Şimdi Ara

Asus Notebook Nasıl Arkadaşlar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir notebook sipariş verdim, nasıl olduğuna dair fikirlerinizi almak isterim.

Asus
    işlemcisi : Intel Core i5 2450M 2.5Ghz
    Sistem belleği: 8GB
    Ekran kartı : Nvidia GeForce GT 610M
    Ekran kartı belleği 2GB

Bilgisayar bu :http://www.pcdepo.com/asus-k53sd-sx141r-i5-2450m-8gb-notebook-urun7703.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.5551 -- 12 Temmuz 2012; 17:02:07 >

• ALLAH olmayanlarada versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

ALLAH olmayanlarada versin

Amin kardeşim

Yani tam puan veriyorsun. Tşk.ler.
  • tabikide daha iyileri var ama tabikide daha kötüleride var gayet yerinde orta sekmentten biraz yüksekte bir leptop eminim işinizi rahat görecektir.
  • Hayırlı olsun. Ekran kartı belleğinin 2gb olması 1gb'lık modelinden daha verimli olduğunu göstermez.Sanırım onu yazmanızdaki amaç buydu. Ayrıca gt610m oyunlarda sizi üzebilir. Gt540m modellisini tercih edebilirdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence butceni soyle ona gore bisey oneri verelim sana almadiysan

• Asus şu anın en iyi pc lerinden
  • Hemen hemen oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: yhskciii

Asus şu anın en iyi pc lerinden

zakkuivi 610M 540M'nin üst versiyonu sanıyordum; ama olsun bu özellikler de beni tadmin eder, zaten istediğim çok şey değil

yhskciii tşkler, içimi ferahlattın

Mysteri0uS notebook alıyorum bu da indirimdeydi aldım 1.399 TL

Arkadaşlar bu bilgisayarı aldım sadece RAM 8 yerine 4 GB

İyi görünüyor

Ben PES oyunlarından başka bir oyun oynamıyorum, sadece futbol

Haa arada araba yarışı oynarım NFS iyidir herhalde, bu oyunu da kaldırsın yeter bana

Bu konuda bir sıkıntım olmasa yeter

Yorumlarınız için trşrkkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.5551

quote:

Orijinalden alıntı: yhskciii

Asus şu anın en iyi pc lerinden

zakkuivi 610M 540M'nin üst versiyonu sanıyordum; ama olsun bu özellikler de beni tadmin eder, zaten istediğim çok şey değil

yhskciii tşkler, içimi ferahlattın

Mysteri0uS notebook alıyorum bu da indirimdeydi aldım 1.399 TL

Arkadaşlar bu bilgisayarı aldım sadece RAM 8 yerine 4 GB

İyi görünüyor

Ben PES oyunlarından başka bir oyun oynamıyorum, sadece futbol

Haa arada araba yarışı oynarım NFS iyidir herhalde, bu oyunu da kaldırsın yeter bana

Bu konuda bir sıkıntım olmasa yeter

Yorumlarınız için trşrkkürler ...

Kaldırırda en yüksekte oynatmaz ortada düşükte felan.

• Hayırlı olsun gule gule kullan.
  • Kardeş pahalı almışsın :D Ekran kartı kötü . Ben Asus K53SV modelini GT540 M Ekran kartı ve 6 gb ram li olarak 1200 TL ye aldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysteri0uS

Hayırlı olsun gule gule kullan.

Tşkler kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhans15

Kardeş pahalı almışsın :D Ekran kartı kötü . Ben Asus K53SV modelini GT540 M Ekran kartı ve 6 gb ram li olarak 1200 TL ye aldım .

Nerden aldiniz acaba ogrenebilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: k3vin

quote:

Kardeş pahalı almışsın :D Ekran kartı kötü . Ben Asus K53SV modelini GT540 M Ekran kartı ve 6 gb ram li olarak 1200 TL ye aldım .

Ankara'da oturuyorsanız İtfaiye olarak geçen bi yer var . Fakat kaçak veya çalıntı olarak düşünmeyin .Spot mağazaları var . Oradan aldım eğer başka bir şehirde oturuyorsanız spot ürün satan yerleri öğrenip alabilirsiniz yarı fiyatına .
  • quote:

quote:

quote:

Ankara'da oturuyorsanız İtfaiye olarak geçen bi yer var . Fakat kaçak veya çalıntı olarak düşünmeyin .Spot mağazaları var . Oradan aldım eğer başka bir şehirde oturuyorsanız spot ürün satan yerleri öğrenip alabilirsiniz yarı fiyatına .

Maalesef ankarada oturmuyorum buyuk bulundugum yerde spot satan yer olacagini sanmiyorum asus laptop alacaktim 540m ekran karti ve usb 3.0 i olan bi laptopunu bulamadim lenova alacam artk tsk ederm

• Hayırlısı olsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Maalesef ankarada oturmuyorum buyuk bulundugum yerde spot satan yer olacagini sanmiyorum asus laptop alacaktim 540m ekran karti ve usb 3.0 i olan bi laptopunu bulamadim lenova alacam artk tsk ederm

AMAN !!!!!!!!!!!!!!!

Kardeş sakın lenova alma ben aldım ertesi hün değiştirdim !!! 130 tl fatura parası kestiler

bu PC iyi en yüksek özelliklerde oynuyorum tık yok ( Mükemmel )

Ekran kartı 2 GB + USB 3.0 da var

Bak Casper var i7 işlemci ATI 2 GB ekran kartı hemde NVADİA GT ekran kartına 10 değil 100 değil 1000 koyar

Sadece 1600 TL kampanyalı fiyatı ( Teknosa kampanyalarını takip et elbet bir cumartesi günü yakalarsın )

Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.