Teşekkürler. Takibe aldım. |
ASUS Notebook Laptop X515EA-BQ868 Intel Core i3-1115G4 İşlemci,Intel® UHD Graphics, 4GB 6899 TL (2. sayfa)
-
-
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Acer Aspire 3 A315-510P-38X0 Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i3-N305, 8 GB DDR5 RAM, 256 GB SSD, FreeDOS, Gümüşhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C1K8T32W?ref_=cm_sw_r_apan_dp_9KDX4RVEBACCW660383R
Bu model nasıl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acer daha yeni teknoloji .
Ben olsam Acer alırdım. Ddr5 ram var. Ofis için ideal . Multi core Acer daha iyi . Single core i3 11. Nesil az önde .
Performanslar yakın . Ram takmak sıkıntı bir de. Acer daha önde duruyor .
topcpu.netIntel Core i3 N305 vs Intel Core i3 1115G4 : Which one is better? | TopCPU.nethttps://www.topcpu.net/en/cpu-c/Intel-Core-i3-N305-vs-Intel-Core-i3-1115G4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 11 Temmuz 2023; 22:20:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N305 de ram eklenemiyor herhalde.
-
Acer'e göre asus i3 1115g4 dahili ekran kartı bir tık daha iyi gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_rock -- 12 Temmuz 2023; 12:49:55 > -
Eski Acer i5 5200u ve GT 920m laptop , pes 2021de 720p çözünürlükte oyunda 20 FPS verirken , i3 1005g işlemcili laptop 35-40 FPS verdi . 11. Nesil daha iyi verecektir .
Uhd grafik ile iris xe nin farkı çok mu acaba arkadaşlar. Keşke iris olaymış bu laptop
ram ilavesi olmuyor
-
ben de ikisi arasında kaldım
-
Hocam güçlü 8 çekirdek 8 threads işlemcisi var oldukça güçlü. ( bir arkadaş çok bir şey beklemeyin demişti ama sonra bir daha cevap alamadım ondan). Ram 8 gb ama DDR5 olduğu için bildiğiniz 8 GB DDR4 gibi değil. Diğer laptobun avantajı 1 boş ram slotu diğer slot 4 gb lehimli ama dediğim gibi ram darboğazı yaşamadım ben siz de emin olun yaşamazsınız. Bir yorumda belirtmiştim ama yine de yazayım intelij idea'da 100.000.000 ( yüz milyona) kadar sayı printlerken google'da 45 sekme açtım. %100 CPU %96 bellek %26 disk kullanımı varken 46. sekmeden youtubeda sıkıntısız olarak maç özeti izledim. Panel kısmı problem olabilir ama sürekli film vs izliyorsanız diğer laptop daha mantıklı olabilir performans olarak ram ekleyince onun da beklentinizi karşılayacağını düşünüyorum. Ben dışarda kullanmak, sağa sola götürmek için aldığım için panel önceliğim olmadı. Hatta şöyle ki 7.800 ken aldım ben bu laptobu şu an iade ile uğraşıyorum fiyat farkını almak için.
-
Yok hocam lehimli ram anakarta ama aşağıda yorumda da belirttim benim korkum 8 GB ramin darboğaz yaratmasıydı ama işlemcisiyle birlikte gayet beklentimin üstünde performans verdi.
-
Laptobu aldım. Biraz test yapıp gerekli ise iade seçeneğini kullanacağım. İlk izlenimlerim ses fena değil(sonicmaster), klavye ışıksız, ekran güzel, ağırlık ideal 1.75 kg. 4gb ram tabi ki dezavantaj ram ilavesi yapacağım ama şu hali ile bile win 11 de iyi bir performans veriyor herhangi bir kasma donma yok. Uyku moduna girdiğinde klavyeden uyandırılabiliyor. Fan sessiz, 70 derece üzerine çıkmadığı sürece pek duyulmuyor. Youtube 4k 60 fps izlerken takılma donma yok.
Gömülü ram sk hynix hma851s6djr6n-xn. Ssd Micron 2450 256gb.
cpu-z stress testinde güç tasarrufu modunda(3.4 ghz) 70 derece, normal performansta(3.9 ghz) 83 derece, performas modunda(4.1 ghz ) 85 üstüne çıkarmadı sürekli hız düşürdü ki soğutması mümkün değil zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_rock -- 14 Temmuz 2023; 18:55:16 > -
ssd 2280 sanırım baska slot var mı hocam ssd icin birde ram eklemesi yapılabiliyor mu ? ekran parlaklıgı ne durumda dizi-film ağırlığı icin sorun cıkarmayacak bir laptop arıyorum fiyat oldukca uygn görünüyor.
-
Henüz içini açmadım ama bildiklerim, 4 gb ram gömülü ek ram slot var maksimum 8 gb takılabiliyor. Total 12 gb ram desteği var. Ekran parlaklığı ve renkleri güzel yeterli olduğunu düşünüyorum, göz almayacak kadar da kısılabiliyor. 2.5 inç sata yeri var. Dizi film için fazlasıyla yeterli 4 gb ram ile bile oldukça seri çalışıyor. Güç tasarrufu modunda film falan izlerken fan duymazsın.
Bir de şöyle ekleme yapayım bu cihaz her ne kadar oyun bilgisayarı olmasa da bazı oyunları açabilecek güçte. O yüzden ramin 8 gbtan fazla artırılabilmesi her zaman için bir avantaj. Acer işlemcisi güçlü olsa da 8 gb ram darboğazına takıldı mı performansın anlamı kalmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_rock -- 15 Temmuz 2023; 1:32:50 > -
Arkadaşlar bugün ben de alacaktım, bizim bilgisayardan anlayan biradere sordum bu laptopu 4k monitöre veya televizyona baglayıp 4k görüntü alamazsın dedi.
Diğer i3-n305 li laptop için ise rami az artirilmiyor windows 12 çıkınca problem olur dedi.
-
İşlemcinin grafik birimi 4k destekliyor bu bilgiyi nereden almış merak ettim.
Bu da diğer özellikleri.
www.asus.comASUS X515 (11th Gen Intel) - Teknik Özellikler|Dizüstü Bilgisayar Ev|ASUS Türkiyehttps://www.asus.com/tr/laptops/for-home/all-series/asus-x515-11th-gen-intel/techspec/
-
Merhabalar 14 inç laptop bakıyorum aynı işlemciye ait msi buldum. Sizce bu nasıl ? Autocad netcad için kullanılır mı ?
www.teknosa.comMSI Modern 14 C11M-216XTR Intel Core i3 1115G4 14https://www.teknosa.com/msi-modern-14-c11m216xtr-intel-core-i3-1115g4-14-8-gb-ram-256-gb-ssd-fhd-freedos-gaming-laptop-p-785356159?%7Bifpla:ds_e_product_group_id&gclid=CLKNiPiQkIADFatFHQkdC3ELLg&gclsrc=ds
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Windows10 yükledim ancak wireless yok. Ağ bağdaştırıcılarında hiç gözükmüyor ne yapmam lazım
Kusur aramak için kusur bulunmuş gibi bu bütçede daha iyisini biliyor ise bizi de laptop önersin lütfen ne kadar ekmek o kadar köfte bu Asus model şuan da IPS panele sahip Fiyat performans olarak en iyisi benim gördüğüm kadarı ile.
-
başka bir pc'den cihazın modelini internette arat wifi, ethernet vb önüne gelen tüm sürücülerini indir. Bir usb belleğe at, yeni pc'de kur hepsini. Sonra bir reset at. Düzelir muhtelemen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X