote:

Win7 x64 driver'ı ile win8 x64 driver'ı aynıdır. Vista x64'de aynıdır. Yazını baştan sona okudum. Kameran arızalanmış olabilir.

Alıntıları Göster
    Aynı değil denedim. Emin olabilirsin. Kamerada sorun yok. Doğru driver yok sadece sıkıntı bu. 3 işletim sistemi aynı anda yüklü ve diğer ikisinde kamera çalışıyor. Xp ve Win7 de çalışıyor sorunsuz. Win 8 de TERS GÖSTERİYOR! Aynı sorun ilk başta xp de de yaşamıştım. Doğru sürücü bulunca ters kamera düzelmişti. İlgine teşekkür ederim.

• Kameranın software programını bulup yükleyip ayarlarını yapmalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kameranın software programını bulup yükleyip ayarlarını yapmalisin.
    Ben de öyle düşünüyorum. Ama yok setupları sadece install şeklinde direk gerekli dosyaları atıp driver tanıtıyor. Resmi sitesindeki windows 7 xp64 driver'i da o şekilde. Ayar yapabileceğim bir yer yok. Kamera ters çevrilmiyor =)
  • Programda ters düz ve ayna ayarları olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Programda ters düz ve ayna ayarları olması lazım
    Program yok ki ayar olsun.
  • quote:

Program yok ki ayar olsun.

Alıntıları Göster
    Cihazla beraber gelen cd den yükleme yapmak mantıksızdı. Çünkü içinde ısrarla söylüyorum windows 7 driverları var orjinal cd sinin. Ben sizden Windows 8 driverını istiyorum cameranın. Israrlarınıza istinaden bilginiz olsun diye söylüyorum WİNDOWS 7 X64 ORJİNAL DRİVER'İNİ YÜKLEDİM TERS OLAN GÖRÜNTÜ DE ARTIK YOK! Windows 8 sürücüsü bulabilen ya da aslında yapabilecek olan varsa yazarsa sevinirim. Ziyadesi ile durumu izah ettim.

• quote:

Cihazla beraber gelen cd den yükleme yapmak mantıksızdı. Çünkü içinde ısrarla söylüyorum windows 7 driverları var orjinal cd sinin. Ben sizden Windows 8 driverını istiyorum cameranın. Israrlarınıza istinaden bilginiz olsun diye söylüyorum WİNDOWS 7 X64 ORJİNAL DRİVER'İNİ YÜKLEDİM TERS OLAN GÖRÜNTÜ DE ARTIK YOK! Windows 8 sürücüsü bulabilen ya da aslında yapabilecek olan varsa yazarsa sevinirim. Ziyadesi ile durumu izah ettim.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    BU DURUM KENDİ ORJİNAL WİNDOWS 8 SÜRÜCÜSÜ İLE OLUYOR. TEKRAR SÖYLÜYORUM. İLK KURULUMDA BÖYLE OLUYOR. AMA ÜZERİNE WİNDOWS 7 SÜRÜCÜSÜ YÜKLEYİNCE YUKARIDAKİ GİBİ GÖRÜNTÜ GİDİYOR. YANİ UYMUYOR! TEKRAR TEKRAR AYNI ŞEYİ SÖYLEMENİN ANLAMI YOK. AMA HER İKİ DURUMDA DA DÜZGÜN ÇALIŞIYOR YAZIYOR.
    Donanım Kimliği : USB\VID_04F2&PID_B071&REV_1515&MI_00
    Donanım Adı: Chicony CNF7129
    Donanım takılı olduğu bilgisayar: ASUS N61VG 213DVG
    İstenilen: Windows 8 X64 Driver

• quote:

BU DURUM KENDİ ORJİNAL WİNDOWS 8 SÜRÜCÜSÜ İLE OLUYOR. TEKRAR SÖYLÜYORUM. İLK KURULUMDA BÖYLE OLUYOR. AMA ÜZERİNE WİNDOWS 7 SÜRÜCÜSÜ YÜKLEYİNCE YUKARIDAKİ GİBİ GÖRÜNTÜ GİDİYOR. YANİ UYMUYOR! TEKRAR TEKRAR AYNI ŞEYİ SÖYLEMENİN ANLAMI YOK. AMA HER İKİ DURUMDA DA DÜZGÜN ÇALIŞIYOR YAZIYOR.
    Donanım Kimliği : USB\VID_04F2&PID_B071&REV_1515&MI_00
    Donanım Adı: Chicony CNF7129
    Donanım takılı olduğu bilgisayar: ASUS N61VG 213DVG
    İstenilen: Windows 8 X64 Driver

Alıntıları Göster
    Halen çözemedim yok mu yardım edebilecek sistem yazılımı hakkında bilgisi olan birisi?

• quote:

Halen çözemedim yok mu yardım edebilecek sistem yazılımı hakkında bilgisi olan birisi?

Alıntıları Göster
    Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.