merhaba arkadaslar, n90 sv modeliy le yaklasik 4 senedir kullaniyorum. iki kez ekran yatay beyaz cizgiler oluyordu servise gonderdim sonra hep gene bir sure sonra ayni oluyordu bende hdmi den direk tv den bakiyordum, bolylelikle sorunu cozmus oldum.
bir gun once sistemi onarim yaptirmisdim ondan sonra iki kez acilip kapanmisdi. hersey normal gorunuyordu. sabah tekrardan actim ve sadece siyah bir ekran cikiti. bilgisayarin isiklari normal bir sekil de yaniyor ama ne bios ayarlari ne acilisda asus yazisini gosteriyor. hdmi, vga dan ve normal loptop uzerinde hic bir sekilde birsey gostermiyor. windows dvd katiyorum gene cd calar calisiyor bir sey yok. sorunun neyden kaynaklaniyor ve cozum konusunda yardimci olursaniz sevinirim.
yorum lariniz icin tesekkurler.
Anladığım kadarıyla sistemin düzgün çalışıyor ama ekranda görüntü yok.Büyük ihtimalle ekrana görüntü veren kablolar zarar görmüş bunlar menteşeden geçer zamanla ezilme ve yıpranma olabiliyor,sende ekranda yatay çizgi çıkmasınında nedeni bunlardaki temassızlık olma durumu çok yüksek şimdi görüntüyü komple koparmış görünüyor kablo değişikliği işi düzeltebilir bir tamirci görmesi lazım.
tesekkurler usta. grafik kartinda hdmi veya vga uzerinde goruntu vermemesi ayni sorundan dolayimidir?
Harici ekrana görüntü vermiyorsa ya çıkışlarda sorun var yada ekran kartında bununla alakalı olmaz bu durumda olanlara harici ekrana bağlamalarını söylüyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme