Şimdi Ara

Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Silver Oyuncu Kulaklığı, 15 Saat Çalma, 2.4 GHz Bağlantı, Medium, Si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Silver Oyuncu Kulaklığı, 15 Saat Çalma, 2.4 GHz Bağlantı, Medium, Si

Merhaba, 1 senedir kullandığım kulaklığımı satıyorum. Çalışıyor sorunsuzdur kulak pedleri sağlam yeni gibi kulaklıkta herhangi bir çizik, hasar vs. yoktur. Sakarya/Adapazarı için elden teslim ilk tercihimdir, tanıdığınız, arkadaşınız varsa elden teslim ederim test eder bakar onay alırsınız. Elden teslim alma durumunuz yoksa kargo ile de yollayabilirim, kargo firmasını siz seçersiniz ve gönderim ücretini de yarı yarıya karşılarız.

Ürüne gelecek olursak yurt dışından geldi, her ne kadar garantisi olmuş olsa bile Local İtalya garantili olduğundan Türkiye de geçerli değildir. 14 Mart 2023 de Amazon Türkiye den satın aldım. Kutusu dahil içeriği eksiksiz verilecektir. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama buraya bırakıyorum yasaksa uyarmanız yeterli kaldırırım.

Ürün linki:

Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Silver Oyuncu Kulaklığı, 15 Saat Çalma, 2.4 GHz Bağlantı, Medium, Si
    Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Silver Oyuncu Kulaklığı, 15 Saat Çalma, 2.4 GHz Bağlantı, Medium, Siamazon
    Asus TUF Gaming H3 Wireless 7.1 Silver Oyuncu Kulaklığı, 15 Saat Çalma, 2.4 GHz Bağlantı, Medium, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08XY13X81?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1

İletişim için: 05439616342

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.