Şimdi Ara

ASUS NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben makine mühendisliği hazırlık okuyorum. Seneye 3 boyutlu çizim programları falan kullanacakmışız sanırım. O yüzden ekran kartı iyi olan bir laptop almam gerekiyormuş. ASUS K52jc - ex392r alsam işimi görür mü sizce? Teşekkür ederim..

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=3490&u=Asus K52JC-EX392R

• hımm.. Yani kullanacağım programlar için işimi görmez mi?
    Önerinize baktım ama Asus almak istiyorum. Başka öneriniz var mı acaba..!! teşekkürler..
  • Asus istiyorsanız önerebileceğim model bu olur.Daha altındaki modelleri almak parayı çöpe atmak olur.Özellikle k52 serisi deyim yerindeyse milleti kazıklamak için piyasaya sürülmüştür.

http://www.pcdepo.com/asp/product/79380/ASUS-N53JF-SX267V-i5-480-4GB-500GB-15-6-W7HP-1GBVG

Ayrıca neden Asus merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 31 Ocak 2011; 19:08:45 >
  • Sizin sölediğiniz bilgisayardaki ekran kartı ile çizim programları falan zorlanırsınız. Yeni nesil oyunlar oyanayamazsınız.

http://www.pcdepo.com/asp/product/77636/DELL-INSPIRON-5010-G46H45-i5-460-4GB-500GB-15-6-Gumus-Renkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35turka -- 31 Ocak 2011; 19:10:10 >
  • Dün o kadar mesaj yazmaya çalıştım. sürekli mesaj kısmı boş bırakıldı şeklinde uyarı aldım.
    Neyse sizden sonra biraz daha araştırma yaptım ve gerçekten dediğiniz gibi o ürünün özelliklerinin daha iyi olduğunu anladım. Bugün ASUS N53JF - SX267V alacağım büyük ihtimalle. Neden ASUS demiştiniz. Asus kullanan arkadaşlarım var ve hepsi de memnun. Hem dayanıklı hem kaliteli diyorlar. Ben de mezuniyete kadar dayansın istiyorum. O yüzden Asus... İlginiz için teşekkür ederim. sağolun..
  • 27 Ocak'ta tek günlük kampanya ile Bimeksten 1.382.79 TL'ye Asus K52JC-EX392R laptop aldım.
    Makina resmen uçuyor. Benim çizim yapmaya ihtiyacım yok ama içindeki paylaşımsız 1 gb'lık NVIDIA GeForce 310M + Intel HD Grafik Kartı ile istediğim her oyunu, programı (50'den fazla programım yüklü, bilgisayar sistem uzmanıyım) rahatlıkla oynayıp kullanabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ Laptop SSD
    9 yıl önce açıldı
    MSI - HP- Lenovo -Acer
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

27 Ocak'ta tek günlük kampanya ile Bimeksten 1.382.79 TL'ye Asus K52JC-EX392R laptop aldım.
    Makina resmen uçuyor. Benim çizim yapmaya ihtiyacım yok ama içindeki paylaşımsız 1 gb'lık NVIDIA GeForce 310M + Intel HD Grafik Kartı ile istediğim her oyunu, programı (50'den fazla programım yüklü, bilgisayar sistem uzmanıyım) rahatlıkla oynayıp kullanabiliyorum.

Hayırlı olsun güle güle kullanın fakat Gf 310m ile oyunlar oynanır ama öyle çok rahat bir şekilde değil.Oyununa ve ayarlarına göre değişiklik gösterir.Performansı yüksek bir ekran kartı değil ne yazıkki.İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.