Şimdi Ara

Corsair Void 7.1 Wireless Kulaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5 Gün önce amazondan corsair void wireless 7.1 kulaklık aldım.Dün kulaklık elime ulaştı.Şuan kulaklığımda bir sıkıntı var.Kulaklığı bilgisayara taktıktan sonra corsair utility engine programından firmwaresini güncelledim.Sonra kullanmaya başladım.Şuan kulaklıktan Ses seviyesini son ses yaptıgım zaman bir müzik dinlerken veya sesli bir video izlerken yada en basitinden facebookta bir bildirim sesi geldiginde bile arkadan bir hışırtı geliyor.Ses seviyesini %50 %60 civarına çektigim zaman bu hışırtıyı duymuyorum.Önce acaba portlarda bir sıkıntı olabilir yada diger usb portlarında takılı olan birşeylerden dolayı olabilir diye tüm usb portlarını boşalttım tek kulaklıgın adaptörünü taktım sonuç aynı.Sizden çözüm önerilerinizi bekliyorum.Aynı zamanda corsairin RMA sistemine ticket açtım.Ordanda cevap bekliyorum.İyi Forumlar.

• up
  • Malesef Corsaırin Kablosuz kulaklarında kronik bir sorun o Corsaır H2100 de benim başımada geldi aynı sorun yenisini yolladılar yine aynıydı bende para iadesi alıp kablolu kulaklıklara yöneldim
  • ben şuan sorunu amazona bildirdim bana yenisini yolladılar 4 gün sonra gelicek.İnşallah aynı sorun olmaz.
  • mikrofondan olabilirmi acaba? mikrofon sesini kapatıp deneyin
  • Mikrofon sesini kapatip kullaniyorum zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede aynı kulaklıkta Farklı bir sorun var kulaklık corsair utulityi yüklemeden önce sorunsuz çalışırken yükledikten sonra Pc kulaklığı görmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurn340

bendede aynı kulaklıkta Farklı bir sorun var kulaklık corsair utulityi yüklemeden önce sorunsuz çalışırken yükledikten sonra Pc kulaklığı görmüyor

Benim kulaklık dün geldi, aynı sorunu yaşadım. Tak çalıştır şeklinde çalıştı, ancak Corsair utulity yükleyince kulaklık komple gözükmedi dolayısıyla sesde gitti. Biraz uğraştım sil tekrar kur falan fayda etmedi. Ben şöyle çözdüm sorunu ama daha önce 7.1 gaming headset kullanmadığım için stereo ve surround ayırt edemedim. Baya test videoları falan açtım, gerçi uykuda vardı :) Bugün tekrar test edeceğim.
    Pek teknik terim vs. bilmesekte biraz bilgisayar kültürü var :) Gelelim Corsair utulity ile nasıl gördüğüne.. Usb verici takılı olsun, windows otomatik tanıyor yüklüyor (bu şekilde zaten çalışıyor). Daha sonra bilgisayarım sağ tık, özellikler, aygıt yöneticisine girdim. Ses aygıtlarında Corsair driver'ı kaldırdım (USB vericiyi çıkartmayın hiç). Daha sonra corsair utulity yükledim, bu sefer aygıt yöneticisi> ses aygıtlarında corsair driveri hatalı (sarı ünlem) gözüküyordu, onu da aynı şekil kaldırdım ve bilgisayara restart attım. Bilgisayar açıldı ve windows tekrar driver yükledi. Bu sefer ses aygıtlarında hatalı gözükmüyordu ve corsair utulity sorunsuz çalışıyordu. Bende benimle aynı sorunu yaşayan var mı, 7.1 nasıl test ederiz çalışıp çalışmadığını diye sormak için bakınıyordum.. Umarım çözeriz bu sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurn340

bendede aynı kulaklıkta Farklı bir sorun var kulaklık corsair utulityi yüklemeden önce sorunsuz çalışırken yükledikten sonra Pc kulaklığı görmüyor

Benim kulaklık dün geldi, aynı sorunu yaşadım. Tak çalıştır şeklinde çalıştı, ancak Corsair utulity yükleyince kulaklık komple gözükmedi dolayısıyla sesde gitti. Biraz uğraştım sil tekrar kur falan fayda etmedi. Ben şöyle çözdüm sorunu ama daha önce 7.1 gaming headset kullanmadığım için stereo ve surround ayırt edemedim. Baya test videoları falan açtım, gerçi uykuda vardı :) Bugün tekrar test edeceğim.
    Pek teknik terim vs. bilmesekte biraz bilgisayar kültürü var :) Gelelim Corsair utulity ile nasıl gördüğüne.. Usb verici takılı olsun, windows otomatik tanıyor yüklüyor (bu şekilde zaten çalışıyor). Daha sonra bilgisayarım sağ tık, özellikler, aygıt yöneticisine girdim. Ses aygıtlarında Corsair driver'ı kaldırdım (USB vericiyi çıkartmayın hiç). Daha sonra corsair utulity yükledim, bu sefer aygıt yöneticisi> ses aygıtlarında corsair driveri hatalı (sarı ünlem) gözüküyordu, onu da aynı şekil kaldırdım ve bilgisayara restart attım. Bilgisayar açıldı ve windows tekrar driver yükledi. Bu sefer ses aygıtlarında hatalı gözükmüyordu ve corsair utulity sorunsuz çalışıyordu. Bende benimle aynı sorunu yaşayan var mı, 7.1 nasıl test ederiz çalışıp çalışmadığını diye sormak için bakınıyordum.. Umarım çözeriz bu sorunu

Siz Adamsınız çok teşekkür ederim 7.1 ise bildiğim kadarıyla filmlerde etkinleştirdiğinizde her yerden ses geliyormuş gibi olması zaten dediğiniz gibi test videolarıda varç

• talhagezer kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=-TdLTe_yckY bu videoda herşey belli değilmi zaten hocam :)
  • Usb urunler icin genel bir durum. Once sitesinden urunun suruculerini indirip kurmaya baslayin. Kesinlikle urunu ya da alicisini takmayin bu arada. Surucu sizden isteyene kadar ya da tamamen kurulum bitene kadar takmayin birsey. Sonra takin urunu ya da alicisini.

Sorun hallolur. Umarim ise yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı soruna sahıbım hortlatmak gibi olmasın ama çözebildiniz m hocam
  • hakanhkn01 kullanıcısına yanıt
    Beyler bendede aynı sorun vardı. Sorunun kaynağını çözdüm. Eğer kablo takılıysa, usb alıcısıyla frekans çatışması oluşuyor. Buyüzden cızırtı (dip ses) yapıyor. Kabloyu çıkarttığınızda sesin gideceğini göreceksiniz. Ben bu şekilde çözdüm sorunu.
  • Ömer Ekinci kullanıcısına yanıt
    Her zaman tak çıkar mı yapıcaz üstad bide kulaklıgın rgb mı wıreless mı
  • ozan123426 O kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öncelikle şunu söyleyeyim. (RGB) Red,green,blue demek. Usb mi wireless mi diye soruyorsan wireless. Bu arada ben biraz daha kurcaladım. Sorun usb girişindeymiş. Alıcıyı söküp başka girişe taktım. Sorun tamamen düzeldi. Kablo takılı olsa da olmasa da artık cızırtı yapmıyor.
  • Ömer Ekinci kullanıcısına yanıt
    ben başka usb portunu da denedım ama sonuç aynı
  • ozan123426 O kullanıcısına yanıt
    Valla bende çoklu usb vardı ona takmıştım. Şimdi direk kasaya bağlı. Bende sorun çözüldü.
  • corsair void usb versiyonunu kullanıyorum sesi yüzde 50 nin üstüne alınca ne zaman ses gelse başlıyo bi arkaplan sesi sıss diye cızırtıda deil tam çözümünü bulan bilen varsa yada garantiye gönderirsem çözülür mü bi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • selamlar;

Corsair Void RGB Wireless kulaklığımın dongle ( usb aygıtını) kayıp ettim.

nasıl temin ederiz. veya nasıl hallederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.