Şimdi Ara

asus nvidia geforce gtx 1060 6gb hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartları hakkında pek bir bilgim yok. Masaüstü bilgisayar topluyorum. Bu ekran kartı nasıldır? Yanına da 8 veya 16 gb ram almayı düşünüyorum. Farklı daha kaliteli bir ekran kartı öneriniz veya toplama bilgisayar parçaları önerileriniz var mıdır? Yardımcı olunursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İhtiyacınızı ve bütçenizi bilmeden bu soruya cevap vermek zor.

Araba alıyorum, Seat Leon nasıldır, daha kaliteli araba var mıdır? sorusuna benziyor bu.

Şöyle bir monitörüm var, şu oyunları şu ayarlarda oynamak istiyorum, bütçem de bu kadar derseniz sorularınıza daha kolay cevap bulursunuz.
  • ASUS RX 580 ROG terciğimdir daha iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orta seviyede RX 570 yada GTX 1060 işini görür hocam.

• Moruk amd rx serisi kartlar gereksiz pahallı. Sakın freesync var diye rx 570 alma. Gtx 1060 6gb daha iyi. Eğer rx 580 8gb alıcaksan 2500 tl filan verme.

Asus gtx 1060 dersen hiçbir şey belirtmemişsin. Tek fanlı mı? Asus dual mı? Rog strix mi? Bunlar arasında kalite ve soğutma farkı olur. Ama hepsi sonuç olarak gtx 1060 dır.

Eğer sıcak bir şehirde oturuyorsan ve sessiz olsun diyorsan çift fanlı bir model almalısın. Ben overclock yaparım ses istemem güzel bir model olsun dersen asus strix ya da msi gaming x almalısın. Bütçeni belirt pc toplayalım.

Not: Para varsa ram’i 16gb al. Eğer yoksa 1x8gb ram al sonra bi tane daha koyarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ ol yorumun için. Bütçem 3.5 bin lira. Mesela gta 5 gibi oyunları kasmadan en iyi şekilde oynamak istiyorum uygun mudur? Nasıl bir bilgisayar toplamalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: kral4fero

Sağ ol yorumun için. Bütçem 3.5 bin lira. Mesela gta 5 gibi oyunları kasmadan en iyi şekilde oynamak istiyorum uygun mudur? Nasıl bir bilgisayar toplamalıyım?
    3500e sadece gtx 1060 ve 16gb ram alabilirsin. Diger bilesenler icin paran kalmaz malesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Topladigin işlemcide önemli.!!

• 1060 kullanıyorum gayet iyi yeni nesillerden i7 işlemci koyabilirsen yanına güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.