Şimdi Ara

Asus Notebookların İnanılmaz Hantallığı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir şirkette notebookların pclerin vs bakım onarımından sorumluyum. Asus notebooklar özellikle vivobook serisini hedef alıyorum. özelliklere bakıyorum 7. nesil i7 işlemci var ssdsiz orta seviye ekran kartı da var fakat kullanırken ben buna inanamıyorum bir türlü.

Hemen yanındaki pentium işlemcili yine paylaşımsız ekran kartlı 3 sene daha eski olan ssdsiz notebook'umuz neredeyse 3 kat daha hızlı. kıyasa bak!!
    Notebook alırken çoğumuzun düşüncesi "ya fiyatı ne kadar yüksekse makine o kadar iyi olur" DEĞİL! arasında 20 tl oynayan aynı özellikte notebooklar olması gereken hızdaysa ben herkese şunu demek isterim ki asus notebook almayın.
    Yahu bakın bilgisayarım simgesine tıklayıp onu açmam en az 30 saniye sürüyor. tamam ram'e geçince bir sonrakinde hızlı açılıyor artık ama her ilk açıldığında bu kadar hantallık olur mu?

ve bunların sebebinin asusun notebooklara taktığı en dandik harddisk olduğunu söyleyerek bitiriyorum ve bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PENDRAG0N -- 7 Haziran 2018; 15:9:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.