1700 CİVARI BULDUM. ALMADAN ONCE ARKADAŞLARI ARADIM. BİZE GELİŞİ 1800 KÜSÜR İMKANSIZ , REFURBİSHED ( YENILENMIŞ, SIFIRLANMIŞ ÜRÜN ) OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. ŞİMDİ BENİM KAFAMA TAKILDI. FİRMA ÖYLE OLMADIĞINI SOYLESEDE İÇİM RAHAT ETMEDİ. BUNU NASIL ÖĞRENEBİLİRİM ACABA.
size gelişi 1800 tl olan yer neresiymişki ?
bu arada anlayamazsın hiç bir şekilde açılıp sıfır kutu gibi sana teslim ederler anlaymazsın
Kamu kuruluşlarına ve bilgisayar parçası satan dükkanlara malzeme satan bikaç firmada tanıdığım var. 2100 tl ye biz satıyoz bize de 1800 gibi bir fiyata geliyor dedi. 3 kişi den de aynı cümleyi duyunca şüphelendim.
Asus un garanti sorgulama sistemi gibi bi sistemi bu ürünler için de mevcuttur diye düşündüm. kutuyu hiç açmadan seri numarasından sorgulayıp öğrenebilirmiyim acaba.
Bu modell bu fiyatalara satılıyor zaten 1800 nasıl imkansız kendisi pahalı satıyorsa o ayrı.Bu freedos ürün işletim sistmi yüklü değil.http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-k55vj-sx077d-fiyati,869312.html burda fiyat listesi var içlerinde sağlam firmalarda var.REFURBİSHED ürün müşteriden geri gelen arızalı ürünleri servis tekrar onarıp satışa sunar bu tip ürünlerdir.Kasalarında çizik görme olasılığın var müşteriden gelmişse Windows kuruludur kurmadan sıkıntıyı anlayamaz.Arkadaşına söyle pahalı alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Bu modell bu fiyatalara satılıyor zaten 1800 nasıl imkansız kendisi pahalı satıyorsa o ayrı.Bu freedos ürün işletim sistmi yüklü değil.http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-k55vj-sx077d-fiyati,869312.html burda fiyat listesi var içlerinde sağlam firmalarda var.REFURBİSHED ürün müşteriden geri gelen arızalı ürünleri servis tekrar onarıp satışa sunar bu tip ürünlerdir.Kasalarında çizik görme olasılığın var müşteriden gelmişse Windows kuruludur kurmadan sıkıntıyı anlayamaz.Arkadaşına söyle pahalı alıyor
DUN ASUS İSTANBUL'U ARADIM. İNTERNET ÜZERİNDEN ALDIĞIM ÜRÜNÜN SORUNLU ÇIKTIĞINI VE ALDIĞIM FİRMAYA GERİ YOLLADIĞIMI İLETTİM. YENİLENMİŞ ÜRÜN YOLLAMIŞ OLABİLİRLERMİ DİYE SORDUM. SERİ NUMARASINI VERDİM KONTROL ETTİ , YENİLENMİŞ ÜRÜN OLMADIĞINI SÖYLEDİ. AYRICA YENİLENMİŞ ÜRÜNLERİN ORJİNAL KURUSUNUN BASKISIZ HALI İLE YOLLANDIĞI VE ÜZERİNDE YEŞİL BİR REFURBİSHED ETİKETİNİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ. İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
quote:
Orijinalden alıntı: kskvagabond
quote:
DUN ASUS İSTANBUL'U ARADIM. İNTERNET ÜZERİNDEN ALDIĞIM ÜRÜNÜN SORUNLU ÇIKTIĞINI VE ALDIĞIM FİRMAYA GERİ YOLLADIĞIMI İLETTİM. YENİLENMİŞ ÜRÜN YOLLAMIŞ OLABİLİRLERMİ DİYE SORDUM. SERİ NUMARASINI VERDİM KONTROL ETTİ , YENİLENMİŞ ÜRÜN OLMADIĞINI SÖYLEDİ. AYRICA YENİLENMİŞ ÜRÜNLERİN ORJİNAL KURUSUNUN BASKISIZ HALI İLE YOLLANDIĞI VE ÜZERİNDE YEŞİL BİR REFURBİSHED ETİKETİNİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ. İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
Bu konu çok ortaya atılan bir iddia ama kesinlikle doğru değil. Her şeyden önce refurbished ürünlerde türkçe klavyeli ürünü zor bulursunuz... Çünkü bunların büyük çoğunluğu yurt dışında satılan ve üzerlerinde türkçe klavye olmayan ürünlerden oluşuyor. Şu yukarıda linki verilen akakce sitesindeki üründe birinci çıkan firmayı son derece iyi tanırım ve kesinlikle sadece distrübütör ürünü satarlar. Hatta öyleki bu iddaalar yüzünden firmaya telefon ederseniz size satacakları ürünün seri numarasını bile veriyorlar. Yani gidip Asus'tan kontrol edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: kskvagabond
quote:
benim ev arkadaşımda bu modeli kullanıyor, gayet te memnun bu modelden...tabi arada bende faydalanıyorum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme