ana kartim asus p4p800.256 k 400mhz ram 40gb 7200 rpm seagate barracuda harddisk bios date 1016
sorunum şu: makinami aldigimdan beri gerek icinden cikan cd den gerek se asus un official sitesinden application accelaration programini yukleyemedim.donanımınız desteklemiyo diyo. kendi icinden cikan bir programi neden yukleyemiyorum ve bu program ne işe yariyor.
yardimci olursaniz sevinirim
onun türkçesi;hızlandırma arttırma prog. dır.
yükleyememenin değişik birçok nedeni olabilir.
sayfadan tüm işlemleri eksiksiz yerine getirdiğinden eminmisin..??
yeni topic acmadan bu anakarta ben instant music calistiramadim. biostan instant musigi actim cd-romuda bagli oldugu secondary mastery sectim sonra win98 cdsi iile boot ettim klavyede ki verilen kucuk kagittaki numaralara gore tuslara bastim fakat calismadi. scrool lock filan bastiktan sonra calisir gibi bir ifade var. bu ozelligi kullanan varsa nasil calistirildigini yazarsa memnun oluru(z).
Evet aynı anakart bende de var ama o ve başka 1 programı daha yüklemiyor cd sinden
Neden bende anlayamadım ama çok uraştım çözümü yok, çünkü gerekli sistemi bulamıyor ...
dediği gibi donanımsal eksiklik wardır??
Demekki P4p800 almamamak gerekiyor arkadaslar sizlere kolay gelsin iyi çalışmalar
olayın p4p800 ile alakası yok , 865 ve 875 chipsetleriyle alakası var , intel application accleration programanını bu chipsetlere yukleyemezsiniz , niçin cd ye koydular diye sorarsanız raid olayı için ...... yalnızca raid driverleri için yuklenebilyor...
quote:
Orjinalden alıntı: LiNuX
Demekki P4p800 almamamak gerekiyor arkadaslar sizlere kolay gelsin iyi çalışmalar
Sevgili kardeşim LiNuX, imzanda yazdığını gerçekleştirdin ve ön yargılı davrandın.... Ben dahil forum içerisnde P4P800 kullanan bir çok arkadaşım var hepimiz de çok memnunuz. P4P800 ASUS'un Mark (referans) board'larından birisidir.
Ayrıca bende instant music sorunsuz çalışıyor.
Application accelerator RAID diskler içindir, RAID için windows'un driverları var onu kurman gerekir anca ondan sonra o programı yükleyebilirsin. Ama RAID disk yapmazsan gene yükleyemezsin..
RAİD YAP HIZLI YASA
Raid sürücülerini kurulum öncesi f6 tuşuna basarak yüklerseniz bu (App.Acc) programı daha sonra yükleyebilirsiniz.
+1 processor
Öncelikle öğretici açıklayıcı,bilgi verenleri destekleyici ve gülümsetici yazılar göndererek foruma renk katan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: LiNuX
abi etme ya foruma yazdık %80 al dedi
p4p800-x bios sorunlumu...? saygılar....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme