Şimdi Ara

Asus n750 ki fps bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Yen'i kayıt oldum foruma ve çok büyük bir sorunum var. Yaklaşık 2 sene önce Asus n750jk aldım , 16 gb ram 256 gb ssd gtx850 gibi donanımları var , pc ama beklediğim performansın çok altında. Autocad ve revit ağırlıklı olarak çizim programları kullanıyorum ama programlar geç açılıyor ve bazı komutlarda kasma yapıyor. Fps , fanın yüzde kaç kullanıldığı ve ısınma derecesi kaç gibi pc işlerinden anlamıyorum , bunları nasıl öğreneceğim acaba ve pc niye gerektiği gibi hızlı değil.
    Yardımcı olacak arkadaşlar olursa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O bilgisayarın kasma yapması veya yavaş olması gibi birşey söz konusu olamaz.Yaşadıgınız sorunlar işletim sisteminden kaynaklı yazılımsal sorunlardır.Öncelikle windows 10 kullanıyorsanız kaldırıp 7 veya 8.1 kurmanızı öneririm.Bu sürümlerden birine gecerseniz driver bulan programlar degilde direk asusun kendi sitesinden sürücülerini indrip kurun ,ve birde işletim sisteminin katılımsız üzerinde oynanmamış saf sürümler olmasına dikkat edin.birden fazla antivirus kullanıyorsanız bunu 1 adede düşürün,pc nizi optimize ettiğini iddia eden programlar kullanmayın.Kullandıgınız yazılımlar korsan ise cracklerini değiştirin ,çizim programlarınızı sata diskte ise muhakkak ssd üzerine kurun.Ekran kartınızın (nvidia kontrol panel) programından autocad gibi programlar entegre grafik ayarlarında çalışıyor gözüküyorsa "Yüksek performanslı"grafik işlemci secenegini secerek bu şekilde kullanın.
    Belli aralıklar ile disk temizleme ve disk birleştirme araçlarını çalıştırıp kullanın.Bunları br deneyin ,sonucları buraya yazarsınız

• Teşekkürler , en kısa zamanda deneyip yazacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.