Şimdi Ara

Asus N750JK-T4109H Notebook (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
13
Favori
37.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Masaya oturup laptop'u karşıma aldıgım zaman ekranı az aşagı egeyim az yukarı kaldırayım gibi bir sıkıntım olmuyor çünkü renk degişimi olmuyor tepeden de baksan aşagıdan da baksan aynı görünüyor renkler. Ama hafif bir kararma oluyor yani tam karşıdan baktıgınız gibi olmuyor her zaman..

Oyun zevki on numara arkadan ver müzigi aç oyunu 17.3 inç Full HD olunca... Pil gücüyle çalışırken oyunlarda herhangi bir kasma olmuyor.

Fan sesi duyuluyor ona birşey diyemem ama fanlar sayesinde ısınma olmuyor hiç...

Ses kalitesi muazzam insanın sürekli müzik dinleyesi geliyor. Ancak benim media playerden kaynaklanan bi sorunum var müzik dinlerken anlık tekleme oluyor bunu sadece media playerde yapıyor. Yani yazılımsal bir sorun oldugunu düşünüyorum.

Aklıma başka birşey gelmiyor anlatacak bu arada klavyesi de çok hoş normade asus'un klavye takımı dandik oluyor diye sevmiyordum ama bunu saglam yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

Masaya oturup laptop'u karşıma aldıgım zaman ekranı az aşagı egeyim az yukarı kaldırayım gibi bir sıkıntım olmuyor çünkü renk degişimi olmuyor tepeden de baksan aşagıdan da baksan aynı görünüyor renkler. Ama hafif bir kararma oluyor yani tam karşıdan baktıgınız gibi olmuyor her zaman..

Oyun zevki on numara arkadan ver müzigi aç oyunu 17.3 inç Full HD olunca... Pil gücüyle çalışırken oyunlarda herhangi bir kasma olmuyor.

Fan sesi duyuluyor ona birşey diyemem ama fanlar sayesinde ısınma olmuyor hiç...

Ses kalitesi muazzam insanın sürekli müzik dinleyesi geliyor. Ancak benim media playerden kaynaklanan bi sorunum var müzik dinlerken anlık tekleme oluyor bunu sadece media playerde yapıyor. Yani yazılımsal bir sorun oldugunu düşünüyorum.

Aklıma başka birşey gelmiyor anlatacak bu arada klavyesi de çok hoş normade asus'un klavye takımı dandik oluyor diye sevmiyordum ama bunu saglam yapmışlar.

hocam fan sesi çok mu ? ve fan sesi ayarlanabiliyor mu

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Fan sesi rahatsız edecek düzeyde degil. Ama sessiz bir ortamda duyuluyor. Arada oyun felan açtıgından yüksek hızda çalışıyor power saving moda aldıgında ise çalışma hızı düşüyor. asus'un fan hızını ayarlayan program yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 14 Mayıs 2014; 13:47:51 >
  • Güncel oyunlarda ultra ayarlarda fps değerleri:

Titanfall 32.9 fps

Thief 18.1 fps

assassin creed Black Flag 18.4 fps

call of duty ghosts 20.8 fps

Battlefield 4 21 fps
  • 3700- 4200 tl arası P/F ürünü.
    Grafik kartına notebookcheckden yaptıkları alıntıyla düşük diyenler: Türkiye'ye gelen gtx ler 200 bit mi? körü körüne kabullenmeyın, önce okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok beğendim cihazı takipteyim 1-2 ay sonra kredi kartı yüküm hafiflesin bir düşüneyim.
  • dokunmatik ekranmı acaba
  • seven44 S kullanıcısına yanıt
    Hayır degil
  • alıcam ürünü ama tek kafama takılan şey ekran acaba sıkıntı olurmu daha önce hiç kullanmadım 17.3
  • halloven H kullanıcısına yanıt
    Bana pek fark etmedi kardeş, 17.3 ile 15,6 arasında çokta bir fark yok ama full hd olunca fark ediyor baya çünkü yazılar küçülüyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

Bana pek fark etmedi kardeş, 17.3 ile 15,6 arasında çokta bir fark yok ama full hd olunca fark ediyor baya çünkü yazılar küçülüyor. :)

Hayırlı olsun yeni cihazınız. İyi günler de kullanın.
    Felaket derece de aklıma takılan bir canavar. Bu zamana kadar bütün PC lerim, Asus oldu. Hiçbirinden zerre şikayetim olmadı. Aynı ekran kartlı 15,6 inç olanlara bakıyordum ama 17.3 daha iyi benim için. Devamlı taşıma gibi bir derdim de yok. Sürekli evde duracak. Ve artı olarak, çok kaliteli 256 GB SSD ile geliyor... Ziyadesi ile yeter de artar bana.
  • Öncelikle hayırlı olsun, iki sorum olacak

1-) Türkiye de ki N750JK ler ve N550JK ler IPS panele mi sahip ?

Yurt dışında ki N750JK ve N550JK ler hem dokunmatik ekran hem IPS panel
    Türkiye de ki N750JK ve N550JK ler dokunmatik ekran olmadığı için IPS panel de olmayabilir.
    IPS panel en iyi açıyı ve en iyi renkleri veren paneldir. MAC Retina ekranlar da özünde IPS panel kullanır.

2-) N750JK de SSD nin takılı olduğu yuva acaba N550JK de de bulunuyor mu?

N550JK de SSD yok ama en azından anakartın üstünde yeri varsa, optik sürücüyü çıkarmaya veya mekanik diski sökmeye gerek kalmadan rahatça SSD takılabilir diye düşünüyorum. N750JK ler de anakartın üstünde SSD takma yuvasının olması çok iyi düşünülmüş, üstelik mSATA portu da değil, normal SATA portu bu daha da iyi olmuş, işte N550JK da bu port var mı bunu öğrenmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 21 Mayıs 2014; 18:41:38 >

• mori kardeş, teşekkür ederim darısı size... bende laptop'u sürekli evde kullanıyorum ayda yılda bir belki memlekete giderken taşıyorum o da sıkıntı olmuyor. O yüzden taşıma konusunda bir sorunum olmaz. Agırlık açısından 3,4 kg uzun süre taşındıgında baya ağır bir yük gibi gelecektir. Ama evde masaüstünde duran bir notebook olarak oldukça kibar ve zarif bir duruşu oldugunu söyleyebilirim. Yani tasarımında bir kabalık yok. Aliminyum kasa ve saglam, ayrıca kapağı kapatmaya 1 santim kala bile kapak kendiliginden düşmüyor. kapak çevresinde mıknatıs var kapatırken tık diye oturuyor :)

SSD nin performansı tatmin edici, açılma süresi 9-12 saniye arasında degişiyor. ayrıca 1,5'lık hdd nin 5400 rpm olması çok da zıtlık yaratmıyor çünkü kopyalama hızı 80-90 mb arasında ve gayet iyi geldi bana..

ilker_xxx, kardeş ben 1. soronuzu yanıtlayım. N750JK IPS panel degil 150 C'lik geniş görüş açısına sahip mat ekran (anti-glare) özelligindedir. Ekran görüş açılarını ve renk testi fotolarını ekledim. N550JK' modellerinin ilk serileri IPS panel idi ama şimdikileri bilmiyorum.

Asus N750JK-T4109H Notebook Asus N750JK-T4109H Notebook

• BU cihazda, 2 sabit disk yuvası var mı? (tümünü okudum anlayamadım)
  • Hocam Bu asusun boyutları nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simko

Hocam Bu asusun boyutları nedir ?

41.5 x 27.5 x 2.99 cm (WxDxH)

3.4 kg (pilli)
  • Arkadaşlar bu alet niçin vatanda, hb'de veya diğer bilinen yerlerde yok? Bir de gördüğüm kadarıyla çıkalı 1 ay civarı olmuş. Ne zaman fiyatı düşer acaba
  • Evet bende araştırdım ,tekno marketlerde yok. İnternette Ebrar bilgisayarda var.
  • İstanbul bilişim, mormani, pcdepo gibi sitelerde de var. fiyatı 4200 lerden düştü. peşin 3800-3900 civarlarında
  • http://www.sadecenotebook.com/asus-n750jk-t4109h-notebook-pmu324175

bu siteden veya ofislerindeki iletişim adresinden direk gidip alabilirsiniz arkadaşlar..

fiyatı da 3700 TL civarı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.