Şimdi Ara

ASUS P3V4X SLOT ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi güler. ga-bx2000+ bir ana karta sahibim ve bilgisayarımı güncellemek istediğim için bir ekran kartı(MSI TI 4600 AGP Ekran kartı) aldım. fakat bilgisayarım açıldıktan kısa bir süre sonra restart atmaya başladı. ana kartta ve ekran kartında herhangi bir bozukluk yok. ben de ana kartımı değiştirmeye karar verdim. slot işlemcim olduğu için bulmam biraz zor oluyor tabiki. şimdi ASUS P3V4X model anakartı alma ihtimalim var. benim anakarttan ayrı olarak agp4x özelliği var.(ana kartım agp2x). şimdi bunla aynı sıkıntıyı yaşayıp yaşamayacağımı öğrenmek istiyorum. 8x i çalıştırabilirmiyim bununla. kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler. kolay gelsin.

• Merhaba, sorun anakart ya da ekran kartında değil de güç kaynağı(power-psu) da olabilir, zaten bi zamandan sonraki birçok ekran kartı Agp 8x olarak üretildi ama agp 1x destekli anakartlarda bile çalışabiliyor 1x olarak, ben birçok p3 sistem kurdum aldım sattım hiç böyle birşey yaşamadım, güç kaynağı ilk şüphelendiğim nokta oldu fakat 4x destekli anakartın fiyatı uygunsa faydalı olacaktır kesinlikle
  • malasef başka bir güç kaynağı ile denedim ama sorun aynı. ilginç olanbaşka bir 8x(fx5200) ekran kartı çalıştı benim ekran kartı da başka bir bilgisayar da çalıştı ama malesef benim bilgisayarda benim ekran kartı çalışmıyor. tamam alacam başka bir anakart karar verdim ama sorun ne onu çok merak ediyorum.
  • bx 2000 lerde agp voltaj sorunu vardı yanlış hatırlamıyosam, stres altına girdiği zaman gerekli voltajı verremiyordu, zamanında da bazı ekran kartlarını çalıştırmıyodu arkasından bi telle mod yapıyoduk falan, p3v4x şu apollo pro133 olan kartsa onu uzun zaman kullandım güzel karttır, tek sıkınıtısı sblive value ile bt 848/878 cipli bir tv kartı yanyana gelince çileden çıkmasıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK ASUS P4S800D-X ANAKART
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.