Şimdi Ara

ASUS N61Vn280BD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
19.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla makine süper tasarım klavye düzeni vb çok hoş.. tuşlar yumuşak basımı çok iyi.
    sonra blu-ray etkili bi faktör.ddr3 ram var t9600 2.8ghz den üst bir model duymadım ben piyasada(quad hariç).
    Graphic: NVIDIA GEFORCE GT 240M ; VRAM:DDR3 1GB
    kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 31 Ekim 2009; 20:18:08 >
  • HatAaaa ! VERİYOR ARKADAŞIM
  • yok kardeş şimdi ben kontrol ettim indirebiliyorum.
  • linki tam olarak birdaha versen indirmeye indiriyor fakat rarın içi boş !
  • Pc nin Kalınlığı inceliği nasıl ve ısınma var mı?
  • http://imageshack.us/ resimleri burda yayınla Linkleri ver olmazsa
  • kardeş kusura bakma yaa dosya boyutunu gösteriyo ama içi boş şimdi atıyorum fotoları
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Pc nin Kalınlığı inceliği nasıl ve ısınma var mı?

dün akşam 9dan sabaha yakın 4e kadar kullandı pille pc'yi kasada hiç bi ısınma yok. şarj adaptöründe bi sıcaklık vardı haliyle o kadar.
  • ayrıca çanta verilmiyor pc'yle birlikte. ama hoş bi fare var
  • ben siparişini verdim cuma günü büyük ihtimal elimde olacakmış. o zaman yorum yapacam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_diesel

ben siparişini verdim cuma günü büyük ihtimal elimde olacakmış. o zaman yorum yapacam :)

öncelikle hayırlı olsun... nerden kaça aldın kardeş pcyi?
  • eyvallah vuralemre valla bende tam olarak bilmiyorum peder ayarlamış :) öğrenince yazarım.
  • bu notebook için ingilizce işletim sistemi talep edebiliyormuyuz?
  • Millet bu arada bence Asus N61 yerine Acer'ın şu modeline de bir bakın daha ucuz tek farkı 320 gb harddisk olması.
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5739g-964g32mn-as5739g-core2duo-t9600-2.8ghz-4gb-320gb-dvdrw-15.6cam-1024mb-gt240m-bt-w7pre/productDetails.aspx?I_ID=40251
  • Resimleri unutmayalım ve Mümkünse farenin bile resmini çek
  • arkadaşlar selamlar. dün n61vn280bd yi aldım. önce kasanın biraz hafif kaçtığını düşünmüştüm ancak kullanınca normal bir görüntüsünün olduğuun anladım. dokunmatik ledlimultimedya paneli olmasda sol üş köşede bu görevleri üstlenen tuşlar mevcut. kasa materyali güzel zira parmak izi falan çok belirgin kalmıyor.

performansı super. özellikle crysis te denedim super. ancak ileride diski değiştireceğim 7200 rpm yapacam.

fiyatı 2,230 tl ye aldım. ANCAK YAZILAN GİBİ CANTA VERMEDİLER. ÇANTASI PAKET İÇERİSİNDEN ÇIKAN VARMI BU MAKİNAYI ALAN ARKADAŞLARDAN?

ben performans için baya birmakina inceledim ve ararştırdım bu makinayı almakla doğru etmişim alınca anladım.

win7 64 bit işletim sistemi var. güncelelmeleri yapın. bazı problemlerim güncelemelerden sonra giderildi.
  • ASUS N61Vn280BD almayı düşündüm fakat parmak izi yokturdu olsaydı 3sn bile durmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkayadk

arkadaşlar selamlar. dün n61vn280bd yi aldım. önce kasanın biraz hafif kaçtığını düşünmüştüm ancak kullanınca normal bir görüntüsünün olduğuun anladım. dokunmatik ledlimultimedya paneli olmasda sol üş köşede bu görevleri üstlenen tuşlar mevcut. kasa materyali güzel zira parmak izi falan çok belirgin kalmıyor.

performansı super. özellikle crysis te denedim super. ancak ileride diski değiştireceğim 7200 rpm yapacam.

fiyatı 2,230 tl ye aldım. ANCAK YAZILAN GİBİ CANTA VERMEDİLER. ÇANTASI PAKET İÇERİSİNDEN ÇIKAN VARMI BU MAKİNAYI ALAN ARKADAŞLARDAN?

ben performans için baya birmakina inceledim ve ararştırdım bu makinayı almakla doğru etmişim alınca anladım.

win7 64 bit işletim sistemi var. güncelelmeleri yapın. bazı problemlerim güncelemelerden sonra giderildi.

arkadaşım sana katılıyorum ben de 2 gündür kullanıyorum pcyi memnunum. yok çanta vermiyor bu modelle asus.

• quote:

Orijinalden alıntı: srkanu

bu notebook için ingilizce işletim sistemi talep edebiliyormuyuz?

başta değiştirilemeyen bi dil seçimi seçeneği sunuyor size. onu ingilizce seçerseniz herhalde ingilizce olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.