Şimdi Ara

ASUS N750JK USB 3.0 SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

windows 8 single language olarak geldiği için WİNDOWS 8.1 PRO indiri kurdum vakaf USB de sıkıntı yaşıyorum

SOLDA VE SAĞDA 2* USB 3.0 OLMAK ÜZERE 4 USB Sİ VAR HANGİ İKİ ÇİFT OLDUĞU FARKETMİYOR
    ÖRNEĞİN USB HARDDİSK VE FLASH DİSK TAKARSAM ÖNCE TAKILANI OKUYOR

MOUSE VE HARDISKI YADA MOUSE VE FLASH DISKI TAKARSAM MOUSE ANLIK OLARAK TAKILA TAKILA CALISIYOR

NASIL COZULEBİLİR BU SIKINTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkım -- 18 Mayıs 2014; 0:19:05 >

• hakkım H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeş aynı laptop'dan bende aldım kullanıyorum. Geldiginde formatladım Win8.1 pro kurdum. Benim USB lerde öyle bir sıkıntı yok. Önce Tüm driverleri yükledigine emin ol kardeş daha sonra güvenli modu açıp dene..

Peki windows 8 single language yüklüykende aynı sıkıntı varmıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 18 Mayıs 2014; 11:30:42 >
  • Kablosuz mouse donması ve diğer tüm olaylar USB 3.0 harddısk veya flash dısk takınca oluyor 2.0 lada problem yok.

sen drverleri sitedenmi indirdin benhttp://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/N750JK/HelpDesk_Download/ burdan indirdim.

4.000 verip pc aldım şimdi bu usbsorun cok canımı sıkıyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkım -- 18 Mayıs 2014; 12:32:29 >
  • hakkım H kullanıcısına yanıt
    evet kardeş bende buradan indirdim. Benim müzik dinlerken windows media playerde takılma sorunu oluyor. O da mı harici disk takılırken oluyor aceba.. ben bi deneyim onu.

Hiç sorma 4 bin verip (sinek küçük ama) mide bulandırıcı küçük sorunların çıkması insanın canını sıkıyor.

Bende de usb ye 1tb lık hdd bağlıyken bazen görüyor bazen görmüyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Neyse bu durumu ben pazartesi tenik servise tel açıp sorayım
  • konu güncel
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel
  • Merhaba bendede Asus G750JX modeli var benımda sol taraftan bir tane usb çalıştıramadım. Okuyor ama hiç bir şey ekrana gelmiyor. Şuan bende de hiç bir usb girişlerinde flash bellek çalışmıyor ama harici hdd çalışıyor.Çözemedim bende sinir oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.