Samsung R620-JS03TR yada Asus N61Vn N61Vn280BD ????Arkadaşlar bu iki model arasında karar veremiyorum nerdeyse aynı özellikleri fakat şöyle bir durum var asusun ddr3 1066 samsung ise ddr2 800 bellek hızı bu coook farkettirimi birde asusda blueray okuyucuyu geciyorum birde wireless N özelliği ekstradan eklenmiş samsungda yok... gelellim şimdi asıl soruya asusun kasasını inceledim bana cok kötü geldi sanki cocuk oyuncagı gibi klavyesi ve tusları ben hiç begenmedim samsung cook daha hoş klavye ve kasa acısından ama onunda işte ram hızı ve servisi benı düşündürüyor ve cok az yorum görüyorum eski makınem asusdu aklım asusdan yana ama samsungun klavye ve ekran kartının daha iyi olması da düşündürüyor... bu iki sistemi kullanan arkadaşlar varsa ve yorumlarıyla yardımcı olurlarsa cok sevinirim....
upgrade edilebilir parçalar bence samsung al
bende birkaç gündür araştırıyorum ve Samsung R620-JS03TR de kesin karar kılmıştım ama bugün öylesine dolaşırken Asus N61Vn N61Vn280BD yi gördüm kafam allak bullak oldu. ram farkı ne kadar etkiler arkadaşlar bilen söylesin lütfen. samsungdan vazgeçmek istemiyorum ama eğer bu fark önemli bir fark ise asustan iyisi yoktur şuan. ekran kartı hakkında pek bişey diyemicem zaten diğer ekstra farklar da çok göze batmıyor ama şu ram???
Secim yapicaksan DDR 3 tabiki.Herzaman ileriye donuk bi makine almaya bakin.Cok buyuk fark yaratmaz elbet kullanimda hissetmezsin sadece test programlarinda daha yuksek puan alir o kadar.Asusun kasaya dandik diyen ilk seni gordum.Saglamlik siralamasinda 1.sirada kim vardi yanlis hatirlamiyor isem Asus.
Bu karşılaştırmayı özellikle 3 boyutlu, grafik olarak ağır oyunlarda, hd filmlerde ve kullanılmadığı zamanlarda downloada bırakılacak olması bakımından yapabilecek olan var mı? Eminim bu 2 notebook arasında kalan çok kişi var.
Oyunlarda ve grafiksel uygulamalarda Samsung daha iyi bir performans gösterecektir. Kullanılmadığı zamanlarda downloada bırakılması açısından derken güç tüketimini kastediyorsanız, aynı donanımları kullandıklarından dolayı bariz bir fark olmayacaktır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme