Şimdi Ara

ASUS Notebook Laptop X515EA-BQ868 Intel Core i3-1115G4 İşlemci,Intel® UHD Graphics, 4GB 6899 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
5
Favori
7.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam hayırlı olsun öncelikle bende laptop alma sürecindeyim 3 model var kafamda bir tanesi de sizin aldığınız birkaç sorum var size cevaplarsanız çok sevinirim.

Ekran ips mi amazonda ips yazmıyor da

Şarjı ne kadar gidiyor ?

Oyun denediniz mi hiç performansı nasıl

şu laptopla arasında kaldım hp işlemcisi ve gpu su daha kuvvetli aradaki farkı versem mi vermesem mi düşünüyorum.

Teşekkür ederim

ASUS Notebook Laptop X515EA-BQ868 Intel Core i3-1115G4 İşlemci,Intel® UHD Graphics, 4GB 6899 TL
    ASUS Notebook Laptop X515EA-BQ868 Intel Core i3-1115G4 İşlemci,Intel® UHD Graphics, 4GB 6899 TL amazon
    HP 15s Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD IPS, Intel Core i3-1215U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDOS, Kömür Grisi, 6G0H5EA
    https://www.amazon.com.tr/HP-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-i3-1215U-6G0H5EA/dp/B0BH4JXLMX?ref_=Oct_DLandingS_D_42a0ae99_1

• Bu fiyatlara laptop alacak arkadaşlar şu ürünü de incelesin. 2 gb ekran kartı, 512 gb ssd, 32 gb e kadar ram desteği, ips ekran, parmak izi ve giriş çıkış portlarının çokluğu vs.

amazon
    Acer TravelMate P2, TMP215-53G, Intel i5-1135G7 İşlemci, 8GB DDR4 RAM, 512GB SSD, 2 GB NVIDIA GeForce MX330 Ekran Kartı 15.6'' FHD, FreeDos, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BDSL2SB7?ref_=cm_sw_r_apann_dp_X5WRB2BWAST4QCAJM20M

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• crazyserkan3 kullanıcısına yanıt

Ekran ips. Önceki mesajımda özelliklerini yazan link bıraktım. Oyun denemedim ram ilavesinden sonra deneyeceğim ama youtube da örnekler var. Intel graphics çoğu işlemcide aynı performansı veriyor sırf bunun için ise fazla para vermeye gerek yok.

• 6899 dan dahada aşağı düştü mü acaba ?

• bursali46 B kullanıcısına yanıt
    Yok düşmedi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba1993 kullanıcısına yanıt

Maximum kart var yarına kart bekleyip o kart 500 tl indirim yapıyormuş en kötü öyle sipariş geçeceğim. İşlemci güzel kesinlikle üzmez. ( aynı işlemcili hp var şu an) Sadece ips ekran diye geçiş yapacağım

nasıl oluyormuş hocam o iş :D

world kart var bende bakındım ama kampanya bulamadım .

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Maximum mobil indirin hocam orada var kampanya taksitli alışveriş için geçerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba1993 kullanıcısına yanıt

sagolun hocam gördüm baska sayfada 500tl puan veriyormuş,yazdıgım gibi bende world var bir kampanya göremedim :D

• An itibariyle sipariş verdim. Yalnız ilkinde 9 taksitle ödeme yaptım, ödeme aracını kontrol edin dedi. Sonrasında 6 taksite düşürünce onay verdi. Hpnin aynı işlemcili laptobunu kullanıyorum şu an. Çok memnundum. Geçme nedenim buna sadece ips ekran oluşuydu.

Ips ekran da olsa kalitesi pek iyi değildir muhtemelen, intel ve dccw üzerinden göz kararı kalibrasyon tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • all_rock kullanıcısına yanıt

Ben de bu cihazı aldım. Ram takviyesi yapacağım. Hangi ramlerden almamız lazım. Siz aldınız mı? liniki atabilir misiniz?

• enorton E kullanıcısına yanıt

Bende bir tane 8 gb vardı. Onu ekleyeceğim eklemedim daha.

16GB Ram taktım 3200 MHZ çalışıyor laptop 20Gb ram oldu. 8GB taktığım zaman 2667 Mhz de çalışıyordu tuhaf anlamadım sebebini. ASUS Notebook Laptop X515EA-BQ868 Intel Core i3-1115G4 İşlemci,Intel® UHD Graphics, 4GB 6899 TL

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Ekran kalitesi Gaming laptoplar ile birebir aynı TN panel yanında çöp kaldı. ASUS Notebook Laptop X515EA-BQ868 Intel Core i3-1115G4 İşlemci,Intel® UHD Graphics, 4GB 6899 TL

• enorton E kullanıcısına yanıt

Kingston 8 gb ddr4 3200 cl22 ram taktım şuanlık sorunsuz çalışıyor.

• Ben 8 gb ekledim 3200'de çalışıyor.

N11 üzerinden 8GB kingston ram aldim orjinialdi cpu z de bilgiler yazıyordu ama 2667 mhz çalışıyordu ilginç anlamadım sebebini 350 tl'ye sattim 16GB Apacer Marka ram aldim Samsung dramli incehesaptan 3200 mhz de çalışıyor sorunsuz.

Hangi saticidan ne marka almıştiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.