Şimdi Ara

Asus N750JK-T4109H Notebook (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
13
Favori
37.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü alıp kullanan arkadaşlar memnuniyetlerini veya şikayetlerini paylaşirsalar çok iyi olur. Gerçekten guzele benziyor fiyat biraz daha düşerse alinir
  • Türkiyede satılan bütün 15.6 " n550 serisinin ekranları ips tir
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı Türkiyede ilk kullanan benim heralde. SSD olmadığı halde benimkinde. Honkong dan getirttim kendime 1500 dolara. Benimkinin tek farkı klavyesinin ingilizce olması.
    Neyse değerlendirmeme geliyim bu bilgisayar Rome Total War 2 gibi manyak bir oyunu en yüksek performansda(extrim) kasmadan çalıştırıyor. Oyun oynadığımı anladım ilk defa. Bundan önceki bilgisayarım macbook i7 8gb idi. PES serisi harika zaten. Dokunmatik ekranın tadı ayrı bir zevk zaten. ısınma diye birşey yok. en yüksek performansta bile.
    Dezavantajı ise SSD olmaması. Vivobook sahibi arkadaşımın kin de 24gb ek SSD var diye 2 sn de açılıyor. bunda tek eksik bu.Buna rağmen SSD takmak isterseniz Asus aldığınız ssd yi ücretsiz değiştirebiliyormuş. FAkat değiştirdiği yerde bir sorun olursa o kısım garanti kapsamı dışında kalıyormuş.
    Neyse şimdilik ssd takma ihtiyacı görmüyorum ama lazım olursa değiştiririm.
    Sonuç bilgisayarıma aşığım resmen. Resmen bilgisayarların Nissan GTR ı.

• repeatstudent R kullanıcısına yanıt
    Asus N750JK'nın yurt dışı modelleri biraz daha farklı, dokunmatik ekran ve SSD yok, başka ne gibi degişiklikler var bilmiyorum. Ben ürünü geçen cuma sipariş ettim. araya hafta sonu girdigi için pazartesi elime ulaşacak inşallah TR'deki modeli Asus N750JK-T4109H bu modelde 256 gb ssd mevcut, bakalım gelince test edecegim. :)
  • Ekran karti bir önceki jv modelinde gt750m idi şimdiki jk modelinde gtx850m kıyaslama yaptığımda gt750m in daha iyi olduğunu gördüm. kafamı karıştırdı açıkçası bu durum. ekran kartı ana karta mı bağlı yada ileride değiştirebilme şansımız var mı acaba daha iyi bir ekran kartıyla ?
  • benim bilgisayar N550JK. N750JK dan farkı SSD olmaması.geri kalan herşey aynı(işlemci,ekran kartı vb.). asus mause, ses sistemi, asus çantası yerindemi bak. özellikle asus çantası çok şık ona göre. neyse SSD etkisi nasıl. açıla süresi falan. süreleri kaydedip paylaşırsan sevinirim.
  • repeatstudent R kullanıcısına yanıt
    Çanta yok diye biliyordum ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

Çanta yok diye biliyordum ben :)

hocam geldimi ürün ? gelince ürünün wi-fi kartının tam modelini yazarmısınız lütfen
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Laptop geldi de daha elime ulaşmadı. İlçeye Salı ve Cuma günleri servisi varmış kargonun yarını bekliyorum gelince bakıp yazayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 5 Mayıs 2014; 14:30:03 >
  • kullanan arkadaşlar yorumlarınız yazabilirse , alacak olan arkadaşlar içinde fikir olur.Linksir arkadaş konuyu açmış ama sonra kaybolmuş ortadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

Laptop geldi de daha elime ulaşmadı. İlçeye Salı ve Cuma günleri servisi varmış kargonun yarını bekliyorum gelince bakıp yazayım.

Hocam hayırlısıyla geldi mi laptop :-) haber bekliyoruz senden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geld kardeş şuan ondan yazıyorum. bu klavye de yazı yazmak bilmeyene bile kolay tasarım hoşuma gitti.

Kutu içinden sarj kablosu, mini buffer ve kullanım klavuzundan başka extre birşey çıkmıyor. Ben asus mause de çıkar diye bekledim ama maus yok.

Asus N750JK-T4109H Notebook Asus N750JK-T4109H Notebook Asus N750JK-T4109H Notebook Asus N750JK-T4109H Notebook Asus N750JK-T4109H Notebook

• wifi kartının modeli için caps aldım kardeş
     Asus N750JK-T4109H Notebook
  • Resimler ve bilgi için teşekkürler hocam. Çok tatlı duruşu var. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın kazasız belasız. İlerleyen günlerde ayrıntılı bilgi bekliyoruz :-)

• ismailsss kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yenisevgili buldum resmen kendime :)

İlerleyen zamanlarda deneyimlerimi paylaşacagım. Bilgi almak isteyen her zaman sorabilir.

5 saattir çalııyor proIsınma sorunu olacagını sanmıyorum çünkü fanlar sayesinde kasanın her yeri buz gibi kalıyor. Tabi aliminyum kasa olması da avantaj..
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle hayırlı olsun hocam, aynı üründen bende kendime aldım bugün 3 saat sarj olması gerekiyomuş onu bekliyorum şuan:) birşey sormak istiyorum.kutunun içinde driver cd si çıkmadı. Sizde de çıkmadı mı?
  • zoraet Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun hocam güle güle kullan driver cd'si bende de çıkmadı. Ama çıkmasına gerek yok zaten C sürücüsüde esupport klasörüne atmışlar oradan alıver. Ben yedekledim. Hatta recovery alanı silinmesin diye SSD nin tamamen imajını aldım clonezilla ile :)

Şuan fan sesine dikkat kesildim çift fan çalıştıgı için biraz yüksek geliyor fan sesi bunu kısmaya çalışıyorum. Konsoldan power saving moda aldım ama fan çalışma hızı yine aynı
  • Hayırlı olsun hocam ürünün şarjı ortalama ne kadar gidiyor ve açılış süresi ne kadar

• hekeman kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şarjı maxsimum 4 saat gidiyor. Açılış süresi de 10 sn
  • Ac destegi yok. İlk yukseltme islemi, ssd ile olmali. Onun disinda cok saglam alet olmus.
    Bu linke gore yorum yaptim tabiki

http://www.notebookadresi.com/asus_n750jk-t4109h_dizustu_bilgisayar?keyword=n750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 8 Mayıs 2014; 9:20:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.