Şimdi Ara

Asus P4P8X-İntel 478 P4 2,66-Tomato P3-İntel P3 İşlemci-Hertürlü Takasa Acık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karabük
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar anakart Stabil Olarak calışıor.

AMA GÖRÜNTÜ ALAMADIM BEN.

Asus P4P8X modelidir.

478 Pindir.

Fiyat: 20 tl dir.

Arızalıdır.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

P4 478 PİN 2,66 MHZ işlemci Ben Çalıştıramadım Asus P4P8X VE Gigabyte s8-648 ile denenmiş ama pc hiç çalışmamıştır.

Fiyat: 10

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Tomato marka p3 anakart + işlemci saglam calışıor eger calışmıorsa geri alabilirim.

Fiyat:25 Tl

Her türlü takas teklifine acıktır. lütfen pm ile teklif verin.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cky_teknik -- 12 Haziran 2010; 12:19:18 >

• stabil calısıyorsa nasıl görüntü alamadın ?
  • stabil calışıordan kastım yani anakart calışıo işlemci çalışıo ekrankartının fanıda calışıor fakat görüntü yok.
  • anakart'lar ömrü doldugunda
    yada
    bozuk oldugunda
    böyle açılmazlar işte..
    sadece vantilatör gibi fan'ları döner..!!!
  • işte durum ole deil kardeşim. işletim sistemi acılıor.Bi kaç anakart tamircisiyle görüştüm. entegrelerde yada kondansatörlerde sorun oldugunu solediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cky_teknik

işte durum ole deil kardeşim. işletim sistemi acılıor.Bi kaç anakart tamircisiyle görüştüm. entegrelerde yada kondansatörlerde sorun oldugunu solediler.

Kondansatörlerde sorun varsa kolay, entegrelerde sorun varsa masraflı olur..

Oda olursa tabi
  • PM

quote:

Orijinalden alıntı: cky_teknik

işte durum ole deil kardeşim. işletim sistemi acılıor.Bi kaç anakart tamircisiyle görüştüm. entegrelerde yada kondansatörlerde sorun oldugunu solediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satıcı sorunsuzdur,her türlü kefilim.Coşkun hayırlı satışlar sanada
  • Teşekürler kardeşim. Aynı şey serhan kardeşim içinde geçerlidir.sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.
  • ekrana grntü gelmemesiı kuzeyle ilgili bir sorun galiba çizgi elektronk dediydi bana
  • Kardeşim ürünler temize benzio paketi ve garenti belgesi ile mi veriyorsun.Kaç yıl garantisi var öğrenbilirmiyim ?
  • Birde lg dvd rw ye takas edermisin acaba
  • Arkadaşım anakarta stabil olarak çalışıyo görüntü alamdım demişşin. işlmcyi çalıştıramadım demşsin.ee ne iş sorunlu sorunlu aletler satıon...
  • ürünlerin arızalı oldukları zaten ilanda yazıyor.ürünler tamir veya yedek parça amaçlı satılıktır.3,mesajında senin jeton daha yeni düşmüş anlaşılan.
  • galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.